E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
bende çıkardım bebek fikrini kafamdan :lepi:
yok bebek mebek :umursamaz:
bi tane bebek var oda benim :icecream:
daş bebek :roflol:
evettttttttttttt benimde tas bebegem bacım sen bende cıkardım bi süre yok bebek lafı ayrıca bebek işini kafana cok takıyosun cümlesinede sinir oluyom sanki keyfimden takıyoooom lülülülülülü
takmazmı insan her kadın anne olmayı ister.bende en çok bebek yokmu ve aradan yıllar geçmesine rağmen yoksa düşünmüyormusunuz diyenlere sinir oluyorum..yada bebek yok dediğim zaman doktora gitseydin nerden biliyorsun be kadın gitmediğimi.hatta annemin teyzesi kocasının yanında bana sordu doktor ne diyor olur diyormu dedi tepemdem kaynar sular döküldü sanki.allah nasip etmedimi doktor ne kadar olur yada olmaz dese boş.şimdi troid tedavisi görüyorum bahanem oldu..
ay cicim saol burada bebiş lafından konusmayalım sadece kafa dagıtalım:içelim:
takmazmı insan her kadın anne olmayı ister.bende en çok bebek yokmu ve aradan yıllar geçmesine rağmen yoksa düşünmüyormusunuz diyenlere sinir oluyorum..yada bebek yok dediğim zaman doktora gitseydin nerden biliyorsun be kadın gitmediğimi.hatta annemin teyzesi kocasının yanında bana sordu doktor ne diyor olur diyormu dedi tepemdem kaynar sular döküldü sanki.allah nasip etmedimi doktor ne kadar olur yada olmaz dese boş.şimdi troid tedavisi görüyorum bahanem oldu..
dvitnicim sanada meraba zemuszemus
ayyy bende canım bende o kadar cok duyuyorumki bugün en yakın arkadasım bile kafana takıyorsun coook diyo takılmıcak gibimi neyse sen takıl bize biz burda kafa dagıtalım eglenelim gülelim aldırmayalım onlara inatkaydirigubbakcemile5
banada sen çok paniksin diyorlar.o kadar tedavi görüpte sonucu olumsuz sonuçlanan herkes panik olur.istiyorum bebişim olsun ne yapayım elimde değil..
ben en son bebek yokmu diye soran koloni halinde oturup lak lak eden bir gurup kadına benim bebeğim olmazmış dr tedaviye gelme sen dedi ..dedim
daha sormasınlar deyii
ne oldu bilin :sinifsinif:
bağa tüp bebek önerdiler :bbo: tıp ilerlemişmişte tüple olurmuş benim bebeğim akannehir