Gerçeten bu eş ailesinden bıktım ki çok sık görüşmüyorum oldukça mesafeliyiz. Yılda 1-2 oda bayramda seyrande özel günlerde kısa telefon görüşmeleri o kadar. Eşim sık sık telefonda görüşür oğlumu görüştürür ona asla müdahale etmem. Ben hamileyim evde bir de oğlum var 2 yaşında bu yüzden coronaya karşı ekstra dikkatliyiz. Gerekli işler dışında evden çıkmayız avm ye filan asla gitmiyoruz ihtiyaçlarımızı internetten karşılıyoruz. eşimin bir erkek kardeşi var bekar biraz sorunlu bir tip 30 küsür yaşında . Kıyafetlerine kadar annesi alır hala. Eskiden annesi eşime al derdi biz seçemeyiz anlamayız eşim alır gönderirdi ya da bşz giderken götürürdük parasını bazen verirlerdi bazen vermezlerdi çok sorun etmezdim ama onda da kardeşi sorunlu olduğu için bana niye aldın sana al mı dedi giymeyeceğim etmeyeceğim diye kavga çıkarırıdı annesi yalvar yakar giydirirdi çünkü üstündekileri artık üzerine yapışmış olurdu zaten küçüklüğünden beri aşırı şımaftılmış bu yüzden aşırı sorunlu biri. Bu yüzden onlarla mümkün olduğunca mesafeliyim gittiğimde de 3 günden fazla kalmam. Şimdi kv eşimi aramış git kardeşine kıyafet al ordan gönder diye yahu biz evden çıkmıyoruz avm ye mağazaya hiç girmiyoruz virüs var diye bu nasıl bir düşüncesizliktir avm ye gönderip mağaza mağaza gezdirecek eşimi. evde gebe karısı var çocuğu var dikkat etmeleri gerek demiyor hiç avm ye hiç gitmediğimizi biliyor kendileri 65 yaş üstü olduğu için gidemezmiş riskliymiş evet ama biz de riskliyiz 30 yaşındaki adam bir zahmet kendi gitsin alsın. Eşim de gider alır çıkarım hemen ne var diyor o kadar sinirlendim ki o zaman bizim yaptığımız gibi yapsınlar internetten bakıp alsınlar dedim gidersen de kendine 14 gün kalacak yer bul eve almayacağım dedim. çok sinirliyom yani ne kadar mesafe koyarsam koyayaım bir şekilde yine sinir bozuyorlar ki benim ailem asla böyle değildir çok düşüncelidir. kızım sen hamilesin çıkmayın babam gerekirse ben burdan alıp gönderiririm ihtiyaçlarını avm ye girmeyin diyen inlanlar ki onların da yaşı ve kronik hastalıkları var. bu erkek anneleri neden bu kadar düşüncesiz oluyor ben de erkek annesiyim umarım böyle olmam