• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dış gebelik mi ,kimyasal mı sizce beklemeli miyim??

Evet yaptırdım tahlil 600lere düşmüş bugun. Kanamam da devam ediyor. 1 hafta sonra beta ver, düzene girmiş olur insallah dedi. Dış gebelik de değil normal bir düşük imiş.

Ay hadi çok şükür çok sevindim
Ikimizin başına da aynı şeyin gelmesi 😅🤗🤗🤗🤗

Aynen Bi de buna sevinmemiz 🙈🙈valla rahatladım ben acıkcası dıs gebelik olmamasından dolayı yalan söyleyemeyeceğim =) çok tşk ediyorum. İyi dileklerin için 😍

Hahahaha evet iğne ve 3 ay korunma korkusu bizi bu hale getirdi ,ben de çok sükretmistim 🤗
Hâlâ da şükrediyorum inşallah bir dahaki ay ikimiz de gebe kalırız ve en az 1 sene bir daha kan görmeyiz 😅 ben ovulasyon testi aldım nisanda takip yapmayı düşünüyorum ve folik asite devam

Ben de teşekkür ederim 😍😍

Hahahaha evet iğne ve 3 ay korunma korkusu bizi bu hale getirdi ,ben de çok sükretmistim 🤗
Hâlâ da şükrediyorum inşallah bir dahaki ay ikimiz de gebe kalırız ve en az 1 sene bir daha kan görmeyiz 😅 ben ovulasyon testi aldım nisanda takip yapmayı düşünüyorum ve folik asite devam

Ben de teşekkür ederim 😍😍
Ben biraz erteleyeceğim virüsten ötürü öle bir karar aldım 🙈aslında istiyorum ama cok sıkıntı yasadım İstanbulda. Folik asiti bende içeyim gerekli birseymiş madem doktorlar öneriyor. Kansızlıgımı tedavi ettirmeyi düşünüyorum hatta sokaga rahat cıkabildiğimis günler gelince. Biraz da kilo versem hiç fena olmaz 🙈sizin adınıza cok sevindim, bence hemen olur, genelde daha kolay hamile kalınuyormus =) =)
Folik asit olarak en güvenlisi acaba hangisi folidoce vermilti bana.

Ben biraz erteleyeceğim virüsten ötürü öle bir karar aldım 🙈aslında istiyorum ama cok sıkıntı yasadım İstanbulda. Folik asiti bende içeyim gerekli birseymiş madem doktorlar öneriyor. Kansızlıgımı tedavi ettirmeyi düşünüyorum hatta sokaga rahat cıkabildiğimis günler gelince. Biraz da kilo versem hiç fena olmaz 🙈sizin adınıza cok sevindim, bence hemen olur, genelde daha kolay hamile kalınuyormus =) =)
Folik asit olarak en güvenlisi acaba hangisi folidoce vermilti bana.

Solgar Folat bendeki , doğrudan folik asitin vücutta işlenince dönüşeceği halıymış yani tahlillerde de folat seviyesine bakıyorlar zaten

Dr sorunca söylemiştim solgar iyidir onu kullan sorun yok dedi
Folidoce duymadım hic

Solgar Folat bendeki , doğrudan folik asitin vücutta işlenince dönüşeceği halıymış yani tahlillerde de folat seviyesine bakıyorlar zaten

Dr sorunca söylemiştim solgar iyidir onu kullan sorun yok dedi
Folidoce duymadım hic
Bende ondan alayım, vitamin çok önemli 🙈zaten bebek olmadan baslamak gerekiyormus. Çok tşk ederim, faydalı Bi bilgi oldu benim için. Ay hemen hamile kalırsanız yazın bana, heyecanlandım sizin için 😍

Bende ondan alayım, vitamin çok önemli 🙈zaten bebek olmadan baslamak gerekiyormus. Çok tşk ederim, faydalı Bi bilgi oldu benim için. Ay hemen hamile kalırsanız yazın bana, heyecanlandım sizin için 😍

Ayy Ben de heyecanlansam keşke, ben pek sanmıyorum ama hayırlısı artık :)

Back