- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
- Konu Sahibi mochaulatte
-
Evet doktor da ilac veriyorum ama düşeceği varsa düser kızım diye de ekledi. Aslında kürtaj olmadan kendiliğinden düşmesi benim saglığım acısından daha iyi. Ki kanamam da basladı bütün gün yattığım halde.
Çok tşk ederim ilginiz için, atlatacagız insallah bugünleri de...
Ay insallah yani su an bunu umut eder oldum, hayat ne yapalım. Herseyin dogru bir zamanı var ama çok fazla üzüldüm. Aşarım insallah kısa zamanda..Benim de öyleydi işe gitmemiştim tüm gün hiç alışık olmadigim halde yatmıştım ama kalktigim an kanamam oluyordudediginiz gibi tutunamayacaksa kendiliğinden düşmesi çok daha iyi olur
Ay çok sevindim sizin için benimki nasıl inicek acaba 2600lerden o da ayrı bir dert...Inşallah beni de dr um aradı bugün artık kan vermene gerek yok yeterince düşmüş değerin dedi ,bu ay korunacagim her şeyin hayirlisi
Canım bende aynı şeyleri yaşadım beninkide en fazla 500küsürlere yükselmişti ilk hamileliğimdi 2.ayımda hamile kalmıştım ilk 2 gün geçikince öğrenmiştim bende 2 gün sonra kanamam oldu 2 3 gün yükseldi sonra düştü değerim çok üzülmüştüm çok şükür 2 ay sonra hamile kaldımKızlar merhaba kısaca durumumu özetleyeyim lütfen yardımcı olun bana
Adetimin gecikmesinin 5.günü evde idrar testi ile pozitif sonuç gördüm bu güne kadar silik çizgi çıkmış 5.güne kadar koyulaşmıştı.
Aynı gün de adet kanaması gibi kanamam başladı.
Hemen dr a gittim , betam 60 cıktı vajinal muayene oldum doktorum geç döllenme,kimyasal gebelik ,dış gebelik hepsi olabilir beta takibi yapicaz dedi
3 gün sonraki değerim 380
Ondan 3 gün sonra da 640 cıktı.
Doktorum hala her ihtimalin devam ettiğini söyledi ama bugün tam 1 hafta oldu hiç artmayan sanki bugün bir tık azalan kanamam var.
Sol kasığımda çok da rahatsız etmeyen artıp azalma göstermeyen ağrı 10 gündür var.
Vajinal muayenede rahmimde gebeliğe hazırlık olarak kalınlaşma vs gözlenmedi.
Açıkçası bu gebeliğin sağlıklı devam edeceğine hiç inancım kalmadı
2 farkli doktor da su an icin belli degil dedi ama dış gebelik ihtimali üzerinde duruyor. Yarın betamda beklenen artış görülmezse dış gebelik icin yapilan iğne ile gebelik sonlandırılacak.
Sizce kimyasal olma ihtimali var miçok üzülüyorum ilk gebeligimdi 2 aydır korunmuyordum bunlar başıma geldi
Zaman kaybedip tüpümü kaybetmekten korkuyorum
Lutfen yaşayanlar fikir versin 7 gün Kanama olup agrım hiç artmaz mıydı
Ay çok sevindim sizin için benimki nasıl inicek acaba 2600lerden o da ayrı bir dert...
Canım bende aynı şeyleri yaşadım beninkide en fazla 500küsürlere yükselmişti ilk hamileliğimdi 2.ayımda hamile kalmıştım ilk 2 gün geçikince öğrenmiştim bende 2 gün sonra kanamam oldu 2 3 gün yükseldi sonra düştü değerim çok üzülmüştüm çok şükür 2 ay sonra hamile kaldım
Yoğun kanamam var zaten su an. Persembe günü kontrole cagırmıstı hastane. Ağrılar dayanılmaz noktaya gelene kadar persembeyi beklicem öle görünüyor. Tek dileğim işlemsiz, ilacsız bitmesi...Iner Allahın izniyle 2 gün sonra 1300 2 gün sonra 650 2 gün sonra 325... iş inişe geçmesinde
Yoğun kanamam var zaten su an. Persembe günü kontrole cagırmıstı hastane. Ağrılar dayanılmaz noktaya gelene kadar persembeyi beklicem öle görünüyor. Tek dileğim işlemsiz, ilacsız bitmesi...
