- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.948
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sanki ilaç kullanıyormuş oda onu zorlamış gibi geldi sonrada triplere girmişYok kullanmıyor aklıma geldi bir ara ama hayır bulamadım birşey
Gelince konuşmaya çalışacağım
Evliyim ben yav olmadı şimdi shxjxjxjKadinlara ofkesi olan, gecmiste sende erkek misin diye gururu kirilmis ve kendini yatakta kanitlamaya calisan bir erkek bulmak
Bilmiyordum önceki ilişkisi hakkında hiç konuşmayı tercih etmedi yakın arkadaşlardan duydum aralarında toksik bir ilişki varmışKadinlara ofkesi olan, gecmiste sende erkek misin diye gururu kirilmis ve kendini yatakta kanitlamaya calisan bir erkek bulmak
Shsjsjdd kocam her kontrolde beni darlıyor hocaya sor izin var mı diye zhxjxf kadın artık biz sormadan kendisi söylemeye başladı ‘yasaklar devam’Bu gariban seks hasretiyle yanan hamişe yol göster kraliçe
Shsjsjdd kocam her kontrolde beni darlıyor hocaya sor izin var mı diye zhxjxf kadın artık biz sormadan kendisi söylemeye başladı ‘yasaklar devam’
Kullansa bilirim çünkü aniden gelişiyor misal birden bire oluveriyorBana sanki ilaç kullanıyormuş oda onu zorlamış gibi geldi sonrada triplere girmiş
Iliski sıklığınız da bana fazla gelmedi. Çok hoyratça olmadıktan sonra her gün de yapabilir sağlıklı insanlar. Zaten ideal 3 4 ortalamadır.
Şükür o hoyratça davranışlar bitti ilk 2 3 ay çok hoyratça davranışlar sergiledi ama 1 yıl boyunca konuştum ben yönettim diyebilirim düzeldi az da olsaIliski sıklığınız da bana fazla gelmedi. Çok hoyratça olmadıktan sonra her gün de yapabilir sağlıklı insanlar. Zaten ideal 3 4 ortalamadır.
Bende eşimi seviyorum istiyorum onu iyileştirmeye çalıştım şükür artık eskisi gibi sert değil hoyrat davranmıyor
Sevmesem dokunamam zaten
Bunu kendiniz dediniz7 günde 4 5 bana da fazla geliyor ama eğer istemediğimi hissederse aylarca dokunmaz öyle bir yapısı var
Onu sorun etmiyor benceSu faturası ne olacak Merve sultan günahhh
Etseydi de en fazla 3-4 e düşerdiOnu sorun etmiyor bence
Evet araya soğukluk girsin istemiyorum haftanın her günü yapıyorduk şimdi o kadar yoğun değilBunu kendiniz dediniz
Fazla geliyor diye
Yani esiniz kuser dokunmaz diye hayir diyemiyorsunuz
3 4 eskidendiii çok eskidennnnIliski sıklığınız da bana fazla gelmedi. Çok hoyratça olmadıktan sonra her gün de yapabilir sağlıklı insanlar. Zaten ideal 3 4 ortalamadır.
Doktor gozunuzdeki alevleri gördü zaarShsjsjdd kocam her kontrolde beni darlıyor hocaya sor izin var mı diye zhxjxf kadın artık biz sormadan kendisi söylemeye başladı ‘yasaklar devam’
Bizimki aniden gelişiyor bazen o bazen ben bazen ikimzde istiyoruzBen haftada 3. Yü isteyince söylenmeye başlıyorum kardeşim can mı dayanır
Niye bu kadar herkese çok gelmiş anlamadım.bence o kadar çok değil.bence bu yüzden acımaz.gencecik kadınsınız.zaten sulanıyorsunuzdur.başka bir sorun olabilir.Eşim çok istekli ilk aylar gecede 2 3 kez oluyordu şükür eskiye nazaran azaldı
7 günde 4 5 bana da fazla geliyor ama eğer istemediğimi hissederse aylarca dokunmaz öyle bir yapısı var
Evlilik yılların geçmesi ile azalır diyenler oluyor doğrumu sizce 5 bitti 6 a döndük yıl olarak3 4 eskidendiii çok eskidennnn
E 6 yil olmus acir agrir tabi tahris diye bir tanim var arkadasim yavEvlilik yılların geçmesi ile azalır diyenler oluyor doğrumu sizce 5 bitti 6 a döndük yıl olarak