Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiğimizin pis sapığı seni laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaenaniknanik naniknanik cokacimcoook cokacimcoook
kasvacım hatırladınmı beni sohbet odasında tanışmışdık
hoşbulduk canım saol
500bin yarışmasını izliyodum ya bu kadarda olmaz ama 6 tane 500 bini 2 tane mavisi vardı
seçti seçti sona 1 kırmızı 1 mavi kaldı mejbur teklifi kabul etti adam ihtiyacı vardı
canım çalışmalara tam gaz devam hayırlısı bakalım ne olur
ne çalışması canım bu topiğe girince ben herseyi unuttum topiğin kapısına bıraktım anlamıyorum dediğini topikten çıkınca emanet bıraktıklarımı geri alacam ozaman anlarım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
heheh ben 88 liyimmmm velet (fırlama çocuk demek)
yasasın hala en çüçük beniiiimmmmzemuszemuszemuszemus
ayşe canım velet demek evin cücüğü demek topiğimizin cücüğünü arıyoruzzzz sositososito sositososito
hahayt bu ara kendimi pek bi aktif gördüm bende olmasam naparsınız sizzzhihoyyythihoyyyt
kızlar acil yardıma ihtiyacım var bana yardım edecek 10 gönüllü arıyom
neyse kıslar benim çıkmama lazım malum yarın doktora gitcem allah izin verirse tabi
bende fazla takmiyorum kafata yani tabi ne kadar takmiyomdesem bazen yinede kendiliginden takiliyod
kıs senmi bendehn küçükmüşsün ya aaa vallahi şaşırdım ben diordum galibe en küçükleri benim die neyse sende abla oldum bu ardad:dance::dance:
ben ederim canım ne ama :kedi:
dyd hoşgeldin hemşerim nasılsın karşılaşamıyoz a.s.
kızlar acil yardıma ihtiyacım var bana yardım edecek 10 gönüllü arıyom
YASİN BİLİYOSAN 1 TANE OKURMUSUN :Saruboceq: