Eşim çok istekli ilk aylar gecede 2 3 kez oluyordu şükür eskiye nazaran azaldıBilmiyorum ama haftada 4.5 biraz fazla gibi geldi. Birazcik birbirinizi ozleyin. 2.3 iyidir bence. Bu kadar fazla iliski insani sexsten sogutur. Bi cekiciligi kalmaz.
Bide ağır işte çalışıyor bu ağrı ve acı normal mi Dr a gitmesi için ikna etmem lazım ama nasıl taş var ve bir türlü düşmedi onunla mi ilgisi var acabaHaftada 4-5 mi
Can mı dayanır be.
Taş veya enfeksiyon dan ağrı oluyor olabilir mi ?
Kusura bakmayin da cok cinsmis kocaniz daEşim çok istekli ilk aylar gecede 2 3 kez oluyordu şükür eskiye nazaran azaldı
7 günde 4 5 bana da fazla geliyor ama eğer istemediğimi hissederse aylarca dokunmaz öyle bir yapısı var
Benimde aklımdan geçti ama bu aralar çok sulanıyorum hanımefendiye diye elleşmedim
O aciyor agriyor diyen adami aninda şutlar
Kiz en iyisi yemeklerine şap koy sen bunun. Ruhunu teslim edicenEşim çok istekli ilk aylar gecede 2 3 kez oluyordu şükür eskiye nazaran azaldı
7 günde 4 5 bana da fazla geliyor ama eğer istemediğimi hissederse aylarca dokunmaz öyle bir yapısı var
Bence olabilir ama bunu eşinizle konuşun sonrasında aldığı tavırlar ilginç sıkıntısı varsa size söyler doktora gidilir. Eşiniz performans için ilaç kullanıyor falan olabilir mi?Taş veya enfeksiyon dan ağrı oluyor olabilir mi ?
Bende eşimi seviyorum istiyorum onu iyileştirmeye çalıştım şükür artık eskisi gibi sert değil hoyrat davranmıyorKusura bakmayin da cok cinsmis kocaniz da
Hirpalayarak falan demissiniz, kadinlara olan ofkeni benden cikarma demissiniz bunlari konusmak bile sizin adiniza sinir bozucu olmali
Aciyor agriyor diyorsa bi doktora gorunsun enfeksiyon etkilemis olabilir
Ve ek olarak sizde insansiniz elbette istemediginiz havanizin olmadigi gunler olabilir, sirf kocaniz istiyor diye kendinizi zorlamaniz kendinize saygisizlik degil mi? Ben hic dogru bulmadim
Yok kullanmıyor aklıma geldi bir ara ama hayır bulamadım birşeyBence olabilir ama bunu eşinizle konuşun sonrasında aldığı tavırlar ilginç sıkıntısı varsa size söyler doktora gidilir. Eşiniz performans için ilaç kullanıyor falan olabilir mi?
Ferhans bişe demez sever böyle konularıBenimde aklımdan geçti ama bu aralar çok sulanıyorum hanımefendiye diye elleşmedim
Kadinlara ofkesi olan, gecmiste sende erkek misin diye gururu kirilmis ve kendini yatakta kanitlamaya calisan bir erkek bulmakAbla maşallah taktik nedir haftada 4-5
Teşekkür ederim söyleyeyimVarikosel olabilir muayene olsun mutlaka.
Bu gariban seks hasretiyle yanan hamişe yol göster kraliçeAbla maşallah taktik nedir haftada 4-5