- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Sislik ve sertlik var normalde bebeklerde oluyormuBen de yeni doğmuş ve bir kaç aylık bebeklerde olur diye biliyorum. O da anne sütünün bebeğe geçmesi şeklinde değil, anne karnındayken annedeki süt yapıcı hormonların bebeğe geçmesi ile alakalı diye biliyorum. Ama yanlış bir bilgi de olabilir.
Ayrıca benim gördüklerim hep küçük bebeklerdeydi. 11 aylık bebek göğsünde süt toplanması için çok büyük gibi. Bir doktora gidin.
Benim çocuğum yok şu an tecrübesizim. Ne dersem yanlış yönlendiririm. Çevremde gördüklerimden bahsettim. O da bazı yenidoğanlarda ve ilk bir kaç ayda olduğu yönündeydi. Evet, taş gibiydi baya sertti gördüklerim. Şişlik de vardı biraz, doktor normal karşılamıştı. bebe yağı ile masaj yapıyorlardı ara ara. Ama benim gördüklerim sizinki kadar büyük değildi. Tekrar söylüyorum uzmanlık alanım olan bir konu değil, daha fazla bilgim yok.Sislik ve sertlik var normalde bebeklerde oluyormu
Tesekkur ederimBenim çocuğum yok şu an tecrübesizim. Ne dersem yanlış yönlendiririm. Çevremde gördüklerimden bahsettim. O da bazı yenidoğanlarda ve ilk bir kaç ayda olduğu yönündeydi. Evet, taş gibiydi baya sertti gördüklerim. Şişlik de vardı biraz, doktor normal karşılamıştı. bebe yağı ile masaj yapıyorlardı ara ara. Ama benim gördüklerim sizinki kadar büyük değildi. Tekrar söylüyorum uzmanlık alanım olan bir konu değil, daha fazla bilgim yok.
Ya merak ettigim sorulari tabi soracam buraya zaten onun icin uye oldumSamire olmuyo böyle sana bi iş bulalım ya. Boş durdukca konu aciyorsun sen.
Hm simdi hala oylemi bende masaja devam edeyim o zamanoğlumda oldu hatta sıkınca süt geldi annem sıkma masaj yap dedi 2 3 aylık falandı
Hm simdi hala oylemi bende masaja devam edeyim o zaman