- 11 Aralık 2018
- 40.539
- 251.837
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım, siz birikim yapmak için gezemediğiniz için mi sinirleniyorsunuz, yoksa sizin arabsnızla gezdikleri için mi?Geziyorum ama her gezdiğim yeri göze sokar gibi anlatmıyorum. Bütün kazancımla gezmediğimden bahsettim. Eşim ve ailesi bunu yapmış yani
Depremde bacağımı kaybettim. Bacağını yeni kaybeden belkide gezecek gücü bi daha bulamayacak birine sürekli gezme muhabbeti yapmaları canımı sıkıyor. Bahsettiğim sağlık problemim buydu. Kusura bakmayın belirtmediğim içinAy ben farklı bi semte gidince bile keyifle anlatıyorum insanlar şehir şehir gezmişler tabii anlatırlar. Onlar yaparken sen yapmadın diye haklı sayılmayacaksın tabii ki
Depremde ayağımı kaybettim, eşim ve ailesi sürekli gezme muhabbeti yapıyor deseniz yorumlar çok farklı olurdu. Bunu yaşayan birinin de ben birikim yaptım eşim yapmamış gibi bir noktadan olaya yaklaşabileceğini sanmıyorum...Depremde bacağımı kaybettim. Bacağını yeni kaybeden belkide gezecek gücü bi daha bulamayacak birine sürekli gezme muhabbeti yapmaları canımı sıkıyor. Bahsettiğim sağlık problemim buydu. Kusura bakmayın belirtmediğim için
E yani ne yapsın?şu an birikim yapıyor zaten almak için ama geçmişini anlatınca sinirim bozuluyo. Bütün parasını ailesiyle gezerek yemiş açıkçası
Triplenip gitmişsiniz de içimize mi doğmalıydı bu durum? Nereden bilebiliriz ki.Depremde bacağımı kaybettim. Bacağını yeni kaybeden belkide gezecek gücü bi daha bulamayacak birine sürekli gezme muhabbeti yapmaları canımı sıkıyor. Bahsettiğim sağlık problemim buydu. Kusura bakmayın belirtmediğim için
valla bence konunun bacakla ilgisi yokTriplenip gitmişsiniz de içimize mi doğmalıydı bu durum? Nereden bilebiliriz ki.
konu bacak olsaydı paranın p'si bile geçmezdi konudaKıskandığımdan değil ama ben bir şeylerimden kısıp kendime bir şeyler almaya çalıştım zamanında fakat o bana ailesiyle nasıl gezip tozduğunu anlatıyo
Katılıyorum. Ayrıca adamın, karısının bu durumunu bile bile nispet yaparak gecmişte gezdiği yerleri anlatacağını hiç sanmıyorum.valla bence konunun bacakla ilgisi yok
öyle olsa en başından yazardı bunu
konu bacak olsaydı paranın p'si bile geçmezdi konuda
ben bacağımı kaybettim artık eskisi gibi gezemiyorum, nispet yapar gibi kocam sürekli eskiden nasıl gezdiğini anlatıyor
derdi .