• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dış gebelik mi ,kimyasal mı sizce beklemeli miyim??

Evet dr bazen 40a kadar düşüp takılı kaldığını o yüzden 0a düşene kadar bekleyecegimizi ve takibi birakmamamizi söyledi ama açıkçası ilaca gerek kalmadan düşecek gibi geldi bana , çok sevindim iğne olmamasına bir zararı yokmuş ama 3 ay korunmak gözümde büyümüştü bu olaylardan sonra
Hâlâ kanamam az da olsa devam ediyor benim

Size de çok dua ediyorum inşallah sizinki de kendiliğinden düşecek
Çok tşk ediyorum

Durum aynı bende kendimi beklemeye aldım acıkcası. Cünkü kanamam yok, hafif kasık agrım var hergün test veriyorum 3 günde bir falan vericem artık. Hastaneler de risk içeriyor sonucta. Git gel her seferinde mutsuz da oluyorum 🙈

Yükselişte mi düşüşte mi peki
Keşke sağlıkla ilerlese 🤗🤗🤗

S sunsea mmerhaba tekrar kan baktırdınız mi
Baktırdım 5 günde sadece 300 artmıs. Kese görülüyor artık cok minik de olsa ama bu sefer dün itibariyle lekelenme vardı sonra kana cevirdi. Sabah kalkar kalkmaz farkettim dogruca kan merkezi olan Bi devlet hastanesine gittik. Dıs gebelik tehlikesi Die giriş yapıldı ama sonrasında progestan ilaç verdi. Bu ilac da pek işe yaramaz aslında bana sorarsan düşeceği varsa düşer dedi yaslı bir profesördü. 2 gün sonra gel dedi. Özelde de Baska bir Doktora randevu Almıstım o da sanırım dısardan yeni hasta kabul etmiyor virüs dolayısıyla (Bu benim tahminim tabi) randevuyu ertelediler.

Baktırdım 5 günde sadece 300 artmıs. Kese görülüyor artık cok minik de olsa ama bu sefer dün itibariyle lekelenme vardı sonra kana cevirdi. Sabah kalkar kalkmaz farkettim dogruca kan merkezi olan Bi devlet hastanesine gittik. Dıs gebelik tehlikesi Die giriş yapıldı ama sonrasında progestan ilaç verdi. Bu ilac da pek işe yaramaz aslında bana sorarsan düşeceği varsa düşer dedi yaslı bir profesördü. 2 gün sonra gel dedi. Özelde de Baska bir Doktora randevu Almıstım o da sanırım dısardan yeni hasta kabul etmiyor virüs dolayısıyla (Bu benim tahminim tabi) randevuyu ertelediler.

Hadi ya
En son kaçtı değeriniz 5 gün önce önemli olan 2ye katlaması ama hesapladınız mi? Belki kesenin tutunma kanamasidir
Kese eğer rahim içinde goruluyorsa dis gebelik degildir inşallah sağlıklı iç gebeliktir de rahat ederiz ya

Benim de cuma 200 çıkmıştı 4 gün sonra 57 çıktı bugün
Düşerken ne güzel düşüyor :( inşallah ben de bir dahaki ay gebe kalırım bugün hala kanamam var

Hadi ya
En son kaçtı değeriniz 5 gün önce önemli olan 2ye katlaması ama hesapladınız mi? Belki kesenin tutunma kanamasidir
Kese eğer rahim içinde goruluyorsa dis gebelik degildir inşallah sağlıklı iç gebeliktir de rahat ederiz ya

Düşerken ne güzel düşüyor :KK43: inşallah ben de bir dahaki ay gebe kalırım bugün hala kanamam var

senın sonucun ne oldu

Hadi ya

Düşerken ne güzel düşüyor :( inşallah ben de bir dahaki ay gebe kalırım bugün hala kanamam var
5 gün önce 2300dü. En basından beri saglıksız oldugu söylendi bana ama ben beklemek istedim sonra da keseyi gördü onlar ve bekle dediler. Kimyasal gebelik olması ciddi manada güzel cünkü size zarar vermiyor bir iki ay içinde hamile kalabilirsiniz endişelenmeyin lütfen.

Hadi ya
En son kaçtı değeriniz 5 gün önce önemli olan 2ye katlaması ama hesapladınız mi?

Düşerken ne güzel düşüyor :(

5 gün önce 2300dü. En basından beri saglıksız oldugu söylendi bana ama ben beklemek istedim sonra da keseyi gördü onlar ve bekle dediler. Kimyasal gebelik olması ciddi manada güzel cünkü size zarar vermiyor bir iki ay içinde hamile kalabilirsiniz endişelenmeyin lütfen.

Evet 300 atmışsa en azından tüpünüzü kaybetmeyin
Ben de halime şükrediyorum binlerce kez psikolojim bozulmuştu dış gebelik fikrinden ,bana çünkü birden kesin dış gebelik hemen ameliyata alıcaz tüpünü kaybedebilirsin her şeye hazır ol dendi ve bir anda kafamdaki her şey değişti

Evet 300 atmışsa en azından tüpünüzü kaybetmeyin
Ben de halime şükrediyorum binlerce kez psikolojim bozulmuştu dış gebelik fikrinden ,bana çünkü birden kesin dış gebelik hemen ameliyata alıcaz tüpünü kaybedebilirsin her şeye hazır ol dendi ve bir anda kafamdaki her şey değişti
İşte bende bilmiyorum ne yapsam artık. Kese görünüyor minik de olsa ama böle kanamalı olunca da ne yapmalı bilemedik. Sizi cok iyi anlıyorum ben bu süreçler insanı çok yıpratıyor.

İşte bende bilmiyorum ne yapsam artık. Kese görünüyor minik de olsa ama böle kanamalı olunca da ne yapmalı bilemedik. Sizi cok iyi anlıyorum ben bu süreçler insanı çok yıpratıyor.

Kese görünüyorsa ve kanama varsa değer de pek yükselmemiş bence dış gebelik değil ama kendiliğinden düşük de olabilir
Dinlenin ,kese gelişimi için su tüketimini arttırın folik asit dışında bir şey kullanmayın ve beslenmenize dikkat edin
Kesenin rahim içine tutunması için galiba ananastaki bir enzim iyi geliyormuş
Araştırıp ananas da tüketin

Allah nasip etmişse zaten bebeğiniz buyur ve devam eder dua edin bol bol
Zaten olmayacaksa da kendiliğinden düşer yapacak hicbir sey yok

Kese görünüyorsa ve kanama varsa değer de pek yükselmemiş bence dış gebelik değil ama kendiliğinden düşük de olabilir
Dinlenin ,kese gelişimi için su tüketimini arttırın folik asit dışında bir şey kullanmayın ve beslenmenize dikkat edin

AL

Evet doktor da ilac veriyorum ama düşeceği varsa düser kızım diye de ekledi. Aslında kürtaj olmadan kendiliğinden düşmesi benim saglığım acısından daha iyi. Ki kanamam da basladı bütün gün yattığım halde.

Çok tşk ederim ilginiz için, atlatacagız insallah bugünleri de...

Back