- 19 Ekim 2022
- 1.778
- 4.757
- 63
- 29
- Konu Sahibi greenseaaa
-
Ben bu bölüme zaten çok isteyerek geldim ve öyle az buz bı sıralama ile değil 20 binlik sıralama ile geldim akademisyenlik de düşündüm özel sektör de memurluk da sadece kafam çok karışıkMezun oşduğun bölüm de çok önemli..Gastronomiden kaç kişi alacaklar ki?
Ben kötü bişey demedim onu diyen arkadaşımın kendisi yoksa bende gastronomiyi elimi sallaya sallaya kazanmadim çalışıp çabalayip 20 bin sıralama ile istediğim üniversiteye yerleştim.Türkçemde de burada sadece öyle aceleden yazdığım için hiç dikkat etmedim diye yanlışlar oldu haklısınız bir şey diyemem kimseyi küçümsedigim yok teşekkürlerönce kötü kalbinizi eğitin. sizin hayalinizi yaşayan insanların oralara nasıl geldiğini nerden biliyorsunuz kimin ne emek verdiğini.
ayrıca birazda kitap okuyun bu türkçeyle işiniz zor iş hayatında
Puanı o kadar yüksek miBen bu bölüme zaten çok isteyerek geldim ve öyle az buz bı sıralama ile değil 20 binlik sıralama ile geldim akademisyenlik de düşündüm özel sektör de memurluk da sadece kafam çok karışık
EvetPuanı o kadar yüksek miakademisyenlik iyi fikir..hakkınızda hayırlısı..
Üniversiteye göre değişiyor bu arada sıralamaPuanı o kadar yüksek miakademisyenlik iyi fikir..hakkınızda hayırlısı..
hangi üni? Ben selçuk hukuktan mezun oldumBölümünüze girerken formasyona mı güvendiniz, onun yerine neden direkt eğitim fakültesini tercih etmediniz? Bence kim hangi bölüme girip mezun olduysa o bölümle ilgili meslek tercihlerine yönelmeli. Öğretmenlik yapmak istiyorsanız baştan öğretmenlik ile ilgili bölümleri yazmalıydınız sonrasında formasyonun kaldırılması sistemin suçu değil. Devlet zamanında formasyon gibi bir ekstra hak tanımış ama bunu kaldırabilir, bunun için kimseye borçlu değil. Güvenmeseydiniz.
Bu arada memurum. Hukuk fakültesini 4 senede bitirdim, kpss’den 90 aldım, yds’den 75 aldım, yetmedi kurumun yazılı sınavına ve mülakatına girdim. Memur olmanın zorluğunu yaşayan bilir.
İşe iki de bir "Felan" demeyerek başlayabilirsin mesela.Merhabalar arkadaşlar ben 23 yaşında gastronomi son sınıf(4)öğrencisiyim öğretmenlikte yapabileyim diye formasyon aldim bu senede kpss nin değişmesi üzerine formasyonunda kalkacağını Felan söyledilee aşırı canım sıkıldı onu da geçtim okadar kişi var ki çalışmıyor yanlış anlaşılmasın hicbirsey bilmiyor ama hemende memur oluyorlar ben son sınıfın stresi ile zaten dersler zor bitirirsem şükür edicemşimdide kpss ye nasıl caliscam yeni sistem nasıl durum ne hiç bilmiyorum hayatımda da biri var aramız da iyi zaten okul bitince evlilik planları var o da destek oluyor sen yaparsın ben inanıyorum zekisin sen hiç birşey bilmeyen bile oluyor sen hayli hayli olursun Felan hem rahat edersin istersen evlendikten sonrada evde çalış Felan diyor desteği hoşuma gidiyor kendisi memur bu arada ama ben aşırı kaygiliyim ne yapcam nasıl ayaklarım üzerinde durcam Felan diye ya başlarda böyle değildi ne zaman son sınıf oldum böyle artık uyuyamaz oldum yeni sistemdende hiç anlamış değilim anlayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?