evet canım ben birazdan cıkıcam yarında sabah ugrarırım ögleden sonra misafir var aksam yine buradayım arkadaslarım size emanet topikim yarın tamam tatlımopuyorumnanaktan
heheh bende sabahtan hastanedeyim istedigi testlerimi veriyim ıyyyk yine iğne varr anneeeee diyince efendim desin die annemide götürüyorum....:roflol::roflol:
öle olsun zaten bizi bizden baska kim anlıyor şimdi bişi sorcam hani olurya tutturursak göbegi kiraya verirsek adını sölemedim kızmayın beni kaydirigubbakcemile böyle atcakmısınız topicten????:sinifsinif::gitme:
aferin calışkan öğrencim benim akıllısın masallllllaaaaaaaaaaaaahŞeniz
pekiyim garanti karnemde şimdiden Şeniz Şeniz Şeniz
aferin calışkan öğrencim benim akıllısın masallllllaaaaaaaaaaaaahŞeniz
ürtmenim kim calıskanım tabiii nirde kırmızı kurdelem?alkisalkisalkis
oyy ben üşüdüm yaa havalar soğumaya başladı hasta olmasam bari ii hissetmiom biraz kendimi:bbo:
amman hasta olmayın tam yerlesme zamanı gribin bak koca kıs cekersiniz....
allah korusun amanın allah korusun...
aaaaa seni atarmıyım gülooom ben heçç sende gelir biizz motive edersiniz ismi lazım degil yasak Şeniz
oyy ben üşüdüm yaa havalar soğumaya başladı hasta olmasam bari ii hissetmiom biraz kendimi:bbo:
o sesi çıkmayan tıs tısların ben varyaaaakaydirigubbakcemile
konusun uleeen
(ben bu ara haneleri çok izledim de bu "uleeeen" oradan kaldı herhalde:jeyyar:
canım buralarda soğuk yav valla stres atcak bişi arıyordum buldum valla çok iyi oldu sabahtan beri dövüşecek birisine bakıordum bu arada aranızda en küçüğü benim galibasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
naniknanik naniknanik naniknanik :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
benmi 1986 lıyım cnamı benim velet ne demekiCADIARZUCADIARZUnedenkilim kaclısın sen?yaaaa banane ben buranın veletiyim işteeeee:umursamaz::umursamaz:
slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
yakalarıııııııııım kaydirigubbakcemilesonra daaŞenizŞeniz
kasvacım hatırladınmı beni sohbet odasında tanışmışdıkHer ay adet olacakmıyım diye gözetmek,ders gibi ilşkiye girmek, ayaklarını havaya dikmek,sürekli olumsuzluk,Ve her girdiğin ortamda tanıdığın ,tanımadığın herkese aynı şeyleri bin kez anlatmak ve çok güçlü görünmek....bebek beklemenin sıkıntılarından sadece bir kaçı...
hoşbulduk canım saolhuzeyfe sende h.g. kızlar ya teker tekermi gelionuz yeni gelen arkadaşlar sizde h.g.a.s. a.s. a.s
500bin yarışmasını izliyodum ya bu kadarda olmaz ama 6 tane 500 bini 2 tane mavisi vardıhuzeyfe canım nere kayboldun kesin oya işliyosun yada anladın sen onu demiyeyim kıs az otur yerinde bi dakka duramıyosun naniknanik naniknanik naniknanik
canım buralarda soğuk yav valla stres atcak bişi arıyordum buldum valla çok iyi oldu sabahtan beri dövüşecek birisine bakıordum bu arada aranızda en küçüğü benim galibasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benmi 1986 lıyım cnamı benim velet ne demekiCADIARZUCADIARZU