Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

ya benim huzeyfem nirde ya dünür nere kayboldun öslettin kendini ya

topiğimizin pis sapığı seni laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaenaniknanik naniknanik cokacimcoook cokacimcoook

hahayt bu ara kendimi pek bi aktif gördüm bende olmasam naparsınız sizzzhihoyyythihoyyyt

..........................................................................

Son düzenleme:
kasvacım hatırladınmı beni sohbet odasında tanışmışdık

hoşbulduk canım saol

500bin yarışmasını izliyodum ya bu kadarda olmaz ama 6 tane 500 bini 2 tane mavisi vardı
seçti seçti sona 1 kırmızı 1 mavi kaldı mejbur teklifi kabul etti adam ihtiyacı vardı
canım çalışmalara tam gaz devam hayırlısı bakalım ne olur

ne çalışması canım bu topiğe girince ben herseyi unuttum topiğin kapısına bıraktım anlamıyorum dediğini topikten çıkınca emanet bıraktıklarımı geri alacam ozaman anlarım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

heheh ben 88 liyimmmm velet (fırlama çocuk demek)

yasasın hala en çüçük beniiiimmmmzemuszemuszemuszemus

kıs senmi bendehn küçükmüşsün ya aaa vallahi şaşırdım ben diordum galibe en küçükleri benim die neyse sende abla oldum bu ardad:dance::dance:

hoşbuldum arkadaşlar maşallah kalabalık burası

kızlar acil yardıma ihtiyacım var bana yardım edecek 10 gönüllü arıyom

hahayt bu ara kendimi pek bi aktif gördüm bende olmasam naparsınız sizzzhihoyyythihoyyyt

topiğin cüvcüvü oldun bak ablanım he şaplaklama hakkına sahibim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

bende fazla takmiyorum kafaya yani tabi ne kadar takmiyom desem de bazen yinede kendiliginden takiliyo ,ozellikle bebekle ilgili topiklere , falan takilmiyorum ,oyuzden daha kotu oluyorum
bu arada topiginiz hayirli olsun
insallah takmazsiniz dicemya ,takilmadanda olmuyo

dyd hoşgeldin hemşerim nasılsın karşılaşamıyoz a.s.

neyse kıslar benim çıkmama lazım malum yarın doktora gitcem allah izin verirse tabi

ELTıMıN HALASI AMELıYAT OLACAK
BEYNıNDE PORTAKAL BÜYÜKLÜĞÜNDE UR VARMIŞ
BANA 10 TANE YASıN OKURMUSUN DEDı ELTıM BENDE OKURUM DEDıM
SPORUMU YAPTIKTAN SONRA BANYO YAPIP ABDEST ALIP OKUYCAKTIM AMA BANYOYA Bı GıRDıM LEKE GELMıŞ GALıBA ADET OLDUM
YARIN ÖĞLE EZANINA KADAR OKUNMASI LAZIM BAĞA YARDIM EDıN NOLURR mafoldumben

neyse kıslar benim çıkmama lazım malum yarın doktora gitcem allah izin verirse tabi

az dur bakalım sen nereye çıkıyon bekle tek ayak üstünde ceza var sana çıkma bak :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

bende fazla takmiyorum kafata yani tabi ne kadar takmiyomdesem bazen yinede kendiliginden takiliyod

canım takma en iyisi psikolojikte olsa rahatlamak şimdi sen takıncada yok takmayıncada yok yani gelince sen taktın diyemi gelecek cabamızı sarfedip sabırlı olup hayatı yasamayı unutmıcaz...

ne çalışması canım bu topiğe girince ben herseyi unuttum topiğin kapısına bıraktım anlamıyorum dediğini topikten çıkınca emanet bıraktıklarımı geri alacam ozaman anlarım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

valla osmaniyem en iyisini yaptın anam ne cabuk adapte oldukkk...

kıs senmi bendehn küçükmüşsün ya aaa vallahi şaşırdım ben diordum galibe en küçükleri benim die neyse sende abla oldum bu ardad:dance::dance:

ablaaaaaaa derim bende sanakaydirigubbakcemile5

X