- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.211
- 598
Çok mu bastırıldınız çocuklukta, gençlikte falan? Fikirlerinize mi önem verilmedi? Yani bu biraz evlenene kadar birey olmamış bütün birey olma hayallerini evlilik sonrası üzerine kurmuş insan düşüncesi gibi geldi bana. Birilerinde evinizin anahtarının olması sizin kendi ayaklarınız üstünde durmanıza engel olan bir şey değil çünkü.Biz çocukmuşuz ve onlar bize müdahale etmek istiyor gibi hissettiriyor bana bu durum. Bağımsız kendi ayakları üstünde duramiyormusuz her şeyi bilmek istiyorlarmış gibi bir anlam cikariyorum
Olumsuz tek birşey yaşamayacaksın deseler yine oturmam ya ben. Akşamları ciyak ciyak kahkaha atıyorum, kaynanam bu yollu oğlumu nasıl baştan çıkarmış belli oldu diye kafa ütüler (içinden). AkskdjdjAile apartmanları genel olarak öyle oluyor
Herkes birbirinden sürekli bi şeyler istiyor filan
Bu çok sürpriz değil bence
Bunları baştan kabul ederek insanlar masrafsız eve oturuyorlar sonuçta
Tek kazançlı kayınvalide değil yani
Masraf yapmadan tertemiz eve oturup hem de hiç olumsuz bi şey yaşamayayım tarzı bi hayat varsa ben de o aile apartmanına geçmek istiyorum
Üstüne bi miktar para da verebilirim
O anlattığın olumsuz şey işteOlumsuz tek birşey yaşamayacaksın deseler yine oturmam ya ben. Akşamları ciyak ciyak kahkaha atıyorum, kaynanam bu yollu oğlumu nasıl baştan çıkarmış belli oldu diye kafa ütüler (içinden). Akskdjdj
Bilmem bastırıldim mi? Dogrusu onlar gibi aile ortamında büyümüş biri de değilim. Babam terk edip gitti annem alkolikti. Travmalarla dolu çocukluk, gençlik. Oralara içersek zaten birçok sorun çıkarÇok mu bastırıldınız çocuklukta, gençlikte falan? Fikirlerinize mi önem verilmedi? Yani bu biraz evlenene kadar birey olmamış bütün birey olma hayallerini evlilik sonrası üzerine kurmuş insan düşüncesi gibi geldi bana. Birilerinde evinizin anahtarının olması sizin kendi ayaklarınız üstünde durmanıza engel olan bir şey değil çünkü.
Derinden gelen bir travma var belli zaten. Üzüldüm cidden. Ama geçmişinizin bugününüzü etkilemesine izin vermemelisiniz bence. Ne güzel çocukken sahip olamadığınız aileye şimdi sahip olmuşsunuz gibi düşünün.Bilmem bastırıldim mi? Dogrusu onlar gibi aile ortamında büyümüş biri de değilim. Babam terk edip gitti annem alkolikti. Travmalarla dolu çocukluk, gençlik. Oralara içersek zaten birçok sorun çıkar
Biz de diyoruz ki öyle bir olay yaşanırsa o zaman gösterirdi bu tepkiyi, yaşanmamış şeyler için tepki göstermek belki diye diye kararlar almak yanlış. 9 senedir herkeste anahtarım var şimdiye kadar kimse sevişirken ya da ağda yaparken evime dalmadı.Ya kimse şunu düşunmüyor belki haftasonu veya aksam karı koca sevisiyor filan olacaklar, annesi kapıyı çalacak bir sey lazım diye. Bakacak açan yok dalacak iceri. Bunun ağdası, duşu, ne bileyim ağlıyor olmak gibi anları var. Tatile filan giderken bırakılır anahtar da sürekli niye dursun yahu. Asıl kocanızın cok bile durdun demesi çoook ayıp olmuş.
Ben yaşarım aile apartmanında sanırım ya, hem benimkilerle hem eşiminkilerle. Hatta iki taraf birden bi apartmana girse şahane olur. Her akşam birinde yemek yerimeve girip un tuz falan da alabilirler sorun yok. Sevişirken görümcem basmıştı sevgiliyken, ona da alışkınız. Kapıya zincir takarız ya da dışarı çorap koyarız seviştiğimizi anlar girmezler
Ama kadın "evi toplamaya girerim bazen, bir sey lazım olunca alırim" demis ya. Cok yakınlar çunkü. Sizin anahtar verdikleriniz buyuk ihtimalle girecek olsa telefonla once sizi ararlardı. Bu ailede öyle bir yaklaşim yokmuş anladığım kadarıyla.Biz de diyoruz ki öyle bir olay yaşanırsa o zaman gösterirdi bu tepkiyi, yaşanmamış şeyler için tepki göstermek belki diye diye kararlar almak yanlış. 9 senedir herkeste anahtarım var şimdiye kadar kimse sevişirken ya da ağda yaparken evime dalmadı.
Kapıda anahtar sesi duyunca herif hemen koşup kapıdan yolladı, beni görmedi. Muhtemelen o kızın ben olduğumu bile bilmiyor şu angörümce ne yaptı sen ondan haber ver
Bu kadar ısrar da rahatsız edici değil mi ama? İnsanın veresi varsa da vermek istemez. Ben bu kadar ısrarı anlayamadım açıkçasıBiz de diyoruz ki öyle bir olay yaşanırsa o zaman gösterirdi bu tepkiyi, yaşanmamış şeyler için tepki göstermek belki diye diye kararlar almak yanlış. 9 senedir herkeste anahtarım var şimdiye kadar kimse sevişirken ya da ağda yaparken evime dalmadı.
Annemle evim 10 adım, evde olmadığımı bildiklerinde aramadan girerler çünkü niye girmesinler, ben de onların evine girerim. Kadının evde olduklarını bile bile eve anahtarla gireceği sonucuna nasıl vardığınızı anlamıyorum ben.Ama kadın "evi toplamaya girerim bazen, bir sey lazım olunca alırim" demis ya. Cok yakınlar çunkü. Sizin anahtar verdikleriniz buyuk ihtimalle girecek olsa telefonla once sizi ararlardı. Bu ailede öyle bir yaklaşim yokmuş anladığım kadarıyla.
Karşılıklı güç savaşı. Gereksiz tabi ki ama gelin inatlaşınca kaynana da inatlaşmış. Ya da oğlu tamam tamam dediği için vermek istemediklerini anlayamamış olabilir, bilemiyorum.Bu kadar ısrar da rahatsız edici değil mi ama? İnsanın veresi varsa da vermek istemez. Ben bu kadar ısrarı anlayamadım açıkçası
Evde olmadıklarını sanarak gireceğini söyledim.Annemle evim 10 adım, evde olmadığımı bildiklerinde aramadan girerler çünkü niye girmesinler, ben de onların evine girerim. Kadının evde olduklarını bile bile eve anahtarla gireceği sonucuna nasıl vardığınızı anlamıyorum ben.
Aynı apartmanda ya da yakın oturan aileler birbirlerinin evde olup olmadığını bilirler ama.Evde olmadıklarını sanarak gireceğini söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?