- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Babaya sesini çıkarmasın yani? Eş de baba da abi de bu denli karışamaz hele ki reşit olduktan iş güç sahibi olduktan sonra.Babanızın yaptıklarını yapan eşiniz veya sevgilini olsaydı nasıl olurdu tavrınız
bosanirdiBabanızın yaptıklarını yapan eşiniz veya sevgilini olsaydı nasıl olurdu tavrınız
Cok absürt olacak belki ama yurtdisina sığının mülteci olarak. Bir arkadasimda sizin gibiydi hatta onun ailesi fiziki anlamda da mahvetti sonra yurtdisina anlattı durumu anında vatandaşlıktan verdiler yardımda yaptılar. Kafası rahat en azından hayatı kurtuldu.Merhaba hanımlar,
27 yaşımdayım, babam kısa ya da açık giyinmeme kızıyor. İstediğ boy dizlerimin bi karış altı, dizimin üstünde olsa bile saçma sapan tepkiler veriyor. Evet ben de ondan gizli giyiniyorum. Dizimde bi etek giyebilmek için, kolları açık normal bi bluz giymek için evden babamdan önce çıkmaya çalışıyorum ya da eve gireceksem 1 saat dışarıda onun gitmesini bekliyorum. Yemin ederim giydiklerim absürt açıklıkta değil. Aşağı önceden giyip kızdığı şeylerin fotoğrafını eklicem. Bugün yine arkadaşımın kınasına giderken laf etmesin diye önceden giyeceğim elbiseyi gösterdim yakası kapalı, kolları yarım kol, dizde bi elbiseydi başına bi iş getireceksin diye bağırmaya başladı. Deliricem artık. Bunca tantana bi kıyafet için mi diyeceksiniz ama yoruldum, istediğim hiçbir etkinliğe gidemiyorum. Geç bitiyor. Gidersem evde bağırış çağırış. Bi kere turla bi yere gittim,tur otobüsünde bana saçma sapan mesajlar attı annemle birlikte başına bi şey gelirse eve gelme diye. İlk iş günüm için hazırlık yapıyorum salak saçma bi şeyi bahane edip kavga çıkardı ( odanın ışığını kapatmamış olmamı.) kavgayı büyütüp beni dövmeye çalıştı, kendimi korumak için aldığım obje elimi kesti. Dövdürmedim kendimi. Böyle o kadar çok olay var ki. Lise sınavına girerken, tercih yaparken, üniversite mezuniyetimde, her şeyde dayak yemek ve ağlamak için bi sebebim oldu.
Tüm bunlar olurken annem elalem duymasın diye camları kapattı, kardeşim sen de babamın huyunu biliyosun diye suçladı. (Geçen beli 2 cm gözüküyor diye babamın bi or*spu demediği kalmıştı.)
Evden ayrılmaya çok kalkıştım, kavga ederken defol git istemiyorum inşallah ölün gelir diye konuşuyor gitmeye kalkınca gidemezsin. Eskiden param olmadığı için sabretmek zorunda hissediyordum ama artık sabır da edemiyorum, sürekli başına bi iş gelecek konuşmalarının altında "tecavüze uğrayacaksın" iması var midem bulanıyor.
Nasıl kurtulucam bu evden?
Bir tanıdığımiz vardı dediğiniz gibiydi. 3 tane su gibi güzellikte kızları vardı. Kızlar abartısız manken gibi boylu poslu hoş kızlardı.Babaniz resmen sapik. Kiskanan, kisitlayan tum erkekler sapik çünkü kendilerinden biliyorlar isi.
Milletin karisina kizina o gözle baktiklari icin, kendi karisina kizina da oyle bakacaklar sanıyor.
teşbihte hata olmaz esek kadar kadinsiniz, ayrilin o evden ve gorusmeyin.
Hepsi sapik hepsiBir tanıdığımiz vardı dediğiniz gibiydi. 3 tane su gibi güzellikte kızları vardı. Kızlar abartısız manken gibi boylu poslu hoş kızlardı.
Babaları aşırı kıskanıyor giyimlerine çok karışır, sindirirdi hepsini.. Sonra bir gün oturdukları Apartmandaki bir ailenin 10 yaşlarındaki kızlarını asansör dairesinde taciz etmiş ve o kız bunların en küçük kardeşlerine anlatmış. Neyse, o olay tam ne oldu bilemiyorum ama Adamın eşi genç yaşta vefat etti inanır mısınız daha kadının 40'ı çıkmadan baldızıyla evlenmek istedi. Tabi aile aşırı tepki verdi ama adam durmadı hemen başkasıyla evlendi.
