Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

ne demek hemşom bende okurum ezbere zaten

iyiyim canım hemşom sen nasılsın
gönüllülerin biri benim hayırdır canım

buyur canım bak ben olabilirim ne gibi ama ben varım sonuna deksırnaşık şey

VALLA HEPİNİZE MİNNETTARIM
BU SAATTE KİMİ ARAYIM BANA YASİN OKUYUN DİYE AKLIMA HEMEN BURA GELDİ
OKUYABİLENDEN SADECE 1 YASİN İSTİYORUM :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım okumayıda çok isterdim yasini hasta olmasam :sinifsinif: :sinifsinif:

canım biliyorum bi tane değil beş tane yine okurdum ama ben hastayım suan yoksa inan okurdum hemen :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

:1ninca: BENDE TAM ZAMANINDA HASTA OLDUM YAWW :umursamaz:
YİNEDE SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN

topiğin cüvcüvü oldun bak ablanım he şaplaklama hakkına sahibim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

hiiii acıdıııııııııııııııııı öp te gecsiiinnn:roflol:

ahh canım ben yeni öğreniyorum kuran okumayı bilsem okurdum ama henüz beceremiyoruuummm kiiii....
senağlama

kıslar ozaman bilenler ikişer tane okusa daha iyi olur divintiy için

ahh canım ben yeni öğreniyorum kuran okumayı bilsem okurdum ama henüz beceremiyoruuummm kiiii....
senağlama

şu yasini 10 kişiye okutuyum unutturma biyerede kaybolma sana kuran öğretecem ben kaydirigubbakcemile

şaka bi yana saol canım allah razı olsun Şeniz

az dur bakalım sen nereye çıkıyon bekle tek ayak üstünde ceza var sana çıkma bak klava: klava: klava:

canım ne cezası ne yaptımki ben sana beni vurdunnn amansız canın çıksın insafsız eni vurdun zamansız ne olur kız cmrm yatım yarın öğlen sonu gidecekmişiz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

huzeyfe sende biliyodun dimi kıs bırak tv izlemeyi iki tanede sen al oku canım klava:

ozaman kıslar yazsın ismini kaç tane okuycaklarını karısıklık olmasın

yahu bu huzeyfe nerelerde ya bi görünüor bi kayboluor kıslar bu bi işler çeviriyor

öğlen sonu gