Bu dış gebelik mi ,kimyasal mı sizce beklemeli miyim??

Benim de öyleydi işe gitmemiştim tüm gün hiç alışık olmadigim halde yatmıştım ama kalktigim an kanamam oluyordu dediginiz gibi tutunamayacaksa kendiliğinden düşmesi çok daha iyi olur

Benim de öyleydi işe gitmemiştim tüm gün hiç alışık olmadigim halde yatmıştım ama kalktigim an kanamam oluyordu dediginiz gibi tutunamayacaksa kendiliğinden düşmesi çok daha iyi olur
Ay insallah yani su an bunu umut eder oldum, hayat ne yapalım. Herseyin dogru bir zamanı var ama çok fazla üzüldüm. Aşarım insallah kısa zamanda..

Canım bende aynı şeyleri yaşadım beninkide en fazla 500küsürlere yükselmişti ilk hamileliğimdi 2.ayımda hamile kalmıştım ilk 2 gün geçikince öğrenmiştim bende 2 gün sonra kanamam oldu 2 3 gün yükseldi sonra düştü değerim çok üzülmüştüm çok şükür 2 ay sonra hamile kaldım

Çok sevindim sizin için inşallah bizim de durum böyle olur

Yoğun kanamam var zaten su an. Persembe günü kontrole cagırmıstı hastane. Ağrılar dayanılmaz noktaya gelene kadar persembeyi beklicem öle görünüyor. Tek dileğim işlemsiz, ilacsız bitmesi...

Inşallah öyle olur ama çok da ağrınız olursa ihtimal etmeyin ameliyata mecbur kalmayın sonrasinda

Inşallah öyle olur ama çok da ağrınız olursa ihtimal etmeyin ameliyata mecbur kalmayın sonrasinda
Bugunden mi gitsem acaba bilemiyorum su an dayanamayacagım bir durumda değil ağrılar. Regl agrım olmaz normalde o yüzden nasıl bişi bilmiyorum, agır gecen Bi regl agrısı gbi sanki...

Bugunden mi gitsem acaba bilemiyorum su an dayanamayacagım bir durumda değil ağrılar. Regl agrım olmaz normalde o yüzden nasıl bişi bilmiyorum, agır gecen Bi regl agrısı gbi sanki...

Benim de o şekildeydi şimdi korkma öyleyse

Dr bana dış gebelik sancısı yerinde duramayacağın , geçmek bilmeyen , sürekli kıvranacagin sabredemeyeceğin şekilde olur demişti ama yine de çok bos vermeyin

Benim de o şekildeydi şimdi korkma öyleyse

Dr bana dış gebelik sancısı yerinde duramayacağın , geçmek bilmeyen , sürekli kıvranacagin sabredemeyeceğin şekilde olur demişti ama yine de çok bos vermeyin
Bu söyleminiz içimi rahatlatmadı değil. Ağrılarım var elbette ama kıvranırdırmıyor. Karnıma masajla rahatlıyorum. Yarına da iyi bir doktordan randevu aldım. (iptal etmez umarım) Artık kesinlessin istiyorum. Size iğne falan verdiler mi acaba?

Yok hayır benim kendi kendine düşmeye başladı değerim, aslında devlet hastanesindeki doktora kalsa ben ertesi güne çıkmazdım çok acil tahlile gönderip sabah ameliyata alıyordu
Tahlildeki sonucum düşüşe geçtiğini gösterdi o yüzden tek doktorla kalmamanız iyi olur. Umarım iptal olmaz

Anlıyorum, doktordan doktora o kadar fark var ki. Onu anlıyorum bende. Bu sürecte cok fazla doktordan görüş aldım, hos hiçbiri de benden daha ii tahmin edemediler olayları. Yarın betadan anlarız insallah benimkini de. Çok tşk ediyorum tekrar...

Inşallah hayırlısı olsun hakkınızda, evet gerçekten öyle bazı doktorlar ağır bulduğu ihtimali kesin tanıymış gibi söylüyor ve o kadar emin konuşuyor ki hiç şüphe etmiyorsunuz
Ben farklı doktor korkacak bir şey yok demesine rağmen sabaha kadar uyuyamıyodum gece birden ameliyatlık olur muyum diye

Bende hiç korku yok benimki de cahil cesareti işte. Ne diyim artık sinirlerim bozuldu kanamamın olmasına sevinir haldeyim, kendiliğinden gider diye. Gecti, gitti diye düşünün sizde artık daha saglıklı zamanlara insallah =)

Merhaba hanımlar bende tuhaf bir durum yaşiuorum hidrosolpinks im ve basit kistler im mevcut gecen ayın 29 da hafif nişan gibi kanamam oldu tamda regl dönemimdi. Sonrasında evde gebelik testi yaptim pozitif çikti hastaneye gittim betam 58 çıkti ertesi gün ağri ve fazla kanamayla acıle gittim 47 ye düştü ıkı gün arayla kan verdiğimde 58 oldu 61 e çıkti sonra yeniden 52 ve en son beta 66 çıkti napmaşiyim bilemiyorum

Muhtemelen dış gebelik kimyasalda düşünce artmıyor

Bugün müydü tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…