- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Ben gittim bana bir kağıt verdiler koronamıyım falan diye işaretledim imzaladım sonra o kağıdı doktora götürdüm sadece çok özenli bakamıyorlar pandemi olduğundan dolayı gittiğim hastanede su bile akmıyordu doktor tam yapamadı birdaha önümüzdeki aylarda randevu alıp tekrar gel dedi dişim kırılmıştı ona geçiçi yama yaptı 2 çürüğüm var birde diş taşım vardı onu bile kazıyarak almak zorunda kaldı aletler bozuktu falan dişim bitmedi kısaca sadece acillere müdahale ediyorlar ama gene bi gidebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi pandemi var ama ben ön dişlerimden rahatsızım biraz düzelttirmek istiyorum. Kışa daha çoğalabilir diye hastalık bir an evvel gitmeyi düşünüyorum dişçiye. Ne dersiniz gideyim mi ? Beklesem ne kadar beklicem bilmiyorum .
Fenomenlerden fln çok görüyorum baya gidiyorlar dişçiye ordan cesaretlendim ben de ama
Özel kliniğe gidicem ama ben insta sayfalarından baktığım kadarı ile açıklar ve estetik işlemleri yapmaya devam ediyorlar .Ben gittim bana bir kağıt verdiler koronamıyım falan diye işaretledim imzaladım sonra o kağıdı doktora götürdüm sadece çok özenli bakamıyorlar pandemi olduğundan dolayı gittiğim hastanede su bile akmıyordu doktor tam yapamadı birdaha önümüzdeki aylarda randevu alıp tekrar gel dedi dişim kırılmıştı ona geçiçi yama yaptı 2 çürüğüm var birde diş taşım vardı onu bile kazıyarak almak zorunda kaldı aletler bozuktu falan dişim bitmedi kısaca sadece acillere müdahale ediyorlar ama gene bi gidebilirsiniz.
Ben de gittim tatile fln ama happy hour gibi şeylere de gitmedim. Daha sosyal mesafeli tatil gezme yeme içme yaptım . O yüzden dişçiyi bir düşündüm.Fenomenlere bakacak olursak, onlar tatile de gidiyor, maskesiz de dolaşıyor, kimsenin maske takmadığı köpük partilerinde, happy hourlarda da takılıyor. Dişçiye mi gitmeyecekler?
Estetik amaçlı uygulamalar bence bu süreçte bekleyebilir. Ne kadar maske de taksanız tüm işlem ağzınızın içinde olacak çünkü. Yeri geliyor eşimizle, kardeşimizle o kadar yakın temas kurmuyoruz.
Ben de gittim tatile fln ama happy hour gibi şeylere de gitmedim. Daha sosyal mesafeli tatil gezme yeme içme yaptım . O yüzden dişçiyi bir düşündüm.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi pandemi var ama ben ön dişlerimden rahatsızım biraz düzelttirmek istiyorum. Kışa daha çoğalabilir diye hastalık bir an evvel gitmeyi düşünüyorum dişçiye. Ne dersiniz gideyim mi ? Beklesem ne kadar beklicem bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?