Bu durumdan çok rahatsizim?Ne yapacağım?

Ne yaptın adama foto filan mi attın? Aşk muhabbeti demissin aşık oldum sana filan mi yazdın?
Adamın elinde koz olmasa bu kadar korkmazdın.
Korktuğunu o pisliğe belli etme. Kocama ben söyledim şimdi seni savcılığa verecek ordanda seni bulup ne yapar bilmem de..O korksun.
Bu arada boşan..kocanı sevmiyorsun

Sonunda kocanızın arkadaşı veya kuzeni çıkmasın?
Siz siz olun kimseyle özele girmeyin. Yapacağınız şey de belli zaten.

Bazı hemcinslerim adına utanıyorum sahiden!
Ksadako,ya çok temiz kalpli safsınız ya da kocasını aldatan evliliğine saygısı olmayan bir kadın.
Hangisi?

Kocası dururken elin adamıyla konuşan biri temiz kalpli olabilir mi?
Satış olayı birden aşk olayına döner mi?
Yemesin bizi.
Hani saf, safcana, baya saf yani işte
Öyle mi ki acaba dedim, öyle olmadığını bal gibi bilerek......
Pffff şaşırmıycam dedikçe çıtayı yükselten konular...

Bu konunuzu hatırladım buldum. Siz fazlasıyla boşlukta ona buna Sarıyorsunuz. Kusura bakmayın bu kafayla eşinizin size yaşattıklarını hak ediyorsunuz. Bu konuyu tekrar okuyunca,şimdiki konuda erkeğe sizin yapıştığınızı düşündüm .... allah iki adamı da kurtarsın ...

Çekindiğiniz bir durum yok ise eşinizle paylaşın. Ama sanmıyorum ki hiçbir erkek bu kadar bekar kadın varken kocası olan bir kadına kafayı taksın. Üstelik de görmeden, etmeden. Tuhaf geldi adamın eş tehlikesine rağmen ısrarı.

Siparisleri kocaniz alsin artik bundan boyle.
Ve konuyada "merhaba ben ... nasil yardimci olabilirim" diye girsin.
Yada bu taktigi siz uygulayin.

Sipariş alırken adamla aşkmı konusunu? BEN BU KONUDAN BİŞEY ANLAMADIM?Eksik bişeyler var?Tam anlaturmisiniz?

Ya bugum eşime söyledim bana inanmadı kim bilir bu adamla ne haltlar yedin dedi.Dedim ortada aldattigima dair kanıt yok.O da dedi aldatmadigina dair kanıt yok

Ya bugum eşime söyledim bana inanmadı kim bilir bu adamla ne haltlar yedin dedi.Dedim ortada aldattigima dair kanıt yok.O da dedi aldatmadigina dair kanıt yok
Geçmiş temiz değil heralde adam bu damgayı vurduğuna göre. Sahi o doktor ne oldu?

O mesajları gönül rahatlığıyla gösterirdiniz Benim yaptıgım gibi siz işi uzattıkca uzatmıssınız

Eşinize söyleyin. Ne olursa olsun eşinizin haberi olmalı.

Bir an önce boşanmanı tavsiye ediyorum çünkü sen bu kafayla rahat durmazsın niyeti bozmuşsun zaten, olan senin adama olur yazık.

Eşime bugün söyledim ama bana dediki senin bu adamla aşkım cicim diye muhabbet ettigin ne belli"Ben de dedim ki ortada bir kanıt yok.Ben seni aldatmadim.O da bana inanmadi
İnşallah o kanıt çıkar ortaya, vicdanın nasıl rahat senin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…