Arkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı? Sanırım pek ilgilenilmeyen bir katogoriye yazdım hiç cevap gelmedi site kastığı için de iki kez gitmiş kusura bakmayın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu durumu yaşayanlar yardım edebilir mi?
- Konu Sahibi uzguuun
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- takıntılı düşünceler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
Neymiş adı pekiPsikologluk bir konuda buradan çözüm aramayın. Çok net doktora ihtiyacınız var. Bu düşünceleriniz bir hastalık ve tıpta bir adı var.
Bana da dünyanın en zor şeyi gibi geliyorAnlattığınız şeyler birden cok rahatsızlıgın belirtisi gibi. Psikoloğa gidin. Aşırı kaygınız var böyle yaşanır mı? İnanın mutlu olmak, yeri geldiğinde vurdumduymaz olmak kötü hissetmekten ve takıntılı olmaktan daha kolay.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Obsesif-kompülsif bozukluk. Tedavisi var. Psikiyatri hekimine gidin. Özellikle bazi şeyleri tekrar tekrar yapmak zorunda hissettiginizi söyleyin.Neymiş adı peki
Geçmiş olsun
Muhtemelen ailenz tarafından hep suçlanarak buyudunuzArkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı? Sanırım pek ilgilenilmeyen bir katogoriye yazdım hiç cevap gelmedi site kastığı için de iki kez gitmiş kusura bakmayın
Merhaba psikolojik destek almanız gerekiyor sanırım.Takıntılar ne kadar erken tedaviye başlanırsa önü o kadar erken kesilen rahatsızlıklar.Arkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı? Sanırım pek ilgilenilmeyen bir katogoriye yazdım hiç cevap gelmedi site kastığı için de iki kez gitmiş kusura bakmayın
- 15 Eylül 2017
- 500
- 252
- 103
ben kendim için düşünüyorum karşımdaaki için değilmerak etme erkeke milleti hep yapar. ayrıca niyetinde aldatmak yoksa aldatılmaz
maddi durumum kısıtlıAşırı takıntı haline getirmişsiniz bir uzmandan yardım alsanız iyi olur
normal gibi durmuoy hayatımı kötü etkiliyorKendinizi sürekli suçlu hissetmek bence psikolojik bir rahatsızlık tedavi olun
psikiyatriye gitsem ilaç verip 5 dkcık dinleyecek psikologlar pahalı.Mutlaka tedavi olun.
Durumunuz zaman ilerledikçe daha zorlaşır maalesef.
çok sağolunMerhaba evet sorununuzun ismi anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluk.
Doktorunuz gerektigin de ilaç takviyesi de yaparak ki önce psikiyatriste gidin artı psikoterapi ile bir psikolog eşliğinde terapi görerek ilaç destekli bu durumu asabilirsiniz geçmiş olsun.
beni maddi olarak zorlamayacak ve iyi gelecek ne yapabilirim çünkü terapiler çok pahalı ve işsizimMerhaba psikolojik destek almanız gerekiyor sanırım.Takıntılar ne kadar erken tedaviye başlanırsa önü o kadar erken kesilen rahatsızlıklar.
aslında o şekilde büyümedim tek çocuğum üstüme titredilerMuhtemelen ailenz tarafından hep suçlanarak buyudunuz