Tamam balim bakalim.ne kadar gitcekAl benden de o kadar.
Tamam canım beraber yapalım
o kadar dikkat etmeme ragmen arti cikmasi sinirlerimi bozuyor bi tek dun biraz kacamak yaptim o kadar. Biktim bu kilolardan yaa sinirlerimi bozuyprlar artikAl benden de o kadar.
Tamam canım beraber yapalım
Çok az yemissin canımGunaydin kizlar. Dun erken geldik eve. Alisverisimi yaptim ve bugun ilk atak gunum :)
Kahvaltim
5 dilim dana jambon
1 bardak sut
Evelynn tatlim bence 4 gun yumruk yap
Biraz yürüyüşü artır canımŞurada yazılana göre sınırlı izinlileri kesmem, ekstra sp yapmam vs vs gerekiyor
Yumruktada 4 gun sp, tuzu azaltmam falan gerekiyor.
2sini karıstırıp uygulayım bari
Yaa bide bunun duraklamasi varAllahım yaa tartıldım şimdi bir de ne goreyim off ben ölemmm71.5 2 kilodan fazla almışım çokguzel
Yapcam canım 4 gun düşünüyorum
Dukan bira ne canımGidip maden suyu alim dukan bira yapicam bide sodali ayran kurubu arada mistik cayi iciyormusunuz odemi aliyormus? Acaba dolunaydanmi sistik kizlar
Dukan bira ne canım
Hımm bende deniyim bari 17 kilocuk ödemim varda:))Yeşil çay soda ve limonla yapılıyor canım
15 gun uyguluyorsun gunde 1 litre içiliyor ödem atıyormuş
Ben içememiştim tadını begenmediğim için
Hımm bende deniyim bari 17 kilocuk ödemim varda:))
canim.istemedi baska bisey canimÇok az yemissin canım
Biraz yürüyüşü artır canım
Yaa bide bunun duraklamasi var
Ben dukan birayi günde 10 litre icsem anca atarım:))Tabi canım ödemdir o ödem
Az yeme ama ben boyuna yiyorum şimdi firinda tuzlu kurabiyelerim pisiyocanim.istemedi baska bisey canim
Ben dukan keklerini falan bi türlü sevemedim canım ya yulaf kepeği ağzıma geliyo midem bulanıyor ama mısır nişastası falan bi kek yaparsak güzel olabilir bence gojiberry yerine böğürtlen kullanabiliriz oda aynı şeker çok az iceriyoMaden suyu alindiuskumrular cozdurulup soslandi 3 gu her aksam balik var mistik cayi biter falan diye 1 kutu daha aldim. Light puding sade ve kakaolu aldim seyir icin artik atagi saf gecircem toleresiz. Light kremsanti bile varmis kizlar bi dukan yas pastami yapsak napsak seyirdE yulaf kepegim bi gelsin degisik planlarim var
Canım dukanda hazır poşetteki gıdalar kullanılmıyor kremşantinin light olmasına aldanma sakınMaden suyu alindiuskumrular cozdurulup soslandi 3 gu her aksam balik var mistik cayi biter falan diye 1 kutu daha aldim. Light puding sade ve kakaolu aldim seyir icin artik atagi saf gecircem toleresiz. Light kremsanti bile varmis kizlar bi dukan yas pastami yapsak napsak seyirdE yulaf kepegim bi gelsin degisik planlarim var
Evet ya kaçamak olunca insanın motivasyonu bozuluyo dayanmayanlara dukan express tavsiye ederim kilo verilmesi daha uzun sürüyor ama en azından haftada 1 ödül yemeğin varGünaydın kızlar azcık öğlen olmuş ama:))
Yaa kızlar hiç birimiz moral bozukluğuna gitmeyelim insan strese girince dahada yiyesi geliyor artık kimse kaçak yapmasın :) ve kilocuklara veda edelim kızlarrr:))
Evet ben kendim yapıyorum mısır nişastası süt tatlandırıcı aromalar ile içim daha rahat oluyoCanım dukanda hazır poşetteki gıdalar kullanılmıyor kremşantinin light olmasına aldanma sakınpudingleri de kimi kısım kullanabilirsiniz diyor kimi kısım yasak diyor dikkatli yiyin. Kendinizi kontrol edin yedikten sonra. Yoksa duraklamalara hoşgeldin dersiniz
Maden suyu alindiuskumrular cozdurulup soslandi 3 gu her aksam balik var mistik cayi biter falan diye 1 kutu daha aldim. Light puding sade ve kakaolu aldim seyir icin artik atagi saf gecircem toleresiz. Light kremsanti bile varmis kizlar bi dukan yas pastami yapsak napsak seyirdE yulaf kepegim bi gelsin degisik planlarim var
Günaydın kızlar azcık öğlen olmuş ama:))
Yaa kızlar hiç birimiz moral bozukluğuna gitmeyelim insan strese girince dahada yiyesi geliyor artık kimse kaçak yapmasın :) ve kilocuklara veda edelim kızlarrr:))
Gunaydinn canimm. Evet stres daha kotu yapiyor relax olalim gitsin kilocuklarGünaydın kızlar azcık öğlen olmuş ama:))
ben riske atmak istemiyorum gojiberynin yerine bogurtlen falan en iyisi hic yememekBen dukan birayi günde 10 litre icsem anca atarım:))
Az yeme ama ben boyuna yiyorum şimdi firinda tuzlu kurabiyelerim pisiyo
Ben dukan keklerini falan bi türlü sevemedim canım ya yulaf kepeği ağzıma geliyo midem bulanıyor ama mısır nişastası falan bi kek yaparsak güzel olabilir bence gojiberry yerine böğürtlen kullanabiliriz oda aynı şeker çok az iceriyo
kremsantiyi diyet yapmadan once bile hazir kullanmadim hic lighti oldugunu bilmiyordum bile tatlandirici ve yumurta akiyla kendm.yaparim ben onu. Light pudingin icinde aspartam misir nisastasi ve vanilya aromasi var baktim icindekilereCanım dukanda hazır poşetteki gıdalar kullanılmıyor kremşantinin light olmasına aldanma sakınpudingleri de kimi kısım kullanabilirsiniz diyor kimi kısım yasak diyor dikkatli yiyin. Kendinizi kontrol edin yedikten sonra. Yoksa duraklamalara hoşgeldin dersiniz
balim.baktim zaten uzun dukan arastirmasi yaptigim.icin hersey kayitli aklimdaKuzum sadece light olması yetmiyor. İçindekiler bölümüne bak. Fruktoz ya da dekstroz falan olmaması gerekiyor.
aynen yaa pişmanlıktan ölüyom ben suan
Bugun eşim böğürtlen toplamaya gidicek acaba tatlandırıcı ile reçel olurmuGunaydinn canimm. Evet stres daha kotu yapiyor relax olalim gitsin kilocuklar
ben riske atmak istemiyorum gojiberynin yerine bogurtlen falan en iyisi hic yememek
kremsantiyi diyet yapmadan once bile hazir kullanmadim hic lighti oldugunu bilmiyordum bile tatlandirici ve yumurta akiyla kendm.yaparim ben onu. Light pudingin icinde aspartam misir nisastasi ve vanilya aromasi var baktim icindekilere
balim.baktim zaten uzun dukan arastirmasi yaptigim.icin hersey kayitli aklimda
Olmuşa çare yok önümüze bakıp kaçamak yapmak yok artık kuzumKuzum sadece light olması yetmiyor. İçindekiler bölümüne bak. Fruktoz ya da dekstroz falan olmaması gerekiyor.
aynen yaa pişmanlıktan ölüyom ben suan