- 22 Aralık 2019
- 62
- 161
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
kaç yaşındasınız? dalga mı geçiyorsunuz?Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem
Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem
hanımefendi liseli gibi şuna küfür eder misin diye telefonu elaleme vermenize gerek yok.madem bu kadar masumsunuz , adam yalnızca vatsap numaranızdan ve ürün resimlerin size aşık oldu (!), 12 yaşında falansınız çünkü o yüzden olaylar böyle ilerledi, oturun kocanıza anlatın.madem adamın elinde size dair bir şey yok diyceksin ki "kocacım benim satış yaptığım sayfadan bana böyle biri dadandı yardım eder misin" bitti gitti.sonra da adamın numarasını savcılığa vereceksiniz.Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem
Ya ben gırgır yaptım ama eşime söylemeyi düşünüyorumhanımefendi liseli gibi şuna küfür eder misin diye telefonu elaleme vermenize gerek yok.madem bu kadar masumsunuz , adam yalnızca vatsap numaranızdan ve ürün resimlerin size aşık oldu (!), 12 yaşında falansınız çünkü o yüzden olaylar böyle ilerledi, oturun kocanıza anlatın.madem adamın elinde size dair bir şey yok diyceksin ki "kocacım benim satış yaptığım sayfadan bana böyle biri dadandı yardım eder misin" bitti gitti.sonra da adamın numarasını savcılığa vereceksiniz.
Engelleyin her yerden daha fazla sürdürmeyin ve mümkünse numaranızı değiştirin.İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Ben
Evet evli olduğumu eşimi sevdiğimi söyledim ben bu adamdan hoslanmiyorum ama onla istemeyerek içimden gelmeyerek konuşuyorum.Direk numarayı mi degistireyim
Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem
Çok saf olabilme ihtimalinizi düşünüyorum şuanBen
Evet evli olduğumu eşimi sevdiğimi söyledim ben bu adamdan hoslanmiyorum ama onla istemeyerek içimden gelmeyerek konuşuyorum.Direk numarayı mi degistireyim
Hıı hep öyledirYa yemin ederim böyleydi Allah da şahit.Ben yanlış yapmadım.yapmak da istemiyorum
önce hiç konuşmadımla başladınız şimdi gırgır yaptıma döndünüz.e belli yani adama karşılık verdiniz ki adamın elinde eşinizin görmesini istemediğiniz şeyler var.bir daha eşinize gırgır yaparsınız.valla hak ediyorsunuz başınıza ne gelirse.Ya ben gırgır yaptım ama eşime söylemeyi düşünüyorum
İkisiikiniz için de en hayırlısını diliyorum, ne diyeyim.