• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma canımı sıkmakta haklı mıyım?? :((

Geziyorum ama her gezdiğim yeri göze sokar gibi anlatmıyorum. Bütün kazancımla gezmediğimden bahsettim. Eşim ve ailesi bunu yapmış yani
Anlamadım, siz birikim yapmak için gezemediğiniz için mi sinirleniyorsunuz, yoksa sizin arabsnızla gezdikleri için mi?

Bence siz birikim yaparak en doğru şeyi yaptığınızı düşünürken eşinizin gezmesini duydukça özendiğiniz için kendi yaptığınızdan şüpheye düşüp eşinize gıcık kapmışsınız. Yani kısaca özenmişsiniz bence.

Ay ben farklı bi semte gidince bile keyifle anlatıyorum insanlar şehir şehir gezmişler tabii anlatırlar. Onlar yaparken sen yapmadın diye haklı sayılmayacaksın tabii ki

Ay ben farklı bi semte gidince bile keyifle anlatıyorum insanlar şehir şehir gezmişler tabii anlatırlar. Onlar yaparken sen yapmadın diye haklı sayılmayacaksın tabii ki
Depremde bacağımı kaybettim. Bacağını yeni kaybeden belkide gezecek gücü bi daha bulamayacak birine sürekli gezme muhabbeti yapmaları canımı sıkıyor. Bahsettiğim sağlık problemim buydu. Kusura bakmayın belirtmediğim için

Depremde bacağımı kaybettim. Bacağını yeni kaybeden belkide gezecek gücü bi daha bulamayacak birine sürekli gezme muhabbeti yapmaları canımı sıkıyor. Bahsettiğim sağlık problemim buydu. Kusura bakmayın belirtmediğim için
Depremde ayağımı kaybettim, eşim ve ailesi sürekli gezme muhabbeti yapıyor deseniz yorumlar çok farklı olurdu. Bunu yaşayan birinin de ben birikim yaptım eşim yapmamış gibi bir noktadan olaya yaklaşabileceğini sanmıyorum...
Geçmiş olsun.

😁 şu an birikim yapıyor zaten almak için ama geçmişini anlatınca sinirim bozuluyo. Bütün parasını ailesiyle gezerek yemiş açıkçası
E yani ne yapsın?
Gezmiş tozmuş,yemiş içmiş zamanında. Bunu niye nispet algıladınız. Sizin arabanın konuyla ilgisi ne ki? Öyle bir anlattınız ki sanki ana oğul sizin arabanıza atlayıp geziyorlar ,sizi de yanlarına almıyorlar birde gelip böyle gezdik,şöyle eğlendik diye anlatıyorlar sandım ilk etapta.
Halbuki siz ben birikim yaparken bunlar gezmiş,eğlenmiş diye dertlenmişsiniz tuhaf.

ne alakası var
ne saçma konu ya
burda okuduğum en saçma konu
adam parasını gezerek harcamayı tercih etmiş sen harcamak yerine birikim yapmayı tercih etmişsin
bende çok severim gezip gördüğüm yerleri anlatmayı
çünkü anı biriktirmiş oluyorsun deneyim yaşamış oluyorsun
niye nispet yapıyor olsun adam ?
valla bu kadar artniyete de pes diyorum

Triplenip gitmişsiniz de içimize mi doğmalıydı bu durum? Nereden bilebiliriz ki.

gezen insan iyidir ayrıca neden rahatsız oluyorsunuz ki
son 1-2 senedir aşk hayatım çok durgun ama eskiden çok hareketliydi
sürekli yeni birilerini tanır flört ederdim
bi gün bi çocukla date'e çıktık
çocuk erasmus yapmış mezun olmuş tatillerinde hep farklı ülkelere gitmiş
oraları görmüş kültürlerini tanımış bir sürü yabancı arkadaşlarıda var
ve bunları öyle çok bi parayla yapmamış yani ucuza uçak bileti denk getirmiş
gittiğinde milletle üst üste ranzalı falan hostellerde kalmış
konfor sıfır tatiller yapmış ama amaç ülkeyi görmek bi havasını koklamak
habire gezmiş habire gezmiş bir sürü foto çekilmiş falan
o date akşamında bunların hepsini anlattı bana
bi hoşuma gitti bi gururlandım ulan dedim bir sürü farklı kültür görmüş adam şuan bana ilgi duyuyor dedim kendi kendime :D
sonra dedim ki içimden ben ot gibi yaşamışım adam nasıl gezmiş (çok gezme merakım yok
çocuğunki içten gelen bişiydi belli)
ama hani ben gezmedim o gezmiş diye kıskanmadım
o öyle tercih etmiş ben böyle tercih etmişim sonuçta
çok okuyan değil çok gezen bilir demişler bi düşünmek lazım kıskanmak yerine :KK53:

Triplenip gitmişsiniz de içimize mi doğmalıydı bu durum? Nereden bilebiliriz ki.
valla bence konunun bacakla ilgisi yok
öyle olsa en başından yazardı bunu
Kıskandığımdan değil ama ben bir şeylerimden kısıp kendime bir şeyler almaya çalıştım zamanında fakat o bana ailesiyle nasıl gezip tozduğunu anlatıyo
konu bacak olsaydı paranın p'si bile geçmezdi konuda
ben bacağımı kaybettim artık eskisi gibi gezemiyorum, nispet yapar gibi kocam sürekli eskiden nasıl gezdiğini anlatıyor
derdi .

valla bence konunun bacakla ilgisi yok
öyle olsa en başından yazardı bunu

konu bacak olsaydı paranın p'si bile geçmezdi konuda
ben bacağımı kaybettim artık eskisi gibi gezemiyorum, nispet yapar gibi kocam sürekli eskiden nasıl gezdiğini anlatıyor
derdi .
Katılıyorum. Ayrıca adamın, karısının bu durumunu bile bile nispet yaparak gecmişte gezdiği yerleri anlatacağını hiç sanmıyorum.

Eşiniz çok da güzel yapmış. Keşke sizde öyle yapsaydınız erken yaşta evlenmeyip azcık da gezseydiniz..Bende öyle yaptım benim eşimde öyle yapmış şimdide ikimiz öyle yapıyoruz 🙈 maaşlarımız iyi ama sadece bu sene sıfır araba aldık onda da kredi ödüyoruz ama hala da gezmeye devam ediyoruz. Bu yaz aileme dahil oldum hatta onlarla çıktım yurt dışına. O yüzden kıskanmak yerine eşinizle beraber gezme planları yapın çocuktan önce.

Back