Bu durumdan çok rahatsizim?Ne yapacağım?

Yuvanızın yıkılma tehlikesi olmadan flört etmek istiyorsunuz siz.

Yok öyle bir şey ya.

Ya risk almayacaksınız veya bu heyecana katlanacaksınız.
Tabiiki de flort istemiyorum ama ustu kapalı tehdit etti sana zarar vermek istemiyorum dedi.Ben ondan caresizim

Yahu şaka misiniz siz?
Bende işim gereği tonlarca adamla yazisiyorum , görüşüyorum , kimseyle o dereceye ilerletmiyoruz sohbeti
Siz niye bu duruma getirdiniz konuyu madem evlisiniz??
Ben yapmadım kendisi bu duruma getirince Engelledim bu sefer bana ulaştı ustu kapalı tehdit etti eşini tanıyorum sana zarar vermek istemiyorum diye

Eski hocamda aklımdan çıkmıyor yazmışsınız eski konularda siz eşinizi sevmiyorsunuz ve boşanmaya korkuyorsunuz ve kendinize böyle heyecanlar yaratıyorsunuz ama elinize yüzünüze bulaştırdınız
Eski hocadan hoşlanma muhabbeti çok oncedendi eşimle aramızda düzeldi bu adam çıktı karşıma Ben heyecan alamıyorum hatta ben onu Engelledim o bana takti

Elinde ne var ki neyle tehdit etti seni, adamla sen de muhabbete mi girdin mesaj mi attin neden tejdt etti
Ben samimi olmadım ama bana eşini taniyorum sana zarar vermek istemiyorum dedi.Ben de eşime yalan yanlış şeyler söyleyecek eşim inanmayacak diye korkuyorum.

Ya yemin ederim böyleydi Allah da şahit.Ben yanlış yapmadım.yapmak da istemiyorum
Ben ancelina coli olduğuma yemin edemem :olamaz:
Hanımefendi burada bir sürü kadın var. Kimse bu "aşk" ın bir anda geliştiğine inanamadı. Nasıl aşık olmuş beyefendi? WhatsApp yazıyor... yazısına mı? :kahve:

Ya cilve de yapmadım bu adama engellediğinden beri 15 gün geçti hala bana yazıyor delirecem

Kocanıza neden söylemiyorsunuz sizin bir hatanız yoksa? Veya olmadi hic bir erkek akrabaniz veya arkadaşınız yok mu telefonu eline alıp ağzına geleni saydiracak? Ha doğru ya kalbi kırılmasın. Unuttum. Müşteri is king

Kalbini kırmak istemiyorum ne ya? Evli barklı kadına, evli olmasanız bile durum değişmezdi kendisini istemeyen kadına ısrarla yazmaya devam eden bu takıntılı sapığı nerelere şikayet etsem, haddini nasıl bildirsem diye ortalığı ayağa kaldıracağınız yerde, bu nasıl bir ezilme büzülme hali? Hoşlantı yok demişsiniz, hoşlantı olabilir miydi yani? Bence siz macera arıyorsunuz, kiminle ne konuşacağınızı, sınırlarınızı kesinlikle bilmiyorsunuz. Adam da bu kararsız, gel-gitli hallerinizi sezmiş, ekmek çıkar mı diye şansını zorlamaya devam ediyor.

İnsan müşterisiyle mevzuyu nasıl aşka getirir? Aynı yerde çalıştığımız, her gün yüz yüze görüştüğümüz insanlarla muhabbet oralara gelmiyor. Sizin getiresiniz varmış. İş kontrolden çıkınca tutuşmuşsunuz o kadar. Adamı siz tehdit edin. Benim korkacak bir şeyim yok, ısrarla taciz edersen seni sosyal medyadan ifşa ederim, savcılığa veririm, tüm sülalemi üstüne salarım filan deyin bari. Kalbi kırılacak ama buna dayanabilir misiniz bilmiyorum.

Eski hocadan hoşlanma muhabbeti çok oncedendi eşimle aramızda düzeldi bu adam çıktı karşıma Ben heyecan alamıyorum hatta ben onu Engelledim o bana takti
Burda habıre yalnızım mutsuzum diye konu acan bekar kadın arkadaslarım dururken, bu adamlar senin gibi evlı onlara yuz vermeyen bir kadının pesıne neden duser ki bunu anlamak guc. Cogumuz bunu anlamadık. Ya da adam gerizekali?

Kız dıyokı flortlestıgım adamla muhabbeti aska getiremiyorum...
senın muhabbet parfumden aska kayıyor, karsındaki de sıradan musterı flört degıl. Evlisin bi de.

Kendını fazla akıllı sandığını söyleyen oldu mu sana daha önce?

Kocanıza neden söylemiyorsunuz sizin bir hatanız yoksa? Veya olmadi hic bir erkek akrabaniz veya arkadaşınız yok mu telefonu eline alıp ağzına geleni saydiracak? Ha doğru ya kalbi kırılmasın. Unuttum. Müşteri is king
Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsem

X