Bu duruma canımı sıkmakta haklı mıyım?? :((

arzu8198

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
6
-4
1
26
Öncelikle herkese merhabalar. Yorumlarınıza ihtiyacım olduğu için buraya üye oldum. İyi bi mesleğim var fakat sağlık problemimden dolayı çalışmaya bi süre ara verdim. Bir yıllık evliyim sevdiğim insanla evlendim fakat ben bu yaşa kadar elimden geldiği kadar birikim yaptım,orta düzeyde bi arabam var evlenmeden önce almıştım. Eşim ise gelir düzeyi yüksek olduğu halde hiç birikim yapmamış şu an arabayı ortak kullanıyoruz. Neyse bunda hiç problem yok ama sürekli annesiyle beraber gezip gördükleri yerleri anlatıyolar bu durumda benim canımı sıkıyor. Kıskandığımdan değil ama ben bir şeylerimden kısıp kendime bir şeyler almaya çalıştım zamanında fakat o bana ailesiyle nasıl gezip tozduğunu anlatıyo nispet yapıyor gibi geliyor bazen annesi,bilmiyorum ya da günahlarını almakta istemiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var

Gelir düzeyi yüksekse biriktirip ona da alın bir tane. Benim arabamla bana nispet yapılsa ben de bozulurum

Ee o bunlardan bahsedince siz de " ben de seninle oralara veya başka yerlere gitmek isterim" diyin. Bir teklifte bulunun.

Gelir düzeyi yüksekse biriktirip ona da alın bir tane. Benim arabamla bana nispet yapılsa ben de bozulurum
şu an birikim yapıyor zaten almak için ama geçmişini anlatınca sinirim bozuluyo. Bütün parasını ailesiyle gezerek yemiş açıkçası

şu an birikim yapıyor zaten almak için ama geçmişini anlatınca sinirim bozuluyo. Bütün parasını ailesiyle gezerek yemiş açıkçası
Sizin de dediğiniz gibi onun geçmişi, onun tercihi. Siz öyle yapmadınız diye buna kurulamazsınız. Nispet yaptıklarını da düşünmüyorum, yanlış anlıyorsunuz bence.

Okuyunca sanki şu anda parayı ailesiyle gezmeye harcıyor gibi anlaşılıyor. Geçmişte ailesiyle gezdiğini anlattığı için mi siniriniz bozuluyor? Sinirlenmek için bahane arıyomuşsunuz gibi geldi bana. Hasetlik yapacağınıza siz de gezseydiniz yahu.

nasıl yani kvniz size gezdikleri yerleri nispet yaparak mı anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…