- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 33
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
eve düzenli yardımcı alın her hafta gelsin haftada bir kaç gün ailecek dışarıda yemek yeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınacakları alıyorum merak etmeyinde bir mantıdan neler çıkardınız?Ben iyiyim. Pek iyi olmayan sizsiniz ki sürekli şikayet postu açıyorsunuz biz de fikir veriyoruz. Alırsanız faydalanirsiniz almazsanız böyle devam edersiniz, bizlik bir şey yok ki.
Evet evet çok haklısınızHamileliğimde ve doğum sonrası 1 yıl evdeydim. Evde olduğum süreçte nasılsa evdeyim diyw eşim elini birşeye sürmedi... Maddi olarak sıktım. Evdeyim üzerimi değiştirmek bile istemiyordum. Oğlum bebek ve huysuzdu. Kılık kıyafet almıyordum. Acil gerekli şeyler. Kendime bakamıyordum. 46 kiloyu gördüm... Ben evde yapamadım. Kadınlar oturması açmaz beni. Sevdiğim arkadaşlatom uzakta. Çalışınca planlı olunuyor. Kalkıyorsun Bi duş mis gibi işe gidiyorsun. İşte içeceklerin suyun herşeyim planlı. İşimi de seviyorum..
Evde olsaydım, oğlum koleje gidemedi. Şuan oturduğumuz evde oturamazdık. Dışarıdan yiyemez, eve istediğimde kadın tutup temizletemezdim... Öylesine yaşardım... Bana göre değil. Yapana saygım var.
Kızınız büyümüş artık size çok ihtiyacı yok. Evde olsanız muhtemelen yataktan çıkmak istemezsiniz. Öyle bir enerji aldım sizden...
önceden istenilen yemek konuşulur evde o yapılır, ha sonradan yemiyorum mu dedi yemesin aç kalsınYani gerçekten o da ilginç. Çocuğa ayrı yemek işini de ilk burda duydum. E çocuğa ayrı yemek yap, eşin elini bir şeye sürmesin, insan tabi depresyona girer 9da uyur. Karı koca bir destek almaları lazım, hem aile ilişkileri hem çocukları sorun yaşıyor böyle gitmez ki.
ben bir ay raporluydum. kafayı yedim o kadar mutluyum ki işe başlamaktan. evde olmak ev hanımı olmak bence aşırı zorHamileliğimde ve doğum sonrası 1 yıl evdeydim. Evde olduğum süreçte nasılsa evdeyim diyw eşim elini birşeye sürmedi... Maddi olarak sıktım. Evdeyim üzerimi değiştirmek bile istemiyordum. Oğlum bebek ve huysuzdu. Kılık kıyafet almıyordum. Acil gerekli şeyler. Kendime bakamıyordum. 46 kiloyu gördüm... Ben evde yapamadım. Kadınlar oturması açmaz beni. Sevdiğim arkadaşlatom uzakta. Çalışınca planlı olunuyor. Kalkıyorsun Bi duş mis gibi işe gidiyorsun. İşte içeceklerin suyun herşeyim planlı. İşimi de seviyorum..
Evde olsaydım, oğlum koleje gidemedi. Şuan oturduğumuz evde oturamazdık. Dışarıdan yiyemez, eve istediğimde kadın tutup temizletemezdim... Öylesine yaşardım... Bana göre değil. Yapana saygım var.
Kızınız büyümüş artık size çok ihtiyacı yok. Evde olsanız muhtemelen yataktan çıkmak istemezsiniz. Öyle bir enerji aldım sizden...
Evet biz de o yüzden tavsiye verdik ama cevap olarak iyi misiniz siz diye sordu benim de annem böyle yapsa ben de şımarık olurdum tabi. Bir de sonradan değiştirdi balığın yanına mantı yaptım çocuğa özel değil diye, çünkü balık ve manti biliyorsunuz ki en güzel ikilidir umarım balık tazedir de yogurttan zehirlenmezlerönceden istenilen yemek konuşulur evde o yapılır, ha sonradan yemiyorum mu dedi yemesin aç kalsın
böyle ne bütçe kalır ne terbiye
Hiç özenmeyin çalışmayan kişilere (sözüm hiç geliri olmayana)yok kıskanma değilde özenme diyelim merak ediyorum bende o rahat kafada olmak istiyorum.gelecek korkusu sardı beni
Size ne ya benim menünün uyumundanEvet biz de o yüzden tavsiye verdik ama cevap olarak iyi misiniz siz diye sordu benim de annem böyle yapsa ben de şımarık olurdum tabi. Bir de sonradan değiştirdi balığın yanına mantı yaptım çocuğa özel değil diye, çünkü balık ve manti biliyorsunuz ki en güzel ikilidir umarım balık tazedir de yogurttan zehirlenmezler
Gel her gün her şeyden şikayet burda olur mu? Gekmis kaç yaşına çocuk işten mi çıkayım yaz, başkası nasıl geçiniyor derdine düş, çocuk bana bağırıyor de, yorgunum 9da yatıyorum de verilen fikirlere de sürekli itiraz et. Bak o kadar eminim ki haftaya yine benzer konuyla geleceğine. Sürekli her şeyden şikayet eden ama hiç kendini değiştirmeyen insan her yerde tanırım. Yani sanıyor musunuz ki mesele menünüz olsun, yaptığınız tavizler size bağıran çocuk ve yorgunluk olarak geri döndüğü için yazdık. Ama tabi ki size verilen tavsiyeler içinden bir cümleyi çekip istediğiniz gibi anlamak istediniz. Siz tabi ki yorulmaya da çocuğun her istediğini yapmaya da devam edebilirsiniz bize ne yani ama şikayet etmeyin o zaman.Size ne ya benim menünün uyumundan
