Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

huzeyfe sende h.g. kızlar ya teker tekermi gelionuz yeni gelen arkadaşlar sizde h.g.a.s. a.s. a.s

haydiiii yandaaaan hoppppaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sende h.g. xaysex

hoşbuldum tesadüf gezinirken buldum valla allah kalbim doğruymuş valla ne yani şimdi ositeye açmıycamım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

maşallah maşlallah herzaman böle olsun valla sıklıom yanlız yawww

hoşbuldum tesadüf gezinirken buldum valla allah kalbim doğruymuş valla ne yani şimdi ositeye açmıycamım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım stres atmaya buraya gelicez mercanada dert anlatmaya bilgi paylasmaya gidecez her ikiside bizim kim ordaysa oraya ugrak verecezŞeniz

cmrm, gize, kaswa, KelebekAfyon, osmaniye80+, POLiCE23, xaysex
muhabbet gırla bu gece anlasılan....

komsum hosgeldin KelebekAfyon...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım evet ya bide insan kasılıyki sorma eşim bile kendimi sınıfta kalmış cocuklar gibi hissediyom diyo

allah allah niye cagırdıkine acaba bende merak ettim:uhm::uhm:

ne diyim allah yardımcımız olsunnnn.:Saruboceq:

olurmu canım aç açda burada uğra ama tamm kaydirigubbakcemile5

huzeyfe canım nere kayboldun kesin oya işliyosun yada anladın sen onu demiyeyim kıs az otur yerinde bi dakka duramıyosun naniknanik naniknanik naniknanik

cmrm, gize, kaswa, KelebekAfyon, osmaniye80+, POLiCE23, xaysex
muhabbet gırla bu gece anlasılan....

komsum hosgeldin KelebekAfyon...
evet canım ben birazdan cıkıcam yarında sabah ugrarırım ögleden sonra misafir var aksam yine buradayım arkadaslarım size emanet topikim yarın tamam tatlımopuyorumnanaktan
ne diyim allah yardımcımız olsunnnn.:Saruboceq:

amin canım amiiiiiin:Saruboceq:

öle vala canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

amin canım relax ol neşelen lmaz:

öle olsun zaten bizi bizden baska kim anlıyor şimdi bişi sorcam hani olurya tutturursak göbegi kiraya verirsek adını sölemedim kızmayın beni kaydirigubbakcemile böyle atcakmısınız topicten????:sinifsinif::gitme:

tabi canım ben buraya tesadüf girdim orayı hayatta bırakama bi dahaya nasıl bulcam burayı

ben en kısa yolu söyleyım sana benım yaptığımı sık kullanılanlara ekle direk girersin kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…