- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
- 53
- Konu Sahibi mochaulatte
-
Tam bir tani da koyulamiyor maalesef sizce durum ney
Bi düşüyor Bi çikiyor kürtaj mi olmam gerekiyor bilginiz var miMuhtemelen dış gebelik kimyasalda düşünce artmıyor
Evet doktorlarda sağlıklı olmadğini söylediDış gebelik de olabilir inşallah kendiliğinden düşük olur
Kistleriniz olduğu için pek yorum yapamadım ama sağlıklı ilerleyen bir sey değil gibi göründüğü kesin
Bi bilgim yok bu konuda ama erken müdahelenin önemli olduğunu biliyorum dış gebelik hakında araştırma yapın YouTubede falan bununla ilgili videolar varBi düşüyor Bi çikiyor kürtaj mi olmam gerekiyor bilginiz var mi
Dış gebelikte kendinden düşük mümkünmü peki
Evet yaptırdım tahlil 600lere düşmüş bugun. Kanamam da devam ediyor. 1 hafta sonra beta ver, düzene girmiş olur insallah dedi. Dış gebelik de değil normal bir düşük imiş.Bugün müydü tahlil
Gecmiş olsun, ultrasonla bakılsın. Kanamanızda var tüpte birsey görünüyor mu? Beta dısında vajinal muayenede ne söylüyor doktorlar?Tam bir tani da koyulamiyor maalesef sizce durum ney
Bebek görünmüyor kese felan yok varsa bile toplu iğnenin başi kadar görmemiz imkansiz dedilerGecmiş olsun, ultrasonla bakılsın. Kanamanızda var tüpte birsey görünüyor mu? Beta dısında vajinal muayenede ne söylüyor doktorlar?
Detayli ultrasonla da bakıldi fakat birsey görülmediGecmiş olsun, ultrasonla bakılsın. Kanamanızda var tüpte birsey görünüyor mu? Beta dısında vajinal muayenede ne söylüyor doktorlar?
Zqten bu değerlerle görünmez evet. Korkmayın su an için saglıksız bir gebelik. İğne verilip sonlandırmayı teklif ettiler mi?Bebek görünmüyor kese felan yok varsa bile toplu iğnenin başi kadar görmemiz imkansiz dediler
Evet yaptırdım tahlil 600lere düşmüş bugun. Kanamam da devam ediyor. 1 hafta sonra beta ver, düzene girmiş olur insallah dedi. Dış gebelik de değil normal bir düşük imiş.
Aynen Bi de buna sevinmemizAy hadi çok şükür çok sevindim
Ikimizin başına da aynı şeyin gelmesi
Aynen Bi de buna sevinmemizvalla rahatladım ben acıkcası dıs gebelik olmamasından dolayı yalan söyleyemeyeceğim =) çok tşk ediyorum. İyi dileklerin için
Ben biraz erteleyeceğim virüsten ötürü öle bir karar aldımHahahaha evet iğne ve 3 ay korunma korkusu bizi bu hale getirdi ,ben de çok sükretmistim
Hâlâ da şükrediyorum inşallah bir dahaki ay ikimiz de gebe kalırız ve en az 1 sene bir daha kan görmeyizben ovulasyon testi aldım nisanda takip yapmayı düşünüyorum ve folik asite devam
Ben de teşekkür ederim❤
Ben biraz erteleyeceğim virüsten ötürü öle bir karar aldımaslında istiyorum ama cok sıkıntı yasadım İstanbulda. Folik asiti bende içeyim gerekli birseymiş madem doktorlar öneriyor. Kansızlıgımı tedavi ettirmeyi düşünüyorum hatta sokaga rahat cıkabildiğimis günler gelince. Biraz da kilo versem hiç fena olmaz sizin adınıza cok sevindim, bence hemen olur, genelde daha kolay hamile kalınuyormus =) =)
Folik asit olarak en güvenlisi acaba hangisi folidoce vermilti bana.
Bende ondan alayım, vitamin çok önemliSolgar Folat bendeki , doğrudan folik asitin vücutta işlenince dönüşeceği halıymış yani tahlillerde de folat seviyesine bakıyorlar zaten
Dr sorunca söylemiştim solgar iyidir onu kullan sorun yok dedi
Folidoce duymadım hic
Bende ondan alayım, vitamin çok önemlizaten bebek olmadan baslamak gerekiyormus. Çok tşk ederim, faydalı Bi bilgi oldu benim için. Ay hemen hamile kalırsanız yazın bana, heyecanlandım sizin için
Olur insallah siz niyetine girdi iseniz =)Ayy Ben de heyecanlansam keşke, ben pek sanmıyorum ama hayırlısı artık :)
Takibe aldilar kan veriyorum devlet hastanesine de gittim şuan özel Bi hastaneye gidip geliyorum malum coronaZqten bu değerlerle görünmez evet. Korkmayın su an için saglıksız bir gebelik. İğne verilip sonlandırmayı teklif ettiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?