Bu durumu nasıl aşacagım?

Burada bir üye vardı. Bu anahtar yüzünden evi terk etmişti. Çünkü Kv kız evde yokken her defasında eve giriyor evi toparlıyormuş. Kızın iç çamaşırlarına kadar katlıyormuş. Çamaşırları yıkıyormuş.
Konu sahibi izin verse KVsinde bunu yapacak potansiyel var

ay hatırlıyorum o üyeyi kv si manyaktı onun.

vermek istememek hakkınız. istemediğiniz hiçbişeyi yapmayın.
ama öyle 2 ayda yüzük çıkartılmaz eşiniz de siz de toysunuz daha.

Bu anahtar niye bu kadar kıymetli bir hazine gibi saklanıyor ben anlamıyorum. Benim evin anahtarı annemlerde, iki görümcemde, karşı komşumda var. Başımıza bir şey gelmedi, hala yaşıyoruz ölmedik anahtarımız birilerinde var diye.

benimki de annemde vardı türkiyedeyken hatta 2 haftada bir evime gelen yardımcıda vardı. ama üst katta falan yakında kv ye vermek acaba girer mi diye rahatsız edebilir insanı

benimki de annemde vardı türkiyedeyken hatta 2 haftada bir evime gelen yardımcıda vardı. ama üst katta falan yakında kv ye vermek acaba girer mi diye rahatsız edebilir insanı
Girse ne olacak ki? Ben girsinler diye verdim zaten. Evde kedi var, biz tatile falan gidince anahtarı olanlardan biri gelip bakıyor. Evim çok özel bir yer değil. Birilerinin girip bakması sorun değil. Hatta yatak odama bile girebilirler, orası da mabet değil.

Hatta şimdi aklıma geldi, abimlerin 500 km ötedeki evinin anahtarı da bende var 😂

Girse ne olacak ki? Ben girsinler diye verdim zaten. Evde kedi var, biz tatile falan gidince anahtarı olanlardan biri gelip bakıyor. Evim çok özel bir yer değil. Birilerinin girip bakması sorun değil. Hatta yatak odama bile girebilirler, orası da mabet değil.

Hatta şimdi aklıma geldi, abimlerin 500 km ötedeki evinin anahtarı da bende var 😂
Ben evdeyken girmesinler en azından 😂😂
Bi de eşyalarımın yeri değişmesin lütfen 😂

6 ay süren bir evlilik yaşadım, yedek anahtarımız hem eşimin annesinde hem benim annemde vardı. Bunu sorun etmek aklımın ucundan bile geçmedi. Ama siz istemiyorsanız kayınvalidenizin ısrarı da fazla geldi bana. Fakat genel olarak kayınvalideniz iyi niyetli gibi.

ev özel bi yer değil tabiki. kvler geldiğinde ben işe gidince yatak odama girer yatağı toplardı vs ne güzel işte eve geliyosun her yer toplu😂
burda biraz dip dibeler ya bir de yeni evliler kadını tanımıyor. mesela demin bahsedildi bir üyenin kvsi gizli gizli girip karıştırıyodu yani art niyet de olabilir

Bu anahtar niye bu kadar kıymetli bir hazine gibi saklanıyor ben anlamıyorum. Benim evin anahtarı annemlerde, iki görümcemde, karşı komşumda var. Başımıza bir şey gelmedi, hala yaşıyoruz ölmedik anahtarımız birilerinde var diye.
Bazı meraklı kv oğlumun evi diye eve girip çıkıyor hatta ve hatta misafir bile ağırlıyorlar :D

Ben evdeyken girmesinler en azından 😂😂
Bi de eşyalarımın yeri değişmesin lütfen 😂
Evdeyken giren olmadı 9 senedir. Hatta annem iki adımlık yolda olmasına rağmen aramadan gelmez. Hatta ve hatta gelmez, eşim geçen gün söyleniyordu hiç bize gelmiyorsun diye siz gelin oğlum diyor 😂 Görümcemin biri yazlıkta yaşıyor, diğeri dağ evine yerleşti onlardan hayır yok zaten. Karşı komşum da girmez heralde biz evdeyken 😂😂

tavayla kovarım hepsini
Bizim arkadaş yeni evli değildi ama aile binasına taşınmıştı ev yeniydi. anahtar Kv vardı. Kadın gelene geçene evi gösteriyormuş meğerse. Kızın hiç haberi yok. Gelen bir misafir söylemiş bir gün o zaman farketmiş ehehehhe

ev özel bi yer değil tabiki. kvler geldiğinde ben işe gidince yatak odama girer yatağı toplardı vs ne güzel işte eve geliyosun her yer toplu😂
burda biraz dip dibeler ya bir de yeni evliler kadını tanımıyor. mesela demin bahsedildi bir üyenin kvsi gizli gizli girip karıştırıyodu yani art niyet de olabilir
Bazı meraklı kv oğlumun evi diye eve girip çıkıyor hatta ve hatta misafir bile ağırlıyorlar :KK70:
İkinize birden yazayım.

Daha 2 aylık evli, kötü bir şey yaşamamış ki. Yaşamış olsa hak verelim. Ama böyle kayınvalideler var diye olayı bu kadar büyütmek mantıksız ve çocukça geliyor bana. Anahtarı verdikten sonra herhangi bişeyden rahatsızlık duyarsan uyarırsın, devam ederse geri alırsın olur biter. Ama böyle testiyi kırmadan tokat atmak oluyor.

Bizim arkadaş yeni evli değildi ama aile binasına taşınmıştı ev yeniydi. anahtar Kv vardı. Kadın gelene geçene evi gösteriyormuş meğerse. Kızın hiç haberi yok. Gelen bir misafir söylemiş bir gün o zaman farketmiş ehehehhe

iki müze gez desen gezmezler ne var acaba oğullarının evinde. oğlunun seviştiği yer işte kadın neyini merak ediyosun ya

Evdeyken giren olmadı 9 senedir. Hatta annem iki adımlık yolda olmasına rağmen aramadan gelmez. Hatta ve hatta gelmez, eşim geçen gün söyleniyordu hiç bize gelmiyorsun diye siz gelin oğlum diyor 😂 Görümcemin biri yazlıkta yaşıyor, diğeri dağ evine yerleşti onlardan hayır yok zaten. Karşı komşum da girmez heralde biz evdeyken 😂😂
Bizimkiler de girmez
Zaten o yüzden hiç dert etmem kayınvalideme anahtar vermeye
Ama bi komşum var görüştüğüm ona versem girebilie gibi geliyor 😂😂
Çat kapıcı bi insan o 😂
Konu sahibinin kayınvalidesi hangi grupta onu kestiremiyorum

İkinize birden yazayım.

Daha 2 aylık evli, kötü bir şey yaşamamış ki. Yaşamış olsa hak verelim. Ama böyle kayınvalideler var diye olayı bu kadar büyütmek mantıksız ve çocukça geliyor bana. Anahtarı verdikten sonra herhangi bişeyden rahatsızlık duyarsan uyarırsın, devam ederse geri alırsın olur biter. Ama böyle testiyi kırmadan tokat atmak oluyor.
Bir şey yaşasa en azından eşi de görür ve hak verebilir. Dediğin gibi olmamış şeyler üzerinden konuşunca haksız konumuna düşmüş doğal olarak

Bizimkiler de girmez
Zaten o yüzden hiç dert etmem kayınvalideme anahtar vermeye
Ama bi komşum var görüştüğüm ona versem girebilie gibi geliyor 😂😂
Çat kapıcı bi insan o 😂
Konu sahibinin kayınvalidesi hangi grupta onu kestiremiyorum
Benim üst komşu öyle ya. Banyo akıyor diyorum gelip bakayım diyor, neyine bakacan amca diyorum olsun geleyim diyor. Karı koca gelip banyoya bakıyorlar 😂 Anahtar olsa ben kapıdan çıkarım onlar girer kesin.

iki müze gez desen gezmezler ne var acaba oğullarının evinde. oğlunun seviştiği yer işte kadın neyini merak ediyosun ya
Ay bir gece de bunlar duş almışlar. O ara çocuk uyanmış öyle böyle ağlamıyormuş. KV inmiş aşağıya kapıyı açıp girmiş içeriye. İkisi de bornozlu :D
Çocuk çok ağlıyordu merak ettim geldim demiş ehehehehe

Benim üst komşu öyle ya. Banyo akıyor diyorum gelip bakayım diyor, neyine bakacan amca diyorum olsun geleyim diyor. Karı koca gelip banyoya bakıyorlar 😂 Anahtar olsa ben kapıdan çıkarım onlar girer kesin.
Bizimki de geçen çocuğunu yollamıştı bi şeyi bitmiş evde
Ama kapı nasıl gümbür gümbür çalınıyor
Uygun değildim açamadım
Sonra aradım müsait değildim açamadım diye dur şimdi yollayayım dedi
Yok dedim dur hala müsait değilim 😂

Böyle kişiye anahtar verilmez o yüzden
Ben duştayken un almaya gelebilirler 😂

Konu sahibinin kayınvalidesi bana hem iyi niyetli geldi hem de ufak bi şerh koyasım geldi
İkizler burcu yine kararsız 😂

Ay bir gece de bunlar duş almışlar. O ara çocuk uyanmış öyle böyle ağlamıyormuş. KV inmiş aşağıya kapıyı açıp girmiş içeriye. İkisi de bornozlu :KK70:
Çocuk çok ağlıyordu merak ettim geldim demiş ehehehehe
Kaynanamı neden mi boğazladım:D

Back