- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
Ben o adama yüz vermedimİnşallah o kanıt çıkar ortaya, vicdanın nasıl rahat senin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o adama yüz vermedimİnşallah o kanıt çıkar ortaya, vicdanın nasıl rahat senin ya
Ona yüz vermedin ama bir önceki konuda hastanedeki doktoru düşünüyorum yazmışsın. Sen düşünecek çok insan bulursun bu kafayla. Devam pırıl pırıl kafa valla.Ben o adama yüz vermedim
Yuvamin yıkılmasını istemiyorum ve bana dedi ki sana zarar vermek istemiyorum.Yanlis yapmak istemiyorum.Ustu kapalı beni tehdit etti.Ne yapacam
Çok rezil bir konu. Aldatmak demek fiziksel bir şey değildir. Adamla konusun günlerce eşinizden gizli sonra engelledim pesimi bırakmadı. Hadi ya ? Iyi yapmış. Inşallah senin gibi kadınlarin da adamlarında foyalari ortaya çıkar da eşleriniz sizlerden kurtulur. Nefret ediyorum evli olup buna göre yaşamayan insanlardan. Bir de buraya konu açmışsın ne yapicam diye. Yuvasını düşünen ona gore davranır. Rezillik diz boyu. Minicik aklınızla.Eşime bugün söyledim ama bana dediki senin bu adamla aşkım cicim diye muhabbet ettigin ne belli"Ben de dedim ki ortada bir kanıt yok.Ben seni aldatmadim.O da bana inanmadi
Hee aşkımlı konulara da babam geldi zaten, açtığın konuları görebiliyoruz canım haberin yok galiba daBen o adama yüz vermedim
Bu ne ki daha önceki konularda 5 aylık 4 aylık 2 aylık diye gidiyor13.12.2019'da 4 yıllık evliyim yazmışsın. Bu hikayede 2 yıllık evliyim yazmışsın. Ne anlatıyon sen arkadaşım?
*Sherlock gibiyim
Eki Görüntüle 2572152
Bir sürü sey yazasim var ama sizin gibiler yüzünden banlanmak da adama koyuyor iste. Simdi napmak lazim biliyor musun?? Sen ve senin gibiler icin cehennemi dilemek lazim. Yahu arkadas evliligi beceremeyeceksen ne diye evlendin??? Hadi beceremeyecegin halde evlendin amenna.... Peki analigi beceremeyeceksen ne diye cocuk dogurdun???? Her seyden gectik herkes de sormus ben de sorayim bari bir siparisten nasil ask dogar orasi da ayri bir muamma.... Sen de kendini istedigin atese at ama en harli atese at anca o paklar..... Biraz agir oldu ama kendimi tutamadimİyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Süpppeeerrrr tespit gibi tespit valla tebriklerrr Nokta atisi yapmissiniz13.12.2019'da 4 yıllık evliyim yazmışsın. Bu hikayede 2 yıllık evliyim yazmışsın. Ne anlatıyon sen arkadaşım?
*Sherlock gibiyim
Eki Görüntüle 2572152
İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Bu ne ki daha önceki konularda 5 aylık 4 aylık 2 aylık diye gidiyor