Bu evden kurtuluş yok mu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.410
1.789
Merhaba hanımlar,

27 yaşımdayım, babam kısa ya da açık giyinmeme kızıyor. İstediğ boy dizlerimin bi karış altı, dizimin üstünde olsa bile saçma sapan tepkiler veriyor. Evet ben de ondan gizli giyiniyorum. Dizimde bi etek giyebilmek için, kolları açık normal bi bluz giymek için evden babamdan önce çıkmaya çalışıyorum ya da eve gireceksem 1 saat dışarıda onun gitmesini bekliyorum. Yemin ederim giydiklerim absürt açıklıkta değil. Aşağı önceden giyip kızdığı şeylerin fotoğrafını eklicem. Bugün yine arkadaşımın kınasına giderken laf etmesin diye önceden giyeceğim elbiseyi gösterdim yakası kapalı, kolları yarım kol, dizde bi elbiseydi başına bi iş getireceksin diye bağırmaya başladı. Deliricem artık. Bunca tantana bi kıyafet için mi diyeceksiniz ama yoruldum, istediğim hiçbir etkinliğe gidemiyorum. Geç bitiyor. Gidersem evde bağırış çağırış. Bi kere turla bi yere gittim,tur otobüsünde bana saçma sapan mesajlar attı annemle birlikte başına bi şey gelirse eve gelme diye. İlk iş günüm için hazırlık yapıyorum salak saçma bi şeyi bahane edip kavga çıkardı ( odanın ışığını kapatmamış olmamı.) kavgayı büyütüp beni dövmeye çalıştı, kendimi korumak için aldığım obje elimi kesti. Dövdürmedim kendimi. Böyle o kadar çok olay var ki. Lise sınavına girerken, tercih yaparken, üniversite mezuniyetimde, her şeyde dayak yemek ve ağlamak için bi sebebim oldu.

Tüm bunlar olurken annem elalem duymasın diye camları kapattı, kardeşim sen de babamın huyunu biliyosun diye suçladı. (Geçen beli 2 cm gözüküyor diye babamın bi or*spu demediği kalmıştı.)

Evden ayrılmaya çok kalkıştım, kavga ederken defol git istemiyorum inşallah ölün gelir diye konuşuyor gitmeye kalkınca gidemezsin. Eskiden param olmadığı için sabretmek zorunda hissediyordum ama artık sabır da edemiyorum, sürekli başına bi iş gelecek konuşmalarının altında "tecavüze uğrayacaksın" iması var midem bulanıyor.

Nasıl kurtulucam bu evden?

Evden gitmek için izin istesen vermezler. Yırtık olacaksın biraz, deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı delir biraz.

27 yaşında da bunca şeyi çekmeyin tabi ki.
Ayrılın evden, başka yolu yok.
Babanıza sihirli değnek değmeyecek, anneniz değişmeyecek. Eee o zaman?

Korkuyorum. Suratlarını bile görmek istemiyorum ama gidince ilk iş yerime gelecekler. (iş yerimin adresini başta vermedim 100 kere sordu.)

Sen rezil olmayacaksın o olacak, şikayetçi olacaksın bunu yaptıklarında. Düşüncelerini de ezmişler senin

Ya lütfen gerçekçi olalım, şimdi iş yerime gelse bağırıp çağırsa insanlar neler düşünecek srkamdan ne laflar edecekler p ortamda nasıl çalışabilirim bir daha

Korkuyorum. Suratlarını bile görmek istemiyorum ama gidince ilk iş yerime gelecekler. (iş yerimin adresini başta vermedim 100 kere sordu.)
Hiçbir devrim gül vererek yapılmamıştır jeehan Hanım. Eğer bir şeyleri değiştireyim, farklı olsun diyorsanız maalesef bir miktar acıyı, kaosu göze alacaksınız.
Şimdi diyorsunuzdur ki neden diğer kadınlar gibi her şey kolay olmuyor, diğerlerinin anası babası anlayışlı, açık fikirli. Bense bir etek bile giyemiyorum. Haklısınız, ama hayat adil değil. Bu yüzden de bir şeyler elde etmek istiyorsanız elleriniz kirlenecek. Ha yok ben bunlara dayanamam diyorsanız da diz altı eteğinizi giyip devam edeceksiniz.

Ya lütfen gerçekçi olalım, şimdi iş yerime gelse bağırıp çağırsa insanlar neler düşünecek srkamdan ne laflar edecekler p ortamda nasıl çalışabilirim bir daha
Yeterince gerçekçiyim. İki tane el insanın benim arkamdan ne konuştuğu ne kadar umrumda? Zerre değil. Hem karnım doysun hem yemeğim dursun olmaz.
Yaşayın ailenizle ne diyeyim sizin fikirlere açık olacağınızı sanmıyorum. Kendi hayatınız üzerindr karar yetkinizi elinize alacak bir tavrınızı göremedim. Yarın öbür gün buldukları biriyle de evlenir gelirsiniz konu açmaya

Arkamdan kim bilir ne yaptı da babası bu duruma geldi vs diye konuşacaklar. Hepsini bi kenara koydum gerçekten bana zarar vermesinden korkuyorum. Başka şehirlerde iş arıyorum. (neresi olduğungram umrumda değil.) Farklı şehirde olduğumdan dolayı dönüş alamıyorum. Alsam, direkt kaçıcam

Okudukça biraz daha cesaret alıyorum,ama inanın durup düşününce ya işyen atılırsam bunların sonucunda ona muhtaç kalırsam diye korkuyorum

Türkiye’de yaşıyoruz hanımefendi. Bazı erkek cinslerinin canileşmesi için hiçbir kışkırtana gerek kalmadığını artık öğrendik maalesef.

Bu nasıl bir baba yaa senin acilen o evden uzaklaşıp kendine yeni bi hayat kurman gerek yoksa hayatı sana gittikçe zehir eder bunlar

Okudukça biraz daha cesaret alıyorum,ama inanın durup düşününce ya işyen atılırsam bunların sonucunda ona muhtaç kalırsam diye korkuyorum
Şimdi çok mu mutlusunuz ki?
O zaman şey yapın, klişe olacak ama aklıma geldi. Alın kağıdı, şimdiki artı ve eksileri yazın, sonra da aklınızdakini yaparsanız olacaklarınkini yazın. Karşılaştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…