Bende bir sağlık sorunu yok Dr um gayet iyi dedi değerler vsNiye bu kadar herkese çok gelmiş anlamadım.bence o kadar çok değil.bence bu yüzden acımaz.gencecik kadınsınız.zaten sulanıyorsunuzdur.başka bir sorun olabilir.
Kondom kullanıyor 6 yıldır o yapar mıE 6 yil olmus acir agrir tabi tahris diye bir tanim var arkadasim yav
Sanmam, doktora gitmeli enfeksiyon varsa size de gecerKondom kullanıyor 6 yıldır o yapar mı
Bu durumdan memnun musun? Yormuyor mu yavKondom kullanıyor 6 yıldır o yapar mı
Benimde 5 doluyor ama bizim sebebimiz iki bebek var daha doğrusu benim sebebim eşimin sorunu yok yorgunluktan kimseyi gözüm görmüyor düzeliriz belkiEvlilik yılların geçmesi ile azalır diyenler oluyor doğrumu sizce 5 bitti 6 a döndük yıl olarak
Ben istedim çocuk istemiyoruz ben hap vs kullanmak istemiyorum hiç korunmadimBu durumdan memnun musun? Yormuyor mu yav
Çocuk etkiliyor tabi ister istemezBenimde 5 doluyor ama bizim sebebimiz iki bebek var daha doğrusu benim sebebim eşimin sorunu yok yorgunluktan kimseyi gözüm görmüyor düzeliriz belki
Herkesin libido seviyesi farklı hanimefendi? Niye soğutsun?Bilmiyorum ama haftada 4.5 biraz fazla gibi geldi. Birazcik birbirinizi ozleyin. 2.3 iyidir bence. Bu kadar fazla iliski insani sexsten sogutur. Bi cekiciligi kalmaz.
Tamam gelince konuşayımSanmam, doktora gitmeli enfeksiyon varsa size de gecer
Kanki sen doğur bebene ben bakcam boşa geçen günlerin acısını çıkarırsın ahahaSiz anlattınız benim fırlayan libidoya gülüyorum akşam benimki de yok….
Abi tabii çocuk istemiyordur 4-5ten düşer çocuk olursaBen istedim çocuk istemiyoruz ben hap vs kullanmak istemiyorum hiç korunmadim
Eşimin de benimde fazla gibi eşimi tanıyana kadar soğuk bakıyordum cinselliğe vs ama eşimi arzuluyorum elimde değilHerkesin libido seviyesi farklı hanimefendi? Niye soğutsun?
Ben istemiyorum onunla konuştum oda kabul ettiAbi tabii çocuk istemiyordur 4-5ten düşer çocuk olursa
Hatta başımızın etini yer performansım düşmüşmüdür diyeFerhans bişe demez sever böyle konuları
Bana normal geldi