Bu dönemde dişçiye gidilir mi ?

Aksatacağım bir tedavi olmadığından şubattan bu yana gidiyorum, sadece mart-nisan-mayısta ara verdim, özel klinik epey dikkat dikkat ediyorlar şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam da

özel muayene olur oncesı sonrası dezenfektana dıkkat edılırse gıdılebılır
ama estetık acıdan degıl saglık olarak problem yasıyorsanız zordaysanız gıdın yoksa beklesın

Açıkçası acil bir durum değilse elbette ertelenmesi sağlıklı olur. Benim dişlerimde büyük sorunlar var ben de emzirdigim için önümüzdeki yaz yaptırmayı planlıyorum bir dişim kırıldı , çürüklerim oldu,bi tanesinde de iltihap gibi bişey var . Aslında kesinlikle ertelenmemesi gereken bi evredeyim aşırı iğrenç ağız kokusu da cabası. Ama eğer bulasirsa ve bebegimden ayrı kalmak durumunda olursam ben o acıyla iylesemem

Hamileyim daha gecen kontrole gittim. Esimde 3 kere kanal tedavisi icin gitti. Corona olmuycaz diye baska türlü türlü hastaliklarimiz cikacaz. Kisin mevsimlik gripte katilacak aramiza

Ben normalde 4 ayda bir giderdim cunku dis etlerim sorunlu. 6 aydan fazla olacak gitmedim ama gidicem artik. Bu koronanin gececegi yok, o kadar zaman bekleyemem artik. Discime de guveniyorum, korkuyorum da ama gidicem.

Benim de agri yapiyor,gitmezsem kışa daha da curuyecrk gibi ozaman hic gidemem.Ne yapicam bende bilmiyorum.Gitmek istesem bir dert gitmesem baska dert.Korkuyorum gitmeye ama

Geçen hafta gittim diş ağrısından ölüyodum hiç de önlem filan yoktu inşallah sıkıntı olmaz

İmplant yaptirdim sade dış takılacak, bende baya aksatirdim. Pandemi olunca daha bir aksadı
Merhabalar ımplant sürecini nasıl geçti çok ağrınız oldu mu? Kaç gün sürdü? Hangi marka ımplant yaptırdınız. Bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…