Yoğurt koymadım mantısına biliyorum yoğurdun zehirlediğini
Ne biçim yorumların var senin gibi yazan olmadı o kadar kişi içerisinde
İyikide yaptım mantı yine yaparım, yemek konusunda her gün her çeşit yemek pişer ama yanına birşey isterse kızım seve seve yaparım bir mantıdan neler çıkardın pes
Airfry’de mi 1 saat pişti? Dağılmıştır o balık. Ben büyük balıkları fırında 25 dkda pişiriyorum ilk açtığım andan itibaren, önden ısınmış da atmıyorum lokum gibi oluyor. En son somon aldık, bir suya tuttum borcama koyup yağladım tuzladım, defne yaprağı koydum attım fırına. 1 kilo hamsiyi ayıklayıp yıkayıp kızartmak belki1- 1,5 saat sürer pişmesi zaten 5-6 dk.Valla bende mi beceriksizlik var anlamadım.Dün akşamı anlatayım size
bizde balık aldık temizlettik airfrier e attım,salata yaptım,kızım mantı istedi mantı pişirdim.balık 1 saatte pişti.yemesi içmesi ortalığı toplaması vs 8 buçuk gibi çay içtik.balık pişerken eşim kızımla top oynadı.yemek işi bitince çay içtik sonra ben kızımın ödevlerini kontrol ettim yarın giyeceğim kıyafetleri ayarladım çamaşırları topladım vs gece bitti.sadece çay içtim,bilmiyorum bana vakit hiç yetmiyor hafta sonu cumartesi temizlik ile geçiyor akşamda misafir geliyor yada biryerlere gidiyoruz.pazarda eşim evde oluyor geziyoruz evde çok vakit geçiremiyorum
pazar günü ya evde durup hafta içi için yemek hazırlıcam yada gezicez biz gezmeyi seçiyoruz ama önceden pazar günleri hafta içi için yemek yapardım hatta sarma vs yapardım
Devlet memurusunuz, kızınız 12 yaşında. Eee işi niye bırakacaksınız?Aslında dert değilde sadece merak ettiğim için soruyorum.
Etrafımdaki çoğu bayan işi bırakıyor.En yakın arkadaşım 2 çocuğuna bakmak için işi bıraktı,eşinin geliri iyi evi arabası var bakıcak kimsem yok dedi bıraktı onlar bile şu ara eskisi gibi gezmiyor dışarıdan yemiyor,arkadaşım kendine kıyafet vs almıyor sadece çocuklarına alıyor.
eltim bıraktı onun eşi asgari ücret alıyor onlarında iki çocuğu var ev kredisi ödüyorlar 2000 tl kadar.onları hiç anlamıyorum bir maaşla nasıl geçinecekler hiç çözemedim.
bizim 1 tane çocuğumuz var,ben asgari ücretten fazla alıyorum eşimde iyi maaş alıyor çok şükür ama zor geçiniyoruz çoğu zaman maaş yakın paramızın kalmadığı bile oluyor.
Bir düşündüm işe girdiğimde çocuğum 2,5 yaşındaydı şuan 12 yaşında.çoğu şeyine gidemedim(okul toplantısı,etkinlikler vs.) annem gitti hep.en güzel zamanları çalışarak geçti ama çalıştığım içinde ev aldık birçok şey yaptık.
Eltim ve arkadaşım çocuklarının başında,herşeyleriyle birebir ilgileniyorlar bense işten gelince yemekti bulaşık toplamaydı ağzım açık uyuyorum.Onlarmı iyisini yapıyor benmi bilmiyorum?herşey para değil ama bu pahalılıkta işi bırakınca tek maaşla nasıl geçinilir bu beni düşündürüyor
Benim babam devlet memuruydu,tek maaşla bizide okuttu,evin her ihtiyacını karşılardı hiç birşeyimiz eksik kalmadı.Şuan 2 maaşla tek çocuğumuzun isteklerine ancak yetiyoruz.tek maaşla nasıl yapılır mantığım almıyor?
Fikir almak istiyorum.
Yazma kardeşim o zaman zorla yazdıran mı var, tabiki cımbızla çekerim kelimeleri Ben her tavsiyeyi dikkate alırım ama dalga geçer gibi yazmak çok ama çok kırıcıGel her gün her şeyden şikayet burda olur mu? Gekmis kaç yaşına çocuk işten mi çıkayım yaz, başkası nasıl geçiniyor derdine düş, çocuk bana bağırıyor de, yorgunum 9da yatıyorum de verilen fikirlere de sürekli itiraz et. Bak o kadar eminim ki haftaya yine benzer konuyla geleceğine. Sürekli her şeyden şikayet eden ama hiç kendini değiştirmeyen insan her yerde tanırım. Yani sanıyor musunuz ki mesele menünüz olsun, yaptığınız tavizler size bağıran çocuk ve yorgunluk olarak geri döndüğü için yazdık. Ama tabi ki size verilen tavsiyeler içinden bir cümleyi çekip istediğiniz gibi anlamak istediniz. Siz tabi ki yorulmaya da çocuğun her istediğini yapmaya da devam edebilirsiniz bize ne yani ama şikayet etmeyin o zaman.