Bu evden kurtuluş yok mu

Cok absürt olacak belki ama yurtdisina sığının mülteci olarak. Bir arkadasimda sizin gibiydi hatta onun ailesi fiziki anlamda da mahvetti sonra yurtdisina anlattı durumu anında vatandaşlıktan verdiler yardımda yaptılar. Kafası rahat en azından hayatı kurtuldu.

Babanız takıntılı gibi geldi. Tabi sadece anlattıklarınız kadarına yorum yaptım ama sürekli taciza uğrağayacığınız iması gerçekten garip. Dinin emri, namusum, örfüm dese düşünceleri farklı, siz de onun gibi düşünün istiyor ve zorluyor diyeceğim. Sürekli başınıza bir şey geleceği düşüncesi takıtılı geldi.

Bir tanıdığımiz vardı dediğiniz gibiydi. 3 tane su gibi güzellikte kızları vardı. Kızlar abartısız manken gibi boylu poslu hoş kızlardı.

Babaları aşırı kıskanıyor giyimlerine çok karışır, sindirirdi hepsini.. Sonra bir gün oturdukları Apartmandaki bir ailenin 10 yaşlarındaki kızlarını asansör dairesinde taciz etmiş ve o kız bunların en küçük kardeşlerine anlatmış. Neyse, o olay tam ne oldu bilemiyorum ama Adamın eşi genç yaşta vefat etti inanır mısınız daha kadının 40'ı çıkmadan baldızıyla evlenmek istedi. Tabi aile aşırı tepki verdi ama adam durmadı hemen başkasıyla evlendi.

Çocuklarda resmen evden kaçarcasına evlendiler. Ama resmen psikolojileri bozuldu. Aynen kişi kendinden bilirmiş işi..

Hepsi sapik hepsi

bu konudaki ornek baba gibi olanlari kastediyorum aslinda, hastalik değil bu çünkü kiskanclik diye bir hastalik yok, tamamen kendi niyetlerinden.
Kocasi perdeyi actirmayan kadinlar var, sebep?
kendi gozetledigi icin elin kadinini, kendi esini gozetlemesinler istiyor

Evde dövdüğü zaman darp raporu alın. Şikayetçi olum uzaklaştırma falan alır. Evdekiler dılımda kimsenin haberi olmaz. Konuşursunuz evden ayrılacağınızı ama bundan sonra el kaldırırsa ya da iş yerine falan gelip rahatsız ederse ikinci kez şikayet edeceğini ve bu durumda hapse gidebileceğini söyleyin. Bu şartla belki ilk şikayetinizi geri çekeceğinizi söyleyin. İş yerine gelemez o zaman. (Diyelim ki geldi, insanlara şisdet sorunu olduğunu daha önceden şikayetinizin olduğunu söylersiniz)

Sizi gazlamak için demiyorum kesinlikle ama benim iş yerimde böyle bir olay olsa ben ve diğer arkadaşlarım o babayı ordan çıkarırız net. Benim iş yerimde polis ve güvenlikte mevcut hemen müdahale edilir. Bir etek elbise için bu kadar olay çıkaran birileri sürekli hayatı zulmeder ki.
Ama iyi düşün tabi. Maaşın yetecek mi çıkışta bekleyip saldırır mı? Kendini diğer kötülüklere göre koruyabilir misin? Bıktım pislik insanlardan maalesef

Bir tanıdığımiz vardı dediğiniz gibiydi. 3 tane su gibi güzellikte kızları vardı. Kızlar abartısız manken gibi boylu poslu hoş kızlardı.

Babaları aşırı kıskanıyor giyimlerine çok karışır, sindirirdi hepsini.. Sonra bir gün oturdukları Apartmandaki bir ailenin 10 yaşlarındaki kızlarını asansör dairesinde taciz etmiş ve o kız bunların en küçük kardeşlerine anlatmış. Neyse, o olay tam ne oldu bilemiyorum ama Adamın eşi genç yaşta vefat etti inanır mısınız daha kadının 40'ı çıkmadan baldızıyla evlenmek istedi. Tabi aile aşırı tepki verdi ama adam durmadı hemen başkasıevlendi.

Çocuklarda resmen evden kaçarcasına evlendiler. Ama resmen psikolojileri bozuldu. Aynen kişi kendinden bilirmiş işi..
Aynen katılıyorum. Bu tarz insanlar kesinlikle sağlıklı değiller.

yemek yemeyi bilmiyorsa bir insan evet ogrenir, nerde nasil konusacagini, giyinecegini bilmiyorsa ogrenir, ama bunlarin sapıklığı icgudusel oluyor, pedofiliye gidin baska bir dunya gösterin de duzelsin bakalim he?

Ne kadar kazaniyorsun bilmiyorum. Acilen evden çık demek çok kolay. Kiralar olmuş minimum 3 bin. Bunun yiyecegi, faturaları var. Biraz sık dişini. Çatışma yasamamaya çalış. Paranı biriktir. Hesabında en az 30 binin olsun. Asgari ücret aldığını varsayalım, bi 6-7 ayda aylık harcamanı 500 ün üstünde tutmazsan biriktirirsin. Türk parası olarak tutma paranı. Dolarla da çok oynuyorlar. Altın hesabı aç orada biriktir. Sonra başka bir yerde iş aramaya basla evdekilerin haberi olmadan. Bir taraftan da kalacak yer bak. Öğrenciler odalarını kiraya veriyorlar ya da ev arkadaşı arayanlar oluyor. İşini ayarlayıp O şekilde eve çıkarsın. Birikim olmadan pat diye çıkıp gitmek olmaz.

yemek yemeyi bilmiyorsa bir insan evet ogrenir, nerde nasil konusacagini, giyinecegini bilmiyorsa ogrenir, ama bunlarin sapıklığı icgudusel oluyor, pedofiliye gidin baska bir dunya gösterin de duzelsin bakalim he?
Pedofili mi yaptınız adamı hemen?
Ben mi bir ayrıntı atladım?
Benim aile düzenim de benzer şekildeydi. Annem askılı giysem baban var evde derdi, kısa etek giyemezdim, makyaj yapamazdım. Ama ben bunlar için tek tek savaştım. Hiçbir zaman hakaret işitmedim belki benim avantajım o oldu ama bakışlar yetiyordu. Onu mu giyeceksin dışarıda böyle çıkamazsın sözleri yetiyordu. Ne oldu şimdi ben istediğimi dilediğimce giyiyorum, laf taşıyan akrabalar oluyor babam kızıma yakışıyor diyor. Evde sabah kahvaltısına askılı pijama ile inmeye çekinen ben babamla plaja gidip bikinimle plaj voleybolu oynuyoruz.
Zamanla onlar da gördü neyin doğru neyin yanlış olduğunu. Belli yaşta olmaları, ebeveyn olmaları her şeyin doğrusunu bildikleri anlamına gelmiyor. Neydi şimdi benim anam babam sapıktı libidoları düşünce mi sallamamaya başladılar?

Kendi çok memnunduysa gitsin yine sapıklığı kıskançlık-gelenek vs diye servis eden bı tane daha organizma bulsun, iki ilkel mutlu mutlu yaşasınlar... sokak bunlarla dolu...Niye gelip burda aklı başında kadinlara tebelleş oluyorlar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…