- 18 Aralık 2024
- 262
- 51
- 13
- Konu Sahibi greenseaaa
-
Önce Türkçe çalışmaya başlamalısın. Yoksa memurluk hayal gibi görünüyor.Merhabalar arkadaşlar ben 23 yaşında gastronomi son sınıf(4)öğrencisiyim öğretmenlikte yapabileyim diye formasyon aldim bu senede kpss nin değişmesi üzerine formasyonunda kalkacağını Felan söyledilee aşırı canım sıkıldı onu da geçtim okadar kişi var ki çalışmıyor yanlış anlaşılmasın hicbirsey bilmiyor ama hemende memur oluyorlar ben son sınıfın stresi ile zaten dersler zor bitirirsem şükür edicemşimdide kpss ye nasıl caliscam yeni sistem nasıl durum ne hiç bilmiyorum hayatımda da biri var aramız da iyi zaten okul bitince evlilik planları var o da destek oluyor sen yaparsın ben inanıyorum zekisin sen hiç birşey bilmeyen bile oluyor sen hayli hayli olursun Felan hem rahat edersin istersen evlendikten sonrada evde çalış Felan diyor desteği hoşuma gidiyor kendisi memur bu arada ama ben aşırı kaygiliyim ne yapcam nasıl ayaklarım üzerinde durcam Felan diye ya başlarda böyle değildi ne zaman son sınıf oldum böyle artık uyuyamaz oldum yeni sistemdende hiç anlamış değilim anlayan varmı
YaÖnce Türkçe çalışmaya başlamalısın. Yoksa memurluk hayal gibi görünüyor.
İşte ilkokul 2. sınıfta “Felan” öğrenmeniz gerekiyordu nasıl yazacağınızı.Yayazımdan dolayı Felan demi ? Napayım ya bende nasıl yazdığımı biliyom mu ki
:)Bebişim yazdığın her cümleye nokta yerine Felan koymuşsun, inan bana sen de beğenmediğin hiçbir şey bilmeyen güruhtansın o yüzden merak etme onla nasıl süper puanlar alıyorsa sen de aynı şekilde alırsın canını sıkma kıps
:)İşte ilkokul 2. sınıfta “Felan” öğrenmeniz gerekiyordu nasıl yazacağınızı.
Öyle ümit ediyor bence. Yoksa memurluk hayalini nasıl kuracakHiçbir şey bilmeden memur olan kim? Yanlarında mısın? Nereden biliyorsun birşey bilmediklerini?
Ben de diyorum zaten hiçbir şey bilmeyen mi olur diye millet yapıyor yani demekki biliyor ben stres yapıyorum diye öyle konuşuyorHiçbir şey bilmeden memur olan kim? Yanlarında mısın? Nereden biliyorsun birşey bilmediklerini?
Yani nedir olay, sevgilin sen birşey bilmeden yaparsın dedi sen de buna inandın ve bunun içim destek mi istiyorsun? O zaman yaparsın diyeyim ben de madem hadiBen de diyorum zaten hiçbir şey bilmeyen mi olur diye millet yapıyor yani demekki biliyor ben stres yapıyorum diye öyle konuşuyor
hicbirsey bilmiyor ama hemende memur oluyorlar
Muhtemelen sen de o hiçbir şey bilmeyip memur olanlardan olacaksın.hiç birşey bilmeyen bile oluyor sen hayli hayli olursun Felan
Bişey bilmeden yaparsın değil de stres yapıyorum diye öyle konuşuyorYani nedir olay, sevgilin sen birşey bilmeden yaparsın dedi sen de buna inandın ve bunun içim destek mi istiyorsun? O zaman yaparsın diyeyim ben de madem hadi
Bir kpss kursuna git sor anlatsınlar, eminim internette bununla alakalı bir sürü forum vardır, pek kpss umrundaymış gibi gelmedi bana, böyle bir zamanda her türlü bilgiye ulaşmak çok kolayBişey bilmeden yaparsın değil de stres yapıyorum diye öyle konuşuyoronun öyle demesi pek önemli değil sadece son sistemi anlamış değilim canımı sıktı açıkçası
Keşke bir “felan” la bitse.. hasbelkader atanırsanız bahsettiğiniz o gruptan olursunuz..Falan işte ya amannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?