Bu durumdan çok rahatsizim?Ne yapacağım?

Busra54Nur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
194
-53
26
İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.

yok engelleme hatta kırılmasın diye karşılık ver.hey Allahım.napıcaksın tabiki de engelleyeceksin ve şikayet edeceksin.yanlış anlaşılma olmasın diye eşini de bilgilendireceksin.he kozmetik sayfasındaki ürünlere bakıp size nasıl aşık oldu onu da anlamadım.bana işin içinde başka bir şey var ama taşlanmamak için böyle garip bir hikaye yazıyor gibi geldiniz de neyse.

Ben de wp hattından çok sipariş verdim aşk konusu hiç gelmedi hahahaha hani...
Bence ne yapın siz kalbını kıracagınıza kafanızı kırın....

yazık belki hiç sevilmemiştir bu adam kırmayın kalbini ya adamın...
Kocanı da tanıyormuş ne güzell

sevgili bazı kadınlar ne yiyip ne içiyorsunuz?
Bu minvalde açılan kaçıncı konu bu...
Ya ben bunu ekonomik krizden dolayı güzel beslenememeye bağlamak istiyorum

Saçma saçma işler yapmayın. Siparişten aşka nasıl geliyor konu? Yok bozuntuya vermedim yok kalbini kırmak istemiyorum, yemin ettirdi gibi komik işler.

Böyle bir mesajlaşma ile bu noktalara gelecekseniz de satış işini falan tamamen ortadan kaldırın. Mazallah konu her seferinde aşka gelmesin!

Esinize devredin bence
Ne ugrasiyorsun
rahatsiz ediyormus iste seni, esine söylesen kökünden biter is
Pardon abi, abla yanlis anlamis der, uzar

urun sıparısınden birden bire konu aska geldı demek..

Hoslanmadıgın ıcın de kırmak istemiyorsun hımm..

Napmalıyım diye sormussun ya, hayırlısını dile.
Yuvamin yıkılmasını istemiyorum ve bana dedi ki sana zarar vermek istemiyorum.Yanlis yapmak istemiyorum.Ustu kapalı beni tehdit etti.Ne yapacam

Kalbini neden kırmak istemiyosun ki ne alaka kim ki o ? Onu kırmazsan kocan seni yakalarsa baya kırar ama .. Birde yemin etmeler felan noluyor ya kimmm o kim??
Hakikatten ya. O kim yani kalbi kırılmasın diye uğraşıyorsunuz. Verin ağzının payını. Kimle nasıl konuşulur öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…