Teşekkür ederimPasif agresif derken davranışsal olarak değil küsme anlamında dedim.. hani konuşmamakla sizi cezalandırması kendinden mahrum bırakarak cezalandırması vs.
Aldatılmış olmasına üzüldüm ama bu onun sorunu.. bunu kendisi aşmalı ve size öyle gelmeliydi… sizin bu konuda destek olmanız, empati kurmanız önem vermeniz çok iyi çok insancıl.. size sahip olduğu için çok şanslı hissetmeli kendini:) siz kendinize de önem verin ama her zaman ön planda eşini olmasın..
asıl mevzuya gelecek olursak küsmeden alınmadan gitsin tedavi olsun :)
Aciyormus doktora gidin belki kanala taş düşmüştür? Neyi konusacaksinizÖncelikle herkese selam
Eşimle çok aktif ve güzel bir cinsel hayatımız var ama dün gece ilk kez yarım bıraktı
Acıyor ağrıyor vs dedi morali çok bozuldu hiç konuşmadan uyudu sabahta kahvaltı dahi etmeden işe gitti
Taş sorunu var ve enfeksiyon böbrek taşı olduğu için
Ne yapabilirim nasıl konuşabilirim
Bu normal mi ?
Haftada 4 5 kez oluyor ilişki ve kısa da değil
Sağlık sorunu olabilir mi ?
Eşim bu konuda çok hassas önceki ilişkisinde çok hırpalanmış sen erkek misin vs diye oysa bence hiç sorun yok ilk 1 yılımiz savaşır gibi geçti yatakta hirpalayan biriydi
Sonra onunla konuştum gayet sağlıklı ve güçlü bir erkek olduğunu beni de kendini de hırpalanmış gibi hissettirmemesini kadınlara olan öfkeni benden çıkarma vs dedim ve baya yol katettik
İlk ay bende öleceğim zannettimÖnceden bizimde böyleydi. Doyumsuzdu. Bir günde 6-7i gördüğü oluyordu. Yorgunluktan ağlıyordum. Raporlu olduğumuz o hafta benim ölüm çıkacak sandım evden. Karantinadaydık ve tek vaktimiz evdeydi. Ölüyorum sanmıştım. Artık tek çarem kavga çıkarıp küs geçirip kurtulmak oluyordu. O yüzden aynı hafta 3e tamam dersem o 8-9a kadar çıkarır onu. Bi yerden sonra durduramam
6-7 8-9 kim beslemiş senin partneri ?Önceden bizimde böyleydi. Doyumsuzdu. Bir günde 6-7i gördüğü oluyordu. Yorgunluktan ağlıyordum. Raporlu olduğumuz o hafta benim ölüm çıkacak sandım evden. Karantinadaydık ve tek vaktimiz evdeydi. Ölüyorum sanmıştım. Artık tek çarem kavga çıkarıp küs geçirip kurtulmak oluyordu. O yüzden aynı hafta 3e tamam dersem o 8-9a kadar çıkarır onu. Bi yerden sonra durduramam
Doktora gidelim canım taş varsa müdahale etsinler sende sorunun varsa benle paylasamadigin drunla paylaşabilirsin diyeceğimAciyormus doktora gidin belki kanala taş düşmüştür? Neyi konusacaksiniz
Bunlar nasil hayatlar yahuuuuuİlk ay bende öleceğim zannettimsadece yemek ve lavabo banyo için yataktan çıktık
Tek esliligi tercih eden erkeklerde oluyor bence bu durum eşim hep tek esliligi tercih etmiş6-7 8-9 kim beslemiş senin partneri ?
2 yıl ilişki yaşamadığı için oldu galiba bilemiyorumBunlar nasil hayatlar yahuuuuu
Bütün gün evde olunca yiyip içip bana sarmaktan başka birşey yapamıyordu ki. Canı sıkıldıkça gelip yapmak için yapıyordu artık6-7 8-9 kim beslemiş senin partneri ?
Çok iyi olur. Geçmiş olsun.Doktora gidelim canım taş varsa müdahale etsinler sende sorunun varsa benle paylasamadigin drunla paylaşabilirsin diyeceğim
Bütün gün evde olunca yiyip içip bana sarmaktan başka birşey yapamıyordu ki. Canı sıkıldıkça gelip yapmak için yapıyordu artık
Ay bırak allah aşkına yaKız Ferhans senin getir götürünü yapar bu sayiya bakarsak
Önüne geçmesem bu durumun ben 2 seneye ölürüm zaten. Bunun kavgasını çok ediyor. Bide içipte geliyor, gelmekte bilmiyor artık gına geliyor. (Nazar değdirenin gözünü oyarım o biliyo kendini)Allah kurtarmış.
Eşiniz size ilgi duymasa istemese yapamazdı oyunla vs vakit doldururduBütün gün evde olunca yiyip içip bana sarmaktan başka birşey yapamıyordu ki. Canı sıkıldıkça gelip yapmak için yapıyordu artık
İyi mi kötü mü karar ver sen de :)Önüne geçmesem bu durumun ben 2 seneye ölürüm zaten. Bunun kavgasını çok ediyor. Bide içipte geliyor, gelmekte bilmiyor artık gına geliyor. (Nazar değdirenin gözünü oyarım o biliyo kendini)
Oyun oynuyordu zaten. Ancak o kadar tuhaf bi yapısı var ki yani, bi eli klavyedeyse bi eli bende olacak. Yapmacaksak bile vücudumla oynayacak illaEşiniz size ilgi duymasa istemese yapamazdı oyunla vs vakit doldururdu
7-8 hiçbir koşulda iyi değil anca böyle 5-10 dk süren insan için belki tatmin edici olur. Ama rica ediyorum kocikoma nazar değdirmeyin bazen çok işime yarıyo istediğimi yaptırırkenİyi mi kötü mü karar ver sen de :)
seni rakip olarak görücekAy bırak allah aşkına ya
Değmez değmez git kıçını kasi7-8 hiçbir koşulda iyi değil anca böyle 5-10 dk süren insan için belki tatmin edici olur. Ama rica ediyorum kocikoma nazar değdirmeyin bazen çok işime yarıyo istediğimi yaptırırken