Çocuklarda resmen evden kaçarcasına evlendiler. Ama resmen psikolojileri bozuldu. Aynen kişi kendinden bilirmiş işi..
bu konudaki ornek baba gibi olanlari kastediyorum aslinda, hastalik değil bu çünkü kiskanclik diye bir hastalik yok, tamamen kendi niyetlerinden.Bir tanıdığımiz vardı dediğiniz gibiydi. 3 tane su gibi güzellikte kızları vardı. Kızlar abartısız manken gibi boylu poslu hoş kızlardı.
Babaları aşırı kıskanıyor giyimlerine çok karışır, sindirirdi hepsini.. Sonra bir gün oturdukları Apartmandaki bir ailenin 10 yaşlarındaki kızlarını asansör dairesinde taciz etmiş ve o kız bunların en küçük kardeşlerine anlatmış. Neyse, o olay tam ne oldu bilemiyorum ama Adamın eşi genç yaşta vefat etti inanır mısınız daha kadının 40'ı çıkmadan baldızıyla evlenmek istedi. Tabi aile aşırı tepki verdi ama adam durmadı hemen başkasıyla evlendi.
Çocuklarda resmen evden kaçarcasına evlendiler. Ama resmen psikolojileri bozuldu. Aynen kişi kendinden bilirmiş işi..
Bir tanıdığımiz vardı dediğiniz gibiydi. 3 tane su gibi güzellikte kızları vardı. Kızlar abartısız manken gibi boylu poslu hoş kızlardı.Babaniz resmen sapik. Kiskanan, kisitlayan tum erkekler sapik çünkü kendilerinden biliyorlar isi.
Milletin karisina kizina o gözle baktiklari icin, kendi karisina kizina da oyle bakacaklar sanıyor.
teşbihte hata olmaz esek kadar kadinsiniz, ayrilin o evden ve gorusmeyin.
Aynen katılıyorum. Bu tarz insanlar kesinlikle sağlıklı değiller.bu konudaki ornek baba gibi olanlari kastediyorum aslinda, hastalik değil bu çünkü kiskanclik diye bir hastalik yok, tamamen kendi niyetlerinden.
Kocasi perdeyi actirmayan kadinlar var, sebep?
kendi gozetledigi icin elin kadinini, kendi esini gozetlemesinler istiyor
Hayır onu demek istemedim eşi sevgilisi olsa böyle biri istemez ama babası olunca ses çıkarmamış sankiBabaya sesini çıkarmasın yani? Eş de baba da abi de bu denli karışamaz hele ki reşit olduktan iş güç sahibi olduktan sonra.
Hepsi sapık diye kestirip atamayız, genelleyemeyiz. Bazıları başka dünya bilmiyorlar. Karşı gelip düşüncelerinin yanlış olduğunu anlatmak da kızına düşüyor. Zor geliyorsa da kaçsın izini kaybettirsin ama değişim mümkün.Hepsi sapik hepsi
Bu ne demek?Babanızın yaptıklarını yapan eşiniz veya sevgilini olsaydı nasıl olurdu tavrınız
Sapikliktan baska dunya bilmiyorlar:)Hepsi sapık diye kestirip atamayız, genelleyemeyiz. Bazıları başka dünya bilmiyorlar. Karşı gelip düşüncelerinin yanlış olduğunu anlatmak da kızına düşüyor. Zor geliyorsa da kaçsın izini kaybettirsin ama değişim mümkün.
yemek yemeyi bilmiyorsa bir insan evet ogrenir, nerde nasil konusacagini, giyinecegini bilmiyorsa ogrenir, ama bunlarin sapıklığı icgudusel oluyor, pedofiliye gidin baska bir dunya gösterin de duzelsin bakalim he?Hepsi sapık diye kestirip atamayız, genelleyemeyiz. Bazıları başka dünya bilmiyorlar. Karşı gelip düşüncelerinin yanlış olduğunu anlatmak da kızına düşüyor. Zor geliyorsa da kaçsın izini kaybettirsin ama değişim mümkün.
Eski konularına bakarsanız kısıtlayan erkeği savunan yorumlar arıyor sürekli. Eski sevgilisinin yaptıklarını normalleştirmek için bahane bulmaya çalışıyor, herkese soruyor durmadan. Her gördüğümde hayretle okuyorum, psikolojisi normal değil.Bu ne demek?
Ne kadar kazaniyorsun bilmiyorum. Acilen evden çık demek çok kolay. Kiralar olmuş minimum 3 bin. Bunun yiyecegi, faturaları var. Biraz sık dişini. Çatışma yasamamaya çalış. Paranı biriktir. Hesabında en az 30 binin olsun. Asgari ücret aldığını varsayalım, bi 6-7 ayda aylık harcamanı 500 ün üstünde tutmazsan biriktirirsin. Türk parası olarak tutma paranı. Dolarla da çok oynuyorlar. Altın hesabı aç orada biriktir. Sonra başka bir yerde iş aramaya basla evdekilerin haberi olmadan. Bir taraftan da kalacak yer bak. Öğrenciler odalarını kiraya veriyorlar ya da ev arkadaşı arayanlar oluyor. İşini ayarlayıp O şekilde eve çıkarsın. Birikim olmadan pat diye çıkıp gitmek olmaz.Merhaba hanımlar,
27 yaşımdayım, babam kısa ya da açık giyinmeme kızıyor. İstediğ boy dizlerimin bi karış altı, dizimin üstünde olsa bile saçma sapan tepkiler veriyor. Evet ben de ondan gizli giyiniyorum. Dizimde bi etek giyebilmek için, kolları açık normal bi bluz giymek için evden babamdan önce çıkmaya çalışıyorum ya da eve gireceksem 1 saat dışarıda onun gitmesini bekliyorum. Yemin ederim giydiklerim absürt açıklıkta değil. Aşağı önceden giyip kızdığı şeylerin fotoğrafını eklicem. Bugün yine arkadaşımın kınasına giderken laf etmesin diye önceden giyeceğim elbiseyi gösterdim yakası kapalı, kolları yarım kol, dizde bi elbiseydi başına bi iş getireceksin diye bağırmaya başladı. Deliricem artık. Bunca tantana bi kıyafet için mi diyeceksiniz ama yoruldum, istediğim hiçbir etkinliğe gidemiyorum. Geç bitiyor. Gidersem evde bağırış çağırış. Bi kere turla bi yere gittim,tur otobüsünde bana saçma sapan mesajlar attı annemle birlikte başına bi şey gelirse eve gelme diye. İlk iş günüm için hazırlık yapıyorum salak saçma bi şeyi bahane edip kavga çıkardı ( odanın ışığını kapatmamış olmamı.) kavgayı büyütüp beni dövmeye çalıştı, kendimi korumak için aldığım obje elimi kesti. Dövdürmedim kendimi. Böyle o kadar çok olay var ki. Lise sınavına girerken, tercih yaparken, üniversite mezuniyetimde, her şeyde dayak yemek ve ağlamak için bi sebebim oldu.
Tüm bunlar olurken annem elalem duymasın diye camları kapattı, kardeşim sen de babamın huyunu biliyosun diye suçladı. (Geçen beli 2 cm gözüküyor diye babamın bi or*spu demediği kalmıştı.)
Evden ayrılmaya çok kalkıştım, kavga ederken defol git istemiyorum inşallah ölün gelir diye konuşuyor gitmeye kalkınca gidemezsin. Eskiden param olmadığı için sabretmek zorunda hissediyordum ama artık sabır da edemiyorum, sürekli başına bi iş gelecek konuşmalarının altında "tecavüze uğrayacaksın" iması var midem bulanıyor.
Nasıl kurtulucam bu evden?
Pedofili mi yaptınız adamı hemen?yemek yemeyi bilmiyorsa bir insan evet ogrenir, nerde nasil konusacagini, giyinecegini bilmiyorsa ogrenir, ama bunlarin sapıklığı icgudusel oluyor, pedofiliye gidin baska bir dunya gösterin de duzelsin bakalim he?
Kendi çok memnunduysa gitsin yine sapıklığı kıskançlık-gelenek vs diye servis eden bı tane daha organizma bulsun, iki ilkel mutlu mutlu yaşasınlar... sokak bunlarla dolu...Niye gelip burda aklı başında kadinlara tebelleş oluyorlar ki?Eski konularına bakarsanız kısıtlayan erkeği savunan yorumlar arıyor sürekli. Eski sevgilisinin yaptıklarını normalleştirmek için bahane bulmaya çalışıyor, herkese soruyor durmadan. Her gördüğümde hayretle okuyorum, psikolojisi normal değil.