teşekkür ederiimObsesif-kompülsif bozukluk. Tedavisi var. Psikiyatri hekimine gidin. Özellikle bazi şeyleri tekrar tekrar yapmak zorunda hissettiginizi söyleyin.
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederiimObsesif-kompülsif bozukluk. Tedavisi var. Psikiyatri hekimine gidin. Özellikle bazi şeyleri tekrar tekrar yapmak zorunda hissettiginizi söyleyin.
Geçmiş olsun
yaşanmıyorAnlattığınız şeyler birden cok rahatsızlıgın belirtisi gibi. Psikoloğa gidin. Aşırı kaygınız var böyle yaşanır mı? İnanın mutlu olmak, yeri geldiğinde vurdumduymaz olmak kötü hissetmekten ve takıntılı olmaktan daha kolay.
İyi bir psikolog sonrasında psikatri ile çözebilirsiniz bu durumu Tek başına üstesinden gelmek zor gibi.Arkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı? Sanırım pek ilgilenilmeyen bir katogoriye yazdım hiç cevap gelmedi site kastığı için de iki kez gitmiş kusura bakmayın
kendim çözemiyorum 6 aydır uğraşıyorum bunlaİyi bir psikolog sonrasında psikatri ile çözebilirsiniz bu durumu Tek başına üstesinden gelmek zor gibi.
En kısa zamanda Doktora gidin canım. Dermansız dert değil çözümü var.kendim çözemiyorum 6 aydır uğraşıyorum bunla
Eeeee bu şekilde yaşamak daha zor değil mi?psikiyatriye gitsem ilaç verip 5 dkcık dinleyecek psikologlar pahalı.
Okb gibi duruyor, uzmandan yardım alın.Arkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı? Sanırım pek ilgilenilmeyen bir katogoriye yazdım hiç cevap gelmedi site kastığı için de iki kez gitmiş kusura bakmayın
Sizin tedavinizi zaten psikolog tek başına yapamaz. 5 dakka da verilen begenmediginiz ilacı içtiğim için düzeldim ve normal hayatıma devam edebiliyorum. Çok ama çok yanlış bı noktadan bakıyorsunuz.psikiyatriye gitsem ilaç verip 5 dkcık dinleyecek psikologlar pahalı.
Yanlış noktadan bakıyorsam güzel dille anlatabilirsiniz. Beğenmediğimi söylemedim bağımlılık yapacağını düşündüğümü söyledim. Ben ilaçsız çözüm yolu aradım ilk olarak. Psikolojide etkili bi çok teknik var. Bu durumu yaşayan insanların izlediği yolları öğrenmek ve benim durumunu yaşayan insanların varlığını görüp kendimi daha normal hissetmek için yazdım.Sizin tedavinizi zaten psikolog tek başına yapamaz. 5 dakka da verilen begenmediginiz ilacı içtiğim için düzeldim ve normal hayatıma devam edebiliyorum. Çok ama çok yanlış bı noktadan bakıyorsunuz.
Devlette psikoloğa da gittim psikiyatri dışında pek ilgileniyorlar gibi hissetmedim açıkcası. Bahane değil seans parası 300 tl kim karşılayabilir gelir yoksa. Psikolojik sorunlar hapı iç iyileş diyerek mi halloluyorSiz kendinizin hasta oldugunuzun farkında degilmisiniz? Maddi durum kisitli bir bahane devlet hastanelerindede tedavi olabilirsiniz sizin gibiler ilac kullaniyor
Bu da doğru bi bakış açısı. Yürüyüşe çıkmayı düşündüm düzenli şekildeBenim bildiğim bir şey var ki, sürekli neyi düşünürseniz, neyden korkarsanız onu yaşarsınız. Aslında acı sonu yaşayacağınızı düşünür, bunun için bilmeyerek elinizden geleni yaparsınız ve bingo sonunda onu yaşarsınız. Sonra da "biliyordum işte" dersiniz.
Olacak olacaktır. Sürekli bir şeyler düşünüp kendinizi yormayın. Meditasyon yapın. Spor yapın. Sizi mutlu edecek şeyler keşfedin.
Fazlasıyla zor hakkısınızEeeee bu şekilde yaşamak daha zor değil mi?
İzzet güllü izleyin mutlaka, okb başlangıcı gibi ama çoğu insan böyle takıntılar yaşıyor dönem dönem, umursamıyorlar ve geçiyor. Dediğim YouTube kanalı yardımcı olacaktır benceArkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı? Sanırım pek ilgilenilmeyen bir katogoriye yazdım hiç cevap gelmedi site kastığı için de iki kez gitmiş kusura bakmayın
Görmüştüm siz denediniz mi etkili oluyor muİzzet güllü izleyin mutlaka, okb başlangıcı gibi ama çoğu insan böyle takıntılar yaşıyor dönem dönem, umursamıyorlar ve geçiyor. Dediğim YouTube kanalı yardımcı olacaktır bence
Benim büyük bir sorunum yoktu ancak düzeldi ve eskisinden çok daha rahat bir insanım. Daha kötü durumlardan iyileşenleri de duydum videolarını düzenli izleyip, zaten adam sadece telkin ediyor iş sizde bitiyor. Size herkes takma der ama siz takmamaya kendiniz öğreneceksiniz, ben öğrendimGörmüştüm siz denediniz mi etkili oluyor mu
Adınıza çok sevindim darısı başımaBenim büyük bir sorunum yoktu ancak düzeldi ve eskisinden çok daha rahat bir insanım. Daha kötü durumlardan iyileşenleri de duydum videolarını düzenli izleyip, zaten adam sadece telkin ediyor iş sizde bitiyor. Size herkes takma der ama siz takmamaya kendiniz öğreneceksiniz, ben öğrendim