Bebek Beslenmesi Bu defa gercekten onemli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende öyle biliyorum doğru mu bilmem bebeğin gögüsleri biraz büyük oluyor dümdüz olması gerekirken içinde birşey varmış gibi ona süt toplamış diyorlar masajla dağıtın derler ama ne denli doğru bilmiyoru

yeni doğan bebeklerde oluyorda ne zamana kadar devam eder bilmiyorum. banyo esnasında hafifçe sıkmıştı annem kuzenimin bebeğininkini. süt gelmişti gerçekten de. yoksa iltihap yapar sızlarmış. bence siz her ihtimale karşı doktora gidin en sağlıklı yöntemi o söyler bebeğiniz büyümüş çünkü

Benim oğlumda da oldu.yeni dogdugunda sert ve şişti göğüsleri. .esimin anneanesi yikardi oglumu gogsunu sabunla ovar ve sikardi.inanmamistim ama süt çıkmıştı. .sonra da banyo sonrası zeytinyağı ile ovdu bir kac kez yapti ve normale döndü. .ama sizinkisi yasina girmek üzere. .bir dr.a danismakla bir şey kaybetmezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…