- 20 Mart 2008
- 141.176
- 212.293
- 60
- Konu Sahibi zorunlualann
İlk mesajdaki fotoyu silmiş.Niye uçtu şimdi bu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk mesajdaki fotoyu silmiş.Niye uçtu şimdi bu kız
Bu daha çok gunluk elbise gibi olmuş sana yakişmiş ama kesinlikle after party icin uygun diyil bence
Aslinda çok guzel siyah elbiseler var after party icin uygun sen cok sadesini secmişsin yani o ortama uygunsuz gorunursun bence herkes daha iddali giyer yani en azindan bu resimdekindenBakıyorum ama ben siyah almak istiyorum
Soyle sezon bitmeden kurdesenimi de dokeyim diyo anladigim kadariyla. Gecen konuda kisa kollu giy dedik. Bugun trikoyla geldi. Bi sonrakine yün elbise giyip gelecek.fiziğin güzel ama after party için uygun değil bence,triko kalın kaçmaz mı hem
Günlük kullanım için belkiiiii o da herkesin zevki kendinedir ama mesela zorunlu’nun seçtiği kıyafeti günlük diye bile giymem tarzım değil lakin hadi kendisi beğendi giymek istedi, o elbiseyi neresinden ne yaparsanız yapın parti elbisesine dönüştüremezsiniz deSoyle sezon bitmeden kurdesenimi de dokeyim diyo anladigim kadariyla. Gecen konuda kisa kollu giy dedik. Bugun trikoyla geldi. Bi sonrakine yün elbise giyip gelecek.
İlk mesajdaki fotoyu silmiş.
önceki konularından da silmiş fotoları, kaçırdımİlk mesajı düzenlemek yasak mı ki? Ben komple silme sanıyordum.
Konu bu değildi. Yeşil gömlekler ve kemerli/kot pantolonlu kombinler vardı. Buluciim. Teşekkür ederim ayrıca
Konu bu değildi. Yeşil gömlekler ve kemerli/kot pantolonlu kombinler vardı. Buluciim. Teşekkür ederim ayrıca
Ben bunu dedin sandım yanlış etiket yaptımKonu bu değildi. Yeşil gömlekler ve kemerli/kot pantolonlu kombinler vardı. Buluciim. Teşekkür ederim ayrıca
Ben beğendim elbiseyi.