bende sinirlari bilen acik bayanlardanim fakat esim evden cikarken veya arkadas ortaminda dikkat et egilme belini topla diye uyarir ki ben cok acik olmmadigim halde.ama bide su var yazlikta kisacik sortlarla ip askililarlakardesimin yaninda esimin enistesi ve ablalariyla gezerim arkadaslariyla ayni ortamda bulunurumbikinimi giyer denizede giderim ne var bunda o bi aile olmus kaynasmis nisanlinin ailesiyle pilajla her gordugunuze kotu gozlemi bakiyoruz allah askina ne var bundanisanlin rahatsiz olmasin bence tabiki gudulerine engel olabilir yenge gozuyle kardesinin hanimi gozuyle bakarsa nacizane fikrim
bide su var yazlikta kisacik sortlarla ip askililarlakardesimin yaninda esimin enistesi ve ablalariyla gezerim arkadaslariyla ayni ortamda bulunurumbikinimi giyer denizede giderim ne var bunda o bi aile olmus kaynasmis nisanlinin ailesiyle pilajla her gordugunuze kotu gozlemi bakiyoruz allah askina ne var bundanisanlin rahatsiz olmasin bence tabiki gudulerine engel olabilir yenge gozuyle kardesinin hanimi gozuyle bakarsa nacizane fikrim
kayınpederiniz yada eşinizin kardeşi evinize kahve içmeye geldiğinde onları don-kilot şeklidemi karşılıyorsunuz?? Yada mini gecelik giyip iç çamaşırlarınızı göstericek şekildemi oturuyorsunuz? Burda konu akrabalarla denize gitmek değil,mevzu çok daha başka ince bir çizgi hanımefendi. Zira eğer sizde böyleyseniz teşhircilik hastalıgına yakalanmış olabilirsiniz.tedavi olun derim.
MAHKEMELİK Bi yazı yazdıgımı düşünmüyorum zira sizin yazdıgınıza itafen cevap vermek istedim. Ama mahkemeye sunmak isterseniz durumu benim için problem değil, hakaret etmedim,küfür etmedim,aşşalamadım. Durumu çok normal olarak karşıladıgınız ,burdaki herkez gibi tehşircilik olarak değerlendirdim bu durumu.
siz bence bana hastalik teshisi koyup yargilamadan oncw yasalari ogrenin derim hanim efendi ondan sonra burda ahkam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?