- 28 Mart 2020
- 4.065
- 16.631
- 158
herkesin hayattan keyif alma tarzı farklıdır siz paranızı çar çur etmek yerine yatırım yapmışsınız tebrik ederim ama eşiniz zamanında yatırmamış gezmiş diye yerip sinir olmak aşırı saçma. gezmek değişik yerler görmek güzel vakitler geçirmekte bir yatırım genel kültür açısından. şuan her şey çok pahalı gezebilen zamanında gezsin her yeri görsün. bence canınızı sıktığınız şey çok yersiz.şu an birikim yapıyor zaten almak için ama geçmişini anlatınca sinirim bozuluyo. Bütün parasını ailesiyle gezerek yemiş açıkçası
Konu başlığına istinaden yazıyorum. Kesinlikle hakli değilsiniz. Kendinize boşuna Doldurmayın yani. Bunu genellikle Türkler yapmaz biz Türkler şunum olsun bunum olsun diye çalışır çabalar gezmemizden kısar hayati yaşamayı es geçeriz. Yabancılar da dünyayı gezmeyi tercih eder. Yeni yerler görmek, ufkun genişlemesi, yeni kültürler tanımak daha önceliklidir onlar için. Helal olsun esinizeÖncelikle herkese merhabalar. Yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için buraya üye oldum. İyi bi mesleğim var fakat sağlık problemimden dolayı çalışmaya bi süre ara verdim. Bir yıllık evliyim sevdiğim insanla evlendim fakat ben bu yaşa kadar elimden geldiği kadar birikim yaptım,orta düzeyde bi arabam var evlenmeden önce almıştım. Eşim ise gelir düzeyi yüksek olduğu halde hiç birikim yapmamış şu an arabayı ortak kullanıyoruz. Neyse bunda hiç problem yok ama sürekli annesiyle beraber gezip gördükleri yerleri anlatıyolar bu durumda benim canımı sıkıyor. Kıskandığımdan değil ama ben bir şeylerimden kısıp kendime bir şeyler almaya çalıştım zamanında fakat o bana ailesiyle nasıl gezip tozduğunu anlatıyonispet yapıyor gibi geliyor bazen annesi,bilmiyorum ya da günahlarını almakta istemiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var
ona göre marifetmiş. bunu tercih etmiş. siz o zaman hayatında yokmuşsunuz. sizden önce sizin gibi yaşamadığı için eşinizi yargıladığınızın farkında mısınızYa aslında derdim gezmek değil bu yaptığını marifet gibi anlatması
Eee sizde kocanizla gezin herkesin hayat görüşü farklı sonuçta araba sizin bunda ben birşey göremedim abartmissinizÖncelikle herkese merhabalar. Yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için buraya üye oldum. İyi bi mesleğim var fakat sağlık problemimden dolayı çalışmaya bi süre ara verdim. Bir yıllık evliyim sevdiğim insanla evlendim fakat ben bu yaşa kadar elimden geldiği kadar birikim yaptım,orta düzeyde bi arabam var evlenmeden önce almıştım. Eşim ise gelir düzeyi yüksek olduğu halde hiç birikim yapmamış şu an arabayı ortak kullanıyoruz. Neyse bunda hiç problem yok ama sürekli annesiyle beraber gezip gördükleri yerleri anlatıyolar bu durumda benim canımı sıkıyor. Kıskandığımdan değil ama ben bir şeylerimden kısıp kendime bir şeyler almaya çalıştım zamanında fakat o bana ailesiyle nasıl gezip tozduğunu anlatıyonispet yapıyor gibi geliyor bazen annesi,bilmiyorum ya da günahlarını almakta istemiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Olabilir siz biriktirmiş olabilirsiniz esinizde gezmeyi tercih etmis neden bu kadar kendinizi dolduruyorsunuz kiÖncelikle herkese merhabalar. Yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için buraya üye oldum. İyi bi mesleğim var fakat sağlık problemimden dolayı çalışmaya bi süre ara verdim. Bir yıllık evliyim sevdiğim insanla evlendim fakat ben bu yaşa kadar elimden geldiği kadar birikim yaptım,orta düzeyde bi arabam var evlenmeden önce almıştım. Eşim ise gelir düzeyi yüksek olduğu halde hiç birikim yapmamış şu an arabayı ortak kullanıyoruz. Neyse bunda hiç problem yok ama sürekli annesiyle beraber gezip gördükleri yerleri anlatıyolar bu durumda benim canımı sıkıyor. Kıskandığımdan değil ama ben bir şeylerimden kısıp kendime bir şeyler almaya çalıştım zamanında fakat o bana ailesiyle nasıl gezip tozduğunu anlatıyonispet yapıyor gibi geliyor bazen annesi,bilmiyorum ya da günahlarını almakta istemiyorum. Yorumlarınıza
Marifet zaten. Siz biriktirmeyi seçmişsiniz o gezmeyi. Siz birikimi olmayan biriyle evlenmeyi tercih etmişsiniz o da arabası olan biriyle evlenmeyi. Sorun bunun neresinde ki? Zaten kabul edip evlenmişsiniz. Geçmişte gezdiği yerleri geri mi alacak. Boşuna kendinizi dolduruyorsunuz.Ya aslında derdim gezmek değil bu yaptığını marifet gibi anlatması
Dur ben sana anlatayım asıl meseleyiHaklı değilsiniz.
Kendi parası birikim yapmak istememiş, gezmiş tozmuş.
Sizde en nihayetinde neyi var neyi yok bilerek evlenmişsiniz. Şimdi bir şeyler anlatınca sinir olmanın manası yok.
Sizin icin olan evlendikten sonra ne yapıp yapmadığı.
Bende baktım yaşına ve şaşırdım açıkçasıDur ben sana anlatayım asıl meseleyi
Kadın 25 yaşında 1 senelik evli. 24 yaşında evlenmiş yani. 22 yaşında mezun olup hemen iş bulduğunu varsayarsak topu topu iki sene çalışmış. Bu iki senede kazandığı her kuruşu evlilik hazırlığına, çeyize, arabaya yatırmıştır. Hiç gezip tozmamış, tatil yapmamış. Derdi bu.
Ancaaak, şöyle de bir şey var iki sene çalışan bir insan o arabayı almak için ya aileden yardım almıştır ya da kredisini şu an çok gezen koca bey ödüyordur.
Tabi anne baba kim ki onları gezdirecek evlatları. Zaten bi ayakları çukurda, ölümü beklemeleri gerekirken bir de utanmadan evlat parasıyla gezmişlerBende baktım yaşına ve şaşırdım açıkçası
ne ara araba almış diye.
Dediğin gibi olmuştur büyük ihtimalle araba kısmı da.
Birde aile ile gezmiş ya ona da gıcık olmuş konu sahibi bence.kocamın parasını yemişler diye düşünüyordur içten içe. Arkadaşlarıyla gezse bu kadar rahatsız olmaz, bananospet yapiyor demezdi.
E marifet çünkü. Hayat koşulları her zaman kötüydü. İnsan ister istemez yarınını düşünmek istiyor ama adam parası varken, sağlığı yerindeyken gezmiş işte ne güzel. Evlenince eşim beni gezdirir diye beklememiş.Ya aslında derdim gezmek değil bu yaptığını marifet gibi anlatması
Ya aslında derdim gezmek değil bu yaptığını marifet gibi anlatması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?