evet ya bide biz hiç bise bilmiyoruz gibi davranıyolar ya deli oluyommmben en son bebek yokmu diye soran koloni halinde oturup lak lak eden bir gurup kadına benim bebeğim olmazmış dr tedaviye gelme sen dedi ..dedim
daha sormasınlar deyii
ne oldu bilin :sinifsinif:
bağa tüp bebek önerdiler :bbo: tıp ilerlemişmişte tüple olurmuş benim bebeğim akannehir
valla iyi olur canım eline alıver bi zahnet hosgeldin canımbende geldim uleeeeen bende sinir oluyorum....
getirin oklavayııııııklava: bu sözü söleyenlerin hepsinde velet var tabiiii doymuslar bide böyle demiyorlarmı sinir ötesi beyaz ötesi gibi oldu ama:lepi:
işte edraftan böyle saçma sözler duyunca insan takıyor yoksa ne yapalım nasip kısmet işi..
benimde artık psikolojim bozulmaya basladı dış dünyayla alakamızı kesmekmi lazım illa böyle seyler duymamak için canım hosgeldin sendeeeecanım ölede bende çok istedim ama biraz oluruna bırakmak lazım artık benim piskoljim bozulacaktı çok takmatan vazgeçtim artık :umursamaz:lülülülülülü:dance: yanniii
Allah'ın dingiltoşu lafa bak ...ben bilmiyordum sanki tüpü....
kızlar bana müsade
spor yaptım terledim banyo yapmam lazım
az sonra kocik gelir süsleniyim püsleniyim zemuszemus iki dirhem bi çekirdek oluyum opuyorumnanaktan
hepinizi öptüm
yarın aynı saatte aynı yerde dermişim kaydirigubbakcemile3
artıkın bu topikteyim yerimseniben yarın görüşürüz iyi geceler opuyorumnanaktan
coook güldüm yaaa allahımm:roflol::roflol:Allah'ın dingiltoşu lafa bak ...ben bilmiyordum sanki tüpü....
kızlar bana müsade
spor yaptım terledim banyo yapmam lazım
az sonra kocik gelir süsleniyim püsleniyim zemuszemus iki dirhem bi çekirdek oluyum opuyorumnanaktan
hepinizi öptüm
yarın aynı saatte aynı yerde dermişim kaydirigubbakcemile3
artıkın bu topikteyim yerimseniben yarın görüşürüz iyi geceler opuyorumnanaktan
iyigeceler canım hee süslen süsülen seni seni :jeyyar:
yarın aynı saatte bekliom bak Şeniz
evet ya bide biz hiç bise bilmiyoruz gibi davranıyolar ya deli oluyommm
valla iyi olur canım eline alıver bi zahnet hosgeldin canım
evet ya insan takmıcaksada böyleleri yüzünden takıyo
benimde artık psikolojim bozulmaya basladı dış dünyayla alakamızı kesmekmi lazım illa böyle seyler duymamak için canım hosgeldin sendeeee
:jeyyar: her zamanki halim nan bilmiyonmu
hinliğe çekme bak kaydirigubbakcemile3
aha gittim
hoşbuldum canım valla artık çok fazla takmıyom formül bu kaydirigubbakcemile5
:jeyyar: her zamanki halim nan bilmiyonmu
hinliğe çekme bak kaydirigubbakcemile3
aha gittim
hosbuldum osmaniyem 80imalırım ya tabiiiiii
amanın bu ara heyecen bende dizboyu resmen doktora basladık anacım kociş testlerdn gecti sapasaglam bende de görünür bir sorun yok hali hazırda biliyorsunuz olmadık test kalmadı rahatsızlıgımdansırnaşık şeysırnaşık şey
yannız anamadıgım birsey var adetimin 13.günü cagırdı ne alaka onu baglayamadım bişeye...bi fikriniz varmı?:bbo:
Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...sonuç budur
bugünden itibaren bende takmıyooooom sana takılıyom hayatımı yasıyooom bacım sositososito
canım ölede bende çok istedim ama biraz oluruna bırakmak lazım artık benim piskoljim bozulacaktı çok takmatan vazgeçtim artık :umursamaz:lülülülülülü:dance: yanniii
canım sanırım yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakacak :uhm:
Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...sonuç budur