- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 40
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Olay bu raddeye gelmeyecekti bro.Yuvamin yıkılmasını istemiyorum ve bana dedi ki sana zarar vermek istemiyorum.Yanlis yapmak istemiyorum.Ustu kapalı beni tehdit etti.Ne yapacam
Bir anda mı dönüverdiSonra muhabbet aşka dönünce
Elinde ne var ki neyle tehdit etti seni, adamla sen de muhabbete mi girdin mesaj mi attin neden tejdt ettiYuvamin yıkılmasını istemiyorum ve bana dedi ki sana zarar vermek istemiyorum.Yanlis yapmak istemiyorum.Ustu kapalı beni tehdit etti.Ne yapacam
ben ayda yılda bir aklımca flörtleştiğim adamla konuyu aşka getiremiyorum millet instagramdan ürün fotoğrafı görüp satıcıyla aşka geliyo (yersen tabi)Burada herkes tek şeyi merak ediyor nasıl aşk konusuna geldi nasıl aşık oldu
Yarabbiiiii
Yardımcı olalım sanaben ayda yılda bir aklımca flörtleştiğim adamla konuyu aşka getiremiyorum millet instagramdan ürün fotoğrafı görüp satıcıyla aşka geliyo (yersen tabi)
Bu sosyal medya herkese yaramıyorİyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Adam da kollarını açmış onu bekliyordu.Boşayın kocanızı adamla evlenin tabii ki
Sonuçta kalbini kırmak daha korkunç bir şey dimi
Cıks güldürmediAdam da kollarını açmış onu bekliyordu.
İşte konunun buralara gelmesine izin vermeyecektiniz. Siparişi alıp bitirecektiniz görüşmeyi.Yuvamin yıkılmasını istemiyorum ve bana dedi ki sana zarar vermek istemiyorum.Yanlis yapmak istemiyorum.Ustu kapalı beni tehdit etti.Ne yapacam