- Konu Sahibi LarkeTanner
Defalarca gittim ama ağrım vardı.
Ertelenebilecek bir şey olsa ertelerdim.
Ertelenebilecek bir şey olsa ertelerdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkçası acil bir durum değilse elbette ertelenmesi sağlıklı olur. Benim dişlerimde büyük sorunlar var ben de emzirdigim için önümüzdeki yaz yaptırmayı planlıyorum bir dişim kırıldı , çürüklerim oldu,bi tanesinde de iltihap gibi bişey var . Aslında kesinlikle ertelenmemesi gereken bi evredeyim aşırı iğrenç ağız kokusu da cabası. Ama eğer bulasirsa ve bebegimden ayrı kalmak durumunda olursam ben o acıyla iylesememMerhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi pandemi var ama ben ön dişlerimden rahatsızım biraz düzelttirmek istiyorum. Kışa daha çoğalabilir diye hastalık bir an evvel gitmeyi düşünüyorum dişçiye. Ne dersiniz gideyim mi ? Beklesem ne kadar beklicem bilmiyorum .
Aaa o kadar giden var demek . İyi bari gideyim madem ben istanbulda da değilim zatenBen gidiyorum dişçiye. Tıklım tıklım disciler İstanbul'da, randevu bulunamıyor valla
Merhabalar ımplant sürecini nasıl geçti çok ağrınız oldu mu? Kaç gün sürdü? Hangi marka ımplant yaptırdınız. Bilgi verirseniz çok sevinirimİmplant yaptirdim sade dış takılacak, bende baya aksatirdim. Pandemi olunca daha bir aksadı![]()