Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...sonuç budur
:roflol::roflol::roflol::roflol:şimdi agzını öpiyim dicem adım topicv cadısından sapıga çıkıcak ben yanagını öpiyim:1hug::jeyyar:
takıl valla oh negüzel hayat valla keyfine bakıcan artık kankikaydirigubbakcemile3
canım evet ya bide insan kasılıyki sorma eşim bile kendimi sınıfta kalmış cocuklar gibi hissediyom diyobende düzeldim eskisi gibi değilim.takmıyorum artık fazla hele bide troid tedavisi için bebek tedavisi ertelenince kendimiz için yaşıyoruz.yok yumurtlama günü,yok şu gün ilişki olsun,her gün olsa ilişki belki yakalarız sonra aman ayaklarını havaya dik hemen kalkma ooo ister istemez panik oluyor insan.takmamak ne güzel bişeymiş..
anacım ona baktı zatilim ohhoooooo kackere baktı 15-18 arasıydı hep ii dedi...
ay çömez oldum sankilim:kedi:
gize beni görmedi küsceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım keske takmıyorum bebek meselesini dediğimiz zaman sadece kelimelerde kalmasa sahsen ben takmadan yapamıyorum özellikle adet dönemime yakın zamanlarda çok isterdim takmamayı insan kafasından nasıl atarkı :sinifsinif: :sinifsinif:
canım keske takmıyorum bebek meselesini dediğimiz zaman sadece kelimelerde kalmasa sahsen ben takmadan yapamıyorum özellikle adet dönemime yakın zamanlarda çok isterdim takmamayı insan kafasından nasıl atarkı :sinifsinif: :sinifsinif:
ana bizim kısların hepsi burdaymıs huzeyfe ayse divintiy ne geziyonuz bende topik nıye boş diyorum benıde çağırmıyosunuz burayaklava: klava: klava:
ana bizim kısların hepsi burdaymıs huzeyfe ayse divintiy ne geziyonuz bende topik nıye boş diyorum benıde çağırmıyosunuz burayaklava: klava: klava:
ayyy kuzum seni bi ben anlarım aylarca 11 gün 13 gün geecikmeli adet olup test yolunda adet olup ceken bilir aaah uleeeeeeeeeeennnnn ama artık napıyoruz osmaniyeme takılıyoruz takmıyoruz olacak elbet canım benim öyle olmasa dünyada nufus patlaması olan ülkelerden olurmuyduk???bak çin e masallah bak biz genc nufus tavan ürüyoruz anacım zamanı var okadder....:teselli:vereliniortak
kız ben sana mesaj attım yaaaaaaana bizim kısların hepsi burdaymıs huzeyfe ayse divintiy ne geziyonuz bende topik nıye boş diyorum benıde çağırmıyosunuz burayaklava: klava: klava:
ayyy kuzum seni bi ben anlarım aylarca 11 gün 13 gün geecikmeli adet olup test yolunda adet olup ceken bilir aaah uleeeeeeeeeeennnnn ama artık napıyoruz osmaniyeme takılıyoruz takmıyoruz olacak elbet canım benim öyle olmasa dünyada nufus patlaması olan ülkelerden olurmuyduk???bak çin e masallah bak biz genc nufus tavan ürüyoruz anacım zamanı var okadder....:teselli:vereliniortak
görmemmi kızzz h.g. dedimde sen beni görmedin heralt kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
naber tatlım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
gülme kıss öperim seniddeeeee....
allah allah niye cagırdıkine acaba bende merak ettim:uhm::uhm:
hoş geldin kız gel anam gel sende hadi kızlar yeni toppik şerefine takılın bakıyım halayaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kız ben sana mesaj attım yaaaaaa
:1hug:
canım buraya tesadüfen girdim mesajını şimdi aldım allah ben istedim bi göz allah verdi iki göz saol canım bu topik iyi gelecek bize :teytey:
canım benım ya benim halimide anlayan varmıs az sabırlı olsak gelecekte meleklerimiz o sabır bende yok ama 4 yıldır sabrediyorum o ayrı mesele kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
evet kızlar geçmişi okudum geldim osmaniyecim topikin hayırlı olsun canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahhh aahhhhh yarama bastın canımHer ay adet olacakmıyım diye gözetmek,ders gibi ilşkiye girmek, ayaklarını havaya dikmek,sürekli olumsuzluk,Ve her girdiğin ortamda tanıdığın ,tanımadığın herkese aynı şeyleri bin kez anlatmak ve çok güçlü görünmek....bebek beklemenin sıkıntılarından sadece bir kaçı...
hosgeldin canımkısss valla bende yeni gördüm sana deemedimmi nere gidersen bana haber vir die kız getirin benim oklavamı yakaladım siziklava: klava:
canım hosgeldin saolasın artık burda stres atacaz mercanda dert paylasacazŞenizŞenizevet kızlar geçmişi okudum geldim osmaniyecim topikin hayırlı olsun canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamam ver canım duyanlar duymayanlar söylesinkaydirigubbakcemile5kıslar eleynaya haber verelim buraya gelsin kızar şimdi bize o