Ah merhaba bende bugün aralıklı oruca basladim doğumdan önce 60 kilo olan ben şu an 80 ilk hedefim 70 e düşmek sonra 65 , sonra 60 emzirirken baya zor olacak ama yapmak zorundayım kednimden öğrenmeye baslicam yoksa pskolojim bozulacakGünaydınn günlük yine çok güzel bir gün bu sabah 74,5 çıktım hiç şaşırmadım hızlıca 73 e gelirim orda takılırım diye umuyorum ama olsun iki kilo ödem filan attım bu beni mutlu ettişimdi zencefilli çayımı yaptım demleniyor 12 gibi kahvaltı yapacağım
Başarılar dilerim kilomuz aynı bende 76 kiloyum 24 yaşındayım piskolojim bozuk olduğu için kendimi tatlıya verdim ve kilo aldım şimdi diyete başladım. Sizin gibi bi türlü tam diyete adapte olamıyirum ama aetık yaz geldi ve hiç bir kıyafetim bana olmuyor bu çok moral bozucu bir şey. İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.Bu arada bundan bir ay önce 73 kiloydum bu sabah 76.3 çıktım öncelikli hedefim 70'i görmek sonrası 65
Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz?Bu akşam nohut, salata, yoğurt yedim ekmeksiz bugünde günü böyle kapattım yarın çok fazla eksiler beklemesemde olsun
Ben iki yılda kaç kere diyete girdim bilemezsiniz ama bu sefer o ağır söz aklıma geliyor istesemde yemiyorum lafını yedirtcem o kişiye çünküBaşarılar dilerim kilomuz aynı bende 76 kiloyum 24 yaşındayım piskolojim bozuk olduğu için kendimi tatlıya verdim ve kilo aldım şimdi diyete başladım. Sizin gibi bi türlü tam diyete adapte olamıyirum ama aetık yaz geldi ve hiç bir kıyafetim bana olmuyor bu çok moral bozucu bir şey. İnşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Ben aralıklı oruc yapıyorum bünyem buna alısımca tek öğüne geçebiliyorum her hafta bir kilo verme hedefim var tabi fazlası olursa ne ala.Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz?
Ben OMAD yapıcam günde tek öğün
Şekerli unlu qıdaları karbonhidratı kesicem bakalım gelecek ayda 65 olmak hedefim
Bırakmadan devam edin zamanla o tatlı isteği yok oluyor... çok su için tatlı isteğini bastırıyor...Bugün tartı aynıydı değişmedi regl oldum o yüzden haftaya salıya kadar tartılmıcam yoksa moral motivasyon kalmaz bende tatlı isteğimle savaşıcam hala ekmeksiz, şekersiz diyete devam
Bende aynı geçen yıl diyete başladığımda 64 kiloydum diyet yap bırak yap bırak derken bide baktım 80e yaklaştımBen iki yılda kaç kere diyete girdim bilemezsiniz ama bu sefer o ağır söz aklıma geliyor istesemde yemiyorum lafını yedirtcem o kişiye çünküçok gençsin hızlı verirsin yeter ki iste
Normalde de çok su içen biriyim zaten ama regl olunca gözümde uçuşuyorlar sankiBırakmadan devam edin zamanla o tatlı isteği yok oluyor... çok su için tatlı isteğini bastırıyor...
Ben iki yıl önce 60 kiloydum çok iyi bana en yakışan o şimdi 65e razıyımBende aynı geçen yıl diyete başladığımda 64 kiloydum diyet yap bırak yap bırak derken bide baktım 80e yaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?