kısss valla bende yeni gördüm sana deemedimmi nere gidersen bana haber vir die kız getirin benim oklavamı yakaladım siziklava: klava:
sende h.g. xaysex
maşallah maşlallahherzaman böle olsun valla sıklıom yanlız yawww
hoşbuldum tesadüf gezinirken buldum valla allah kalbim doğruymuş valla ne yani şimdi ositeye açmıycamım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım bende 3 defa ölümden döndüm 8 ayda eskiler bilir ben ki canımla bogustum yılmadım olacak emin ol...
çok geçmiş olsun canım bende rabbime güvenıyorum sonunda olacak her istediğimiz ismini yazmıyorum yasak bu topikte onu düşünmek anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım evet ya bide insan kasılıyki sorma eşim bile kendimi sınıfta kalmış cocuklar gibi hissediyom diyo
allah allah niye cagırdıkine acaba bende merak ettim:uhm::uhm:
hoşbuldum tesadüf gezinirken buldum valla allah kalbim doğruymuş valla ne yani şimdi ositeye açmıycamım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
maşallah maşlallahherzaman böle olsun valla sıklıom yanlız yawww
öle vala canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3cmrm, gize, kaswa, KelebekAfyon, osmaniye80+, POLiCE23, xaysex
muhabbet gırla bu gece anlasılan....
komsum hosgeldin KelebekAfyon...
ne diyim allah yardımcımız olsunnnn.:Saruboceq:
canım bende 3 defa ölümden döndüm 8 ayda eskiler bilir ben ki canımla bogustum yılmadım olacak emin ol...
çok geçmiş olsun canım bende rabbime güvenıyorum sonunda olacak her istediğimiz ismini yazmıyorum yasak bu topikte onu düşünmek anladın sen onu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anadım canım anamam mı sagol gecti artık inş...
amiiiiinnnnnnnnnnnnnn
olurmu canım aç açda burada uğra ama tamm kaydirigubbakcemile5
evet canım ben birazdan cıkıcam yarında sabah ugrarırım ögleden sonra misafir var aksam yine buradayım arkadaslarım size emanet topikim yarın tamam tatlımopuyorumnanaktancmrm, gize, kaswa, KelebekAfyon, osmaniye80+, POLiCE23, xaysex
muhabbet gırla bu gece anlasılan....
komsum hosgeldin KelebekAfyon...
öle vala canımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
amin canım relax ol neşelenlmaz:
tabi canım ben buraya tesadüf girdim orayı hayatta bırakama bi dahaya nasıl bulcam burayı
aferin calışkan öğrencim benim akıllısın masallllllaaaaaaaaaaaaahŞeniz