Bugunden mi gitsem acaba bilemiyorum su an dayanamayacagım bir durumda değil ağrılar. Regl agrım olmaz normalde o yüzden nasıl bişi bilmiyorum, agır gecen Bi regl agrısı gbi sanki...Inşallah öyle olur ama çok da ağrınız olursa ihtimal etmeyin ameliyata mecbur kalmayın sonrasinda
Bugunden mi gitsem acaba bilemiyorum su an dayanamayacagım bir durumda değil ağrılar. Regl agrım olmaz normalde o yüzden nasıl bişi bilmiyorum, agır gecen Bi regl agrısı gbi sanki...
Bu söyleminiz içimi rahatlatmadı değil. Ağrılarım var elbette ama kıvranırdırmıyor. Karnıma masajla rahatlıyorum. Yarına da iyi bir doktordan randevu aldım. (iptal etmez umarım) Artık kesinlessin istiyorum. Size iğne falan verdiler mi acaba?Benim de o şekildeydi şimdi korkma öyleyse
Dr bana dış gebelik sancısı yerinde duramayacağın , geçmek bilmeyen , sürekli kıvranacagin sabredemeyeceğin şekilde olur demişti ama yine de çok bos vermeyin
Bu söyleminiz içimi rahatlatmadı değil. Ağrılarım var elbette ama kıvranırdırmıyor. Karnıma masajla rahatlıyorum. Yarına da iyi bir doktordan randevu aldım. (iptal etmez umarım) Artık kesinlessin istiyorum. Size iğne falan verdiler mi acaba?
Anlıyorum, doktordan doktora o kadar fark var ki. Onu anlıyorum bende. Bu sürecte cok fazla doktordan görüş aldım, hos hiçbiri de benden daha ii tahmin edemediler olayları. Yarın betadan anlarız insallah benimkini de. Çok tşk ediyorum tekrar...Yok hayır benim kendi kendine düşmeye başladı değerim, aslında devlet hastanesindeki doktora kalsa ben ertesi güne çıkmazdım çok acil tahlile gönderip sabah ameliyata alıyordu
Tahlildeki sonucum düşüşe geçtiğini gösterdi
Anlıyorum, doktordan doktora o kadar fark var ki. Onu anlıyorum bende. Bu sürecte cok fazla doktordan görüş aldım, hos hiçbiri de benden daha ii tahmin edemediler olayları. Yarın betadan anlarız insallah benimkini de. Çok tşk ediyorum tekrar...
Bende hiç korku yok benimki de cahil cesareti işte. Ne diyim artık sinirlerim bozulduInşallah hayırlısı olsun hakkınızda, evet gerçekten öyle bazı doktorlar ağır bulduğu ihtimali kesin tanıymış gibi söylüyor ve o kadar emin konuşuyor ki hiç şüphe etmiyorsunuz
Ben farklı doktor korkacak bir şey yok demesine rağmen sabaha kadar uyuyamıyodum gece birden ameliyatlık olur muyum diye
Merhaba hanımlar bende tuhaf bir durum yaşiuorum hidrosolpinks im ve basit kistler im mevcut gecen ayın 29 da hafif nişan gibi kanamam oldu tamda regl dönemimdi. Sonrasında evde gebelik testi yaptim pozitif çikti hastaneye gittim betam 58 çıkti ertesi gün ağri ve fazla kanamayla acıle gittim 47 ye düştü ıkı gün arayla kan verdiğimde 58 oldu 61 e çıkti sonra yeniden 52 ve en son beta 66 çıkti napmaşiyim bilemiyorumBende hiç korku yok benimki de cahil cesareti işte. Ne diyim artık sinirlerim bozuldukanamamın olmasına sevinir haldeyim, kendiliğinden gider diye. Gecti, gitti diye düşünün sizde artık daha saglıklı zamanlara insallah =)
Muhtemelen dış gebelik kimyasalda düşünce artmıyorMerhaba hanımlar bende tuhaf bir durum yaşiuorum hidrosolpinks im ve basit kistler im mevcut gecen ayın 29 da hafif nişan gibi kanamam oldu tamda regl dönemimdi. Sonrasında evde gebelik testi yaptim pozitif çikti hastaneye gittim betam 58 çıkti ertesi gün ağri ve fazla kanamayla acıle gittim 47 ye düştü ıkı gün arayla kan verdiğimde 58 oldu 61 e çıkti sonra yeniden 52 ve en son beta 66 çıkti napmaşiyim bilemiyorum
Bende hiç korku yok benimki de cahil cesareti işte. Ne diyim artık sinirlerim bozuldukanamamın olmasına sevinir haldeyim, kendiliğinden gider diye. Gecti, gitti diye düşünün sizde artık daha saglıklı zamanlara insallah =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?