- 28 Mayıs 2021
- 1.338
- 500
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar annem küçüklüğünden beri hep hastayım diyerek ev işlerini sürekli yaptırırdı, bulaşık, tuvalet yıkama banyo yıkama vs Küçüklüğümden beri abimin, erkek kardeşimin okul kıyafetlerini ütülerdim. Annem hep hastayım deyip bana zorla yaptırır, erken uyandırırdı. İş yapmayacak olunca sen nasıl kızsın erkek gibisin, işte seni doğuracağıma taş doğursaydım, ben sizi büyütmek için neler çektim, ben de vicdan azabı çekip yapardım. Annem beni zorla kapatmaya çalıştı çok baskı yaptı, lisede artık kapan diye bütün aileyi ikna edip benim liseye kapalı gitmem için ikna etmeleri için konuştu, anneannemin evine gittiğimizde bir odaya geçip her bir akraba bana bir öğüt verdi. Başarılı bir öğrenciydim, liseye kapalı gitmedim ama üniversiteye gidince kapanacaksın mecbursun söz verdin dediler. Daha sonra abimle ikisi çok üstüme geldi her sene bu konu döndü en sonunda üniversiteye giderken kapalı gitmezsen söz verdin tutmazsan bokunu yedireceğiz dediler. Ben lisede hiç kısa kollu giymedim hep uzun kollu gömlekler, kuaföre gidip gönlümce saçımı hiç yaptırmadım . Annem lisede çok baskı yaptı okuldan gelince bulaşığı hep ben yıkardım. Ev işleri annem ben güzel üniversite kazanayım bunlar her zaman yapılır diyordum yine vicdan yaptırıyordu. Neyse üniversiteye geçtim kapandım sevmeye çalıştım ama içinde lisede hiç güzel giyinemediğim için o genç kız olma hayali hep kaldı atandım açılmak istedim çok tepki gösterdi baya küstük konuşmadık.Ama ben çok iradeli olup açıldım şimdi tekrar kapatmaya çalışıyor .Neyse gelecek olursak konuya annem hep böyle mesela mutfak Amerikan mutfak benim işim varken bile kalkıp suyunu almaz hep herşeyi ayağına ister iki adımlık yere bile benden bir şey ister annemi affediyorum ama sınır koymam gerekiyor çünkü ben hala o eski kız çocuğu gibi hep onu mutlu etmeye çalışıyltum neler neler aldım beyaz eşya, kıyafetler vs. Ama yaptıklarını affetmeye çalışıyorum ama kendim olmam için bir şeyler yapmak istiyorum aslında beni hizmetçi ve kendisinin kuklası olmamı istemiş. Başarmış da ama ben artık böyle biri olmak istemiyorum .