- 4 Haziran 2013
- 12.319
- 8.574
yengende nişanlında birbirlerine kardeş gözüyle bakıyor olması cinsel dürtülerinin olmadığı yada olmayacağı anlamına gelmez,
kadın aşırı rahat ve düşüncesiz biri iyi dayanmışsın benolsam git düzgün birşey giy , höst , derdim .
Yarın öbürgün senın evlatlarının yanında da böyle dolaşır al sana rol model , Allah esirgesin böyle insanlar evlerden uzak tutsun ,nerde kaldı bizim örf adetlerimiz yazık ,
Bu konu canını çok sıkmasın evlenıncede bayramdan bayrama görüşürsünüz eşinde anlayışla karşılar die düşünüyorum ben olsam bu konuda kesin tavrımı koyardım ,
İçinde kötülük, ark niyet veya teşhircilik olmaya bilir. Gerçekten de çok iyi namusuna düşkün, terbiyeli bir kadın bile olsa bu şekilde dolaşmak kesinlikle normal değildir..... İnsan kardeşinin abisinin yanında öyle dolaşamaz ki kaldı ki kaynının yanında kardeş gibi görse de dolaşmaması gerekir..
Bir yere kadar bakmazsın ama bir yerde artık nefs denilen şey baktırır.. Şeytan baktırır...Boşu boşuna sizleri günaha sokmamın ne gereği var..bunun adı göz zinasıdır....dinen büyük günah... özellikle kayına karşı mesafe iyi ayarlanmalıdır.. Dinimiz de kayın ateş parçası derler özellikle dikkat gerektirir.. Bu konu bence huzur bozacaktır ilerleyen zamanlar da..Sonuçta kim ister ki kocasının yanında yarı çıplak bir kadının dolaşmasını...Özgürlük özgürlükte.. Edep Ya Hu
Evet, ben de hos karsilamazdim.
Bayani elti gorumce ve bilumum sifatlardan arindirarak soyluyorum cok rahatsiz olurdum.
Kardes gozuyle de bakilsa ortada bir misafir var.
Nasil ki disariya gecelikle cikmak abesse benim normlarima gore bu da o derece abes.
Ve o kardes gozuyle bakilan nisanli dahi rahatsiz.
Size gelince nisanliniz farkinda oldugu icin sansli kesimde olmakla birlikte maakesef yapabileceginiz bir sey yok gibi gorunuyor.
Kan çıkardı bende böyle bir durum olsabende kıskancım ama sevmem bnde adapsız giyimleri hemde benim nişanlımın gözü önünde öyle oturacak ayy deliye dönerdim , bence siz en güzeli eltini göreceksen tek git evlerine , nişanlında abini dışarıya davet etsin olmadı topu size atsın yengm çok açık giyiniyor nişanlım kızmasın diye dışarda görüşelim abi huzursuzlk çıkmasın aramzda istyorum desin