Bu durumdan çok rahatsizim?Ne yapacağım?

Çünkü hoşlandı yok "diye mi konuşmuyorsun , evli olduğun için konusmamaliydin.

Artık böyle adiliklere küfür yazıp yazıp ayrılmak istiyorum konulardan. Ban yiye yiye devam ederim foruma.

Bünyem kaldırmıyor ya...

Eşime bugün söyledim ama bana dediki senin bu adamla aşkım cicim diye muhabbet ettigin ne belli"Ben de dedim ki ortada bir kanıt yok.Ben seni aldatmadim.O da bana inanmadi
Çok rezil bir konu. Aldatmak demek fiziksel bir şey değildir. Adamla konusun günlerce eşinizden gizli sonra engelledim pesimi bırakmadı. Hadi ya ? Iyi yapmış. Inşallah senin gibi kadınlarin da adamlarında foyalari ortaya çıkar da eşleriniz sizlerden kurtulur. Nefret ediyorum evli olup buna göre yaşamayan insanlardan. Bir de buraya konu açmışsın ne yapicam diye. Yuvasını düşünen ona gore davranır. Rezillik diz boyu. Minicik aklınızla.

Aklını peynir ekmeklemi yedin sen 😱 siparişten konu ne ara aşka geldi. Eşini nerden taniyomuş?

Bende evliyim, bana biri öyle mesaj atıcak alnını karışlarım! Sen hala engelleyim mi diye soruyosun..

Hemen numaranı değiştir, instagramdaki satış sayfanın adınıda değiştir, ama eşin duyarsa neler olur bilemem..

Engelle ve şikayet et.
2 senelik evli bir çocuk annesi olarak insanlarla nasıl mesafe koyacağını bilmiyorsan ve diyelim.

13.12.2019'da 4 yıllık evliyim yazmışsın. Bu hikayede 2 yıllık evliyim yazmışsın. Ne anlatıyon sen arkadaşım?
*Sherlock gibiyim :işsiz:

Ekran Alıntısı.PNG

İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.
Bir sürü sey yazasim var ama sizin gibiler yüzünden banlanmak da adama koyuyor iste. Simdi napmak lazim biliyor musun?? Sen ve senin gibiler icin cehennemi dilemek lazim. Yahu arkadas evliligi beceremeyeceksen ne diye evlendin??? Hadi beceremeyecegin halde evlendin amenna.... Peki analigi beceremeyeceksen ne diye cocuk dogurdun???? Her seyden gectik herkes de sormus ben de sorayim bari bir siparisten nasil ask dogar orasi da ayri bir muamma.... Sen de kendini istedigin atese at ama en harli atese at anca o paklar..... Biraz agir oldu ama kendimi tutamadim

Yeminle bazı kadınların kanı kaynıyor.
Sonra kuyruk sallama diyince kızıyosunuz. Ya arkadaş insan nasıl parfüm el kremi şampuan satarken konu aşka gelir. Hiç bi erkek cesaret almadığı karşılık almadığı kadına yürüyemez. Sonra gelip burda niye ağlıyorsun aldatacaksan aldat hoşuna gittiyse konuş napalım yani senin niyet bozulmuş biz nasıl engel olalım.

İyi akşamlar arkadaşlar ben iki yıllık evliyim kızım var instagramda kozmetik sayfası açtım.Whatsapp hattını paylaştım erkek urunleri de vardı bir adam astsubaymis sipariş vermek istediğini söyledi ben de tamam dedim sonra muhabbete dönmeye başladı Ben bozuntuya vermemeye çalışıyorum. Sonra muhabbet aşka dönünce Ben ona evli olduğumu yapamayacağını söyledim her yerden Engelledim hatta telefonum iki gece uçak modundaydi annemlet de korkmuslar o akşam bana ulaşamadıkları için.Tam rahatladı dedim.Dun gece o çocukla yakıştığını gordum ve rüyamda korkuyorum.Sonra uyandım şükur rüya dedim.Aksamina bir kız fake hesaptan bana mesaj attı sipariş vereceğiniz hatta ilk aradiginda kız sesi vardı.İkibci aradiginda o çocuktu.ben şok oldum.O da bana aşık olduğunu söyledi.Hatta eşimi tanıdığını falan.Ben "bak bu işin sonu hayırlı değil yapamam ne diyecem bilemiyorum"(kalbini de kırmak istemiyorum çünkü hoslanti yok)dedim.A Ma beni ara engelleme dedi yemin ettirdi zorla.Ben ne yapmalıyım?Engellemeli miyim?Ya da kötülük yaparak kendimden mi sogutmaliyim?Ne yapabilirim?Tavsiye verirseniz sevinirim.

Nasil yani siparis verirken mi asik olmus anlamadim?
Ne yokluktur bu arkadas, bide astaubay oldugunu mu soyluyor, sende buna inandin mi?🤦🏼‍♀️
Esine soyle ya da heryerden engelleyip eger rahatsiz ederse savciliga verecegini soyle ne diyelim.
Adami kirmayim diye yuvani dagitacaksin ya..
Bu turde yeni turedi, evli kadinlara yurume resmen moda, yani ya izin veriyorsunuz ya da bu adamlarin sirazesi kaymis.

Esınıze soylemedıgınıze gore sızde onunla gayet samımı konustunuz yoksa aska nasıl gelecekkı konu kendınızden emınsenız esınıze soyleyın. Ben de okadar sıparıs verdım adamlarda kadınlarda gayet resmı muhabbet bıle olmuyorkı konu aska gelsın. Iste tanımadıgınız ınsanlarla konusunca boyle oluyor

Eskiden kadınlar eşlerini aldatmaz derdik meğerse bazıları fırsatını bulamıyormuş. şimdi sosyal medya yüzünden aldatan aldatana

X