Bu durumdan çok rahatsizim?Ne yapacağım?

Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem
hanımefendi liseli gibi şuna küfür eder misin diye telefonu elaleme vermenize gerek yok.madem bu kadar masumsunuz , adam yalnızca vatsap numaranızdan ve ürün resimlerin size aşık oldu (!), 12 yaşında falansınız çünkü o yüzden olaylar böyle ilerledi, oturun kocanıza anlatın.madem adamın elinde size dair bir şey yok diyceksin ki "kocacım benim satış yaptığım sayfadan bana böyle biri dadandı yardım eder misin" bitti gitti.sonra da adamın numarasını savcılığa vereceksiniz.

Whatsapp üzerinden kozmetik ürünü satarak aşka nasıl ulaştınız? Buna inanalım mı şimdi?

Tek amacınız parfüm satmakken adam sapık olup kafayı takmış olsa "evliyim yapamam, nayır nolamaz" demek yerine engeli basardınız.
"Eşini tanıyorum" deyince tutuşmazdınız böyle.

Altından kalkamayacağınız işlere bulaşmamanız lazım değil mi? Mutsuzsanız boşanın.
Adamı engelleyin gitsin. Kırılsa bile 2-3 ağlayıp atlatır merak etmeyin

Ya ben gırgır yaptım ama eşime söylemeyi düşünüyorum

Siz iyi misiniz?
Aklınız başınızda mı?
Ne demek sipariş konuşması muhabbete döndü?
Eşinizin duymasından niye bu kadar korkuyorsunuz?

Bana böyle muhabbet açmaya yeltenen adamı anasından doğduğuna pişman ederim.
'Savcılıkta görüşürüz, eşimin de konudan haberi var' derim, gerisini o düşünsün.

Engelleyin her yerden daha fazla sürdürmeyin ve mümkünse numaranızı değiştirin.

Ben

Evet evli olduğumu eşimi sevdiğimi söyledim ben bu adamdan hoslanmiyorum ama onla istemeyerek içimden gelmeyerek konuşuyorum.Direk numarayı mi degistireyim
Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem

kaç yaşındasın ?
istemeden nasıl konuşuluyor? tel numaranı değiştir satış yaptığın yeri de kapat..
kimseye küfür ettirtip başına sarma adamı iyice.

Valla sizin gibi kadınlara ben çok şaşırıyorum. Konu aşka gelene neden muhattap oluyorsunuz? Hoşunuza gitmiş işte ilgi görmek. Birde “kalbi kırılsın istemiyorum” diyorsunuz. Sebep? Kalbi kırılmasın diye her dediğine tamam diyin o zaman ne diyelim.

Evli barklı kadınsınız. Elin adamıyla ne gırgır olsun diye konuşuyorsunuz? Böyle şeylerin gırgırı mı olur? Lisede bile yapmazdık böyle şeyler.

Son düzenleme:
Pek bi rahat gördüm sizi hemen eşinize söyleyin kaçın kurtulun bu gidişin sonu iyi olmaz iletişimi hemennn acilen kesin.

Ya ben gırgır yaptım ama eşime söylemeyi düşünüyorum
önce hiç konuşmadımla başladınız şimdi gırgır yaptıma döndünüz.e belli yani adama karşılık verdiniz ki adamın elinde eşinizin görmesini istemediğiniz şeyler var.bir daha eşinize gırgır yaparsınız.valla hak ediyorsunuz başınıza ne gelirse.

Eşine anlat filan demişsiniz de Kızlar anlatamaz ki. Belli ki adama bir koz vermiş. Adam da bunu firsata çevirmiş. Allah akıl fikir versin. 50 yaşında 30 senelik evli insanlar bile bıkıp ona buna sarmıyor 2 sene de kocadan bıkıp, satış yaparken aşk muhabbetine gelmek nedir? Hayırlı işler bol kazançlar.

Ben konuya inandim. Benim arkadasim darp edildiği adam icin "onu uzmeden ayrilmak istiyorum" demisti. Darp dedigi de kol morartmali,Tekme atmali...
Bazi insanlarda kendisine azicik ilgi gosteren birine asiri baglanma durumu var cidden

Bu konuda birsryler eksik anlatilmis sanki.
Savciliga sikayet edin eger tehdit varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…