- Konu Sahibi Busra54Nur
Yok bence sakın engelleme. Çünkü bence senin de gönlün var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocası dururken elin adamıyla konuşan biri temiz kalpli olabilir mi?
Bazı hemcinslerim adına utanıyorum sahiden!
Ksadako,ya çok temiz kalpli safsınız ya da kocasını aldatan evliliğine saygısı olmayan bir kadın.
Hangisi?
Hani saf, safcana, baya saf yani işteKocası dururken elin adamıyla konuşan biri temiz kalpli olabilir mi?
Satış olayı birden aşk olayına döner mi?
Yemesin bizi.
Bu konunuzu hatırladım buldum. Siz fazlasıyla boşlukta ona buna Sarıyorsunuz. Kusura bakmayın bu kafayla eşinizin size yaşattıklarını hak ediyorsunuz. Bu konuyu tekrar okuyunca,şimdiki konuda erkeğe sizin yapıştığınızı düşündüm .... allah iki adamı da kurtarsın ...Arkadaşlar iki günden beri hiçbir isim rast gitmiyor ustune haksızlığa uğradım beddua etmiştim ve hakli olduğum halde benim işlerim rast gitmiyor ben acı çekiyorum.bu yüzden hep sinir krizi geçiriyorum.Esim kız hastalanarak diye onla beni dışarı çıkarmıyor.Ustune çıkmayın diye para da vermiyor benden para saklıyor.Ben de evden para kazanayım dedim Instagram'da butik açtım olmadı netwok e üye oldum ondanda bir şey kazanamadim.bir de bana diyor ki sen senden iyi olanlara özenme sen yukardaki durumu kötü komşuların gibi hayat sureceksin eğer istemiyorsan bosanirsin ve kızını göremezsin!Zaten aklım bayadir karisikti evliyim eşimden soğudum onu evde de istemedim bosanamadigim için hep ayrı odalarda yaşamak istedim.Simdi de hastaneye gitmiştim bir ara orada da eski hocam olan doktoru gordum o hiç aklımdan çıkmadı ama bunun yaşadığım boşluktan kaynaklandığını bildiğim için hep saklı tuttum içindekileri ve sabrettim şimdi dayanamıyorum artık.bir de bu imtihan bindi üstüme ne yapacağım ben
Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem
Sipariş alırken adamla aşkmı konusunu? BEN BU KONUDAN BİŞEY ANLAMADIM?Eksik bişeyler var?Tam anlaturmisiniz?İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Ya bugum eşime söyledim bana inanmadı kim bilir bu adamla ne haltlar yedin dedi.Dedim ortada aldattigima dair kanıt yok.O da dedi aldatmadigina dair kanıt yokÇekindiğiniz bir durum yok ise eşinizle paylaşın. Ama sanmıyorum ki hiçbir erkek bu kadar bekar kadın varken kocası olan bir kadına kafayı taksın. Üstelik de görmeden, etmeden. Tuhaf geldi adamın eş tehlikesine rağmen ısrarı.
Geçmiş temiz değil heralde adam bu damgayı vurduğuna göre. Sahi o doktor ne oldu?Ya bugum eşime söyledim bana inanmadı kim bilir bu adamla ne haltlar yedin dedi.Dedim ortada aldattigima dair kanıt yok.O da dedi aldatmadigina dair kanıt yok
O mesajları gönül rahatlığıyla gösterirdiniz Benim yaptıgım gibi siz işi uzattıkca uzatmıssınızYa bugum eşime söyledim bana inanmadı kim bilir bu adamla ne haltlar yedin dedi.Dedim ortada aldattigima dair kanıt yok.O da dedi aldatmadigina dair kanıt yok
Eşinize söyleyin. Ne olursa olsun eşinizin haberi olmalı.İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Eşime bugün söyledim ama bana dediki senin bu adamla aşkım cicim diye muhabbet ettigin ne belli"Ben de dedim ki ortada bir kanıt yok.Ben seni aldatmadim.O da bana inanmadiEşinize söyleyin. Ne olursa olsun eşinizin haberi olmalı.
İnşallah o kanıt çıkar ortaya, vicdanın nasıl rahat senin yaEşime bugün söyledim ama bana dediki senin bu adamla aşkım cicim diye muhabbet ettigin ne belli"Ben de dedim ki ortada bir kanıt yok.Ben seni aldatmadim.O da bana inanmadi
valla olayı anlatmanızdan , olayın gidişatından ben de eşine hak veriyorum.Ya bugum eşime söyledim bana inanmadı kim bilir bu adamla ne haltlar yedin dedi.Dedim ortada aldattigima dair kanıt yok.O da dedi aldatmadigina dair kanıt yok