- 2 Haziran 2019
- 1.012
- 2.941
- Konu Sahibi Busra54Nur
Önceki konunuzda 4 yıllık evliyim demişsiniz, burada 2 yıllık, hangisi doğru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle samimi muhabbet etmedim.Resmiyetimi korusun kısa kestim ama o uzatiyorHer siparis verenle muhabbet eder misniz?
Tabiiki de flort istemiyorum ama ustu kapalı tehdit etti sana zarar vermek istemiyorum dedi.Ben ondan caresizimYuvanızın yıkılma tehlikesi olmadan flört etmek istiyorsunuz siz.
Yok öyle bir şey ya.
Ya risk almayacaksınız veya bu heyecana katlanacaksınız.
Ben yapmadım kendisi bu duruma getirince Engelledim bu sefer bana ulaştı ustu kapalı tehdit etti eşini tanıyorum sana zarar vermek istemiyorum diyeYahu şaka misiniz siz?
Bende işim gereği tonlarca adamla yazisiyorum , görüşüyorum , kimseyle o dereceye ilerletmiyoruz sohbeti
Siz niye bu duruma getirdiniz konuyu madem evlisiniz??
Ya yemin ederim böyleydi Allah da şahit.Ben yanlış yapmadım.yapmak da istemiyorumEminim ki hikaye böyle ilerledi. Ve eminim ki siz de sütten çıkma ak kaşıksınız. Bir de eminim ki ben ancelina coli'yim. Tanışalım mı?
Eski hocadan hoşlanma muhabbeti çok oncedendi eşimle aramızda düzeldi bu adam çıktı karşıma Ben heyecan alamıyorum hatta ben onu Engelledim o bana taktiEski hocamda aklımdan çıkmıyor yazmışsınız eski konularda siz eşinizi sevmiyorsunuz ve boşanmaya korkuyorsunuz ve kendinize böyle heyecanlar yaratıyorsunuz ama elinize yüzünüze bulaştırdınız
2 yıllık planı doğru yanlış yazmıştım onuÖnceki konunuzda 4 yıllık evliyim demişsiniz, burada 2 yıllık, hangisi doğru?
Ya cilve de yapmadım bu adama engellediğinden beri 15 gün geçti hala bana yazıyor delirecemBurada herkes tek şeyi merak ediyor nasıl aşk konusuna geldi nasıl aşık oldu
Yarabbiiiii
Ben samimi olmadım ama bana eşini taniyorum sana zarar vermek istemiyorum dedi.Ben de eşime yalan yanlış şeyler söyleyecek eşim inanmayacak diye korkuyorum.Elinde ne var ki neyle tehdit etti seni, adamla sen de muhabbete mi girdin mesaj mi attin neden tejdt etti
Ben ancelina coli olduğuma yemin edememYa yemin ederim böyleydi Allah da şahit.Ben yanlış yapmadım.yapmak da istemiyorum
Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim
Ya cilve de yapmadım bu adama engellediğinden beri 15 gün geçti hala bana yazıyor delirecem
Burda habıre yalnızım mutsuzum diye konu acan bekar kadın arkadaslarım dururken, bu adamlar senin gibi evlı onlara yuz vermeyen bir kadının pesıne neden duser ki bunu anlamak guc. Cogumuz bunu anlamadık. Ya da adam gerizekali?Eski hocadan hoşlanma muhabbeti çok oncedendi eşimle aramızda düzeldi bu adam çıktı karşıma Ben heyecan alamıyorum hatta ben onu Engelledim o bana takti
Evet evli olduğumu eşimi sevdiğimi söyledim ben bu adamdan hoslanmiyorum ama onla istemeyerek içimden gelmeyerek konuşuyorum.Direk numarayı mi degistireyimneyi yapamayacağını?
sen istedin ki flört edeyim uzaktan uzağa adam buluşalım deyince evliyim mi dedin?
Okuldan erkek arkadaşım olur mu?Yani sınıf arkadaşım ona küfür ettirsemKocanıza neden söylemiyorsunuz sizin bir hatanız yoksa? Veya olmadi hic bir erkek akrabaniz veya arkadaşınız yok mu telefonu eline alıp ağzına geleni saydiracak? Ha doğru ya kalbi kırılmasın. Unuttum. Müşteri is king