Bu dönemde dişçiye gidilir mi ?

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi pandemi var ama ben ön dişlerimden rahatsızım biraz düzelttirmek istiyorum. Kışa daha çoğalabilir diye hastalık bir an evvel gitmeyi düşünüyorum dişçiye. Ne dersiniz gideyim mi ? Beklesem ne kadar beklicem bilmiyorum .

İmplant yaptirdim sade dış takılacak, bende baya aksatirdim. Pandemi olunca daha bir aksadı

Benim dişim 3 aylık süreçte enteresan bi şekilde kırıla kırıla yok oldu olacaktı, ağrı da vardı geçen ay mecbur gittim. Kanal dolgu yapıldı. Hem diş hekimi hem ben çok çekindik. Acil bi durum yoksa bekleyin madem.

Ama benim gittim yer baya bekletiyor, dezenfeksiyon işlemi yapılıyor, 1 haftadan önce randevu yok. Fazla hasta alınmıyor.

Ben gittim bana bir kağıt verdiler koronamıyım falan diye işaretledim imzaladım sonra o kağıdı doktora götürdüm sadece çok özenli bakamıyorlar pandemi olduğundan dolayı gittiğim hastanede su bile akmıyordu doktor tam yapamadı birdaha önümüzdeki aylarda randevu alıp tekrar gel dedi dişim kırılmıştı ona geçiçi yama yaptı 2 çürüğüm var birde diş taşım vardı onu bile kazıyarak almak zorunda kaldı aletler bozuktu falan dişim bitmedi kısaca sadece acillere müdahale ediyorlar ama gene bi gidebilirsiniz.

Valla bizim burda devlet hastaneleri hasta almıyor dişte. Özellerde aynı şekilde diye duydum. Bence riskli

Fenomenlerden fln çok görüyorum baya gidiyorlar dişçiye ordan cesaretlendim ben de ama

Fenomenlere bakacak olursak, onlar tatile de gidiyor, maskesiz de dolaşıyor, kimsenin maske takmadığı köpük partilerinde, happy hourlarda da takılıyor. Dişçiye mi gitmeyecekler?

Estetik amaçlı uygulamalar bence bu süreçte bekleyebilir. Ne kadar maske de taksanız tüm işlem ağzınızın içinde olacak çünkü. Yeri geliyor eşimizle, kardeşimizle o kadar yakın temas kurmuyoruz.

Özel kliniğe gidicem ama ben insta sayfalarından baktığım kadarı ile açıklar ve estetik işlemleri yapmaya devam ediyorlar .

Ağrınız yoksa gitmeyin bence,çünkü vaka çok,dolayısıyla taşıyıcı da.Kışın daha kötü de olabilir haklısınız,yine de acil değilse yaptırmayın.Bleaching istiyordum ben de,seneye yaptıracağım sanırım.

Ben de gittim tatile fln ama happy hour gibi şeylere de gitmedim. Daha sosyal mesafeli tatil gezme yeme içme yaptım . O yüzden dişçiyi bir düşündüm.

Ben de gittim tatile fln ama happy hour gibi şeylere de gitmedim. Daha sosyal mesafeli tatil gezme yeme içme yaptım . O yüzden dişçiyi bir düşündüm.

Ama tatile gitmek var tatile gitmek var. Bazı yerlerde asla dikkat edilmiyor. 100 kişi dipdibe maske takmadan duruyorlar. Kaldı ki tatile gitmekle dişçiye gitmek de aynı şey değil. Hem sizin açınızdan hem hekim açısından. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Ben annemi goturuyorum kanal tedavisine. 65yas ustu kendisi. Ozel muayenehanede Disci guvendigimiz birisi. Bence gitmek lazim. Koronadan korunacagiz derken daha beter de olabilir

Acil bir durum yoksa kendini o riske atma. Tel taktırmak istiyorsan o yıllarca süren bir işlem her ay kontrole gitmen gerekiyor. Kaplama yaptirmak istiyorsan onun için de birkaç kez gitmen gerekebiliyor. Yerinde olsam gitmem.

Ben de sizin gibi on dişlerim implant ve kötü görünüyor.Ozel bir estetik diş hekimine gitmeye başladım.İki haftadır gidiyorum.Hicbir sıkıntı yaşamadım çok dikkatli çalışıyorlar kendileri de risk altında sonuçta.Ayni anda kimseyi almıyorlar.Surekli her yeri dezenfekte ediyorlar.Bekle bekle nereye kadar korona sürecinin ne zaman biteceği belli mi ki.Saglik elden gidiyor beklerken de.

Diş ağrım dayanılmaz boyuta ulaşınca mecburen gittim. Benim hekimim çok sıkı tedbirler almıştı Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım. Bence güvenilir hekimse gidilir.

Bizim burda devlet hastanesinde ki diş doktoru, pamdemü öncesinde de maske ve siperlik ile çalışıyordu. O şekilde çalışan bir Dr olursa gidilebilinir sanki

Gittim annemide götürdüm hatta. Diş ağrısı hiçbir şeye benzemez adama coronayi unutturur. Yerinizde olsam giderim çünkü kışın sayı çoğalacak bence..kolay kolay gitmeyecek bu hastalık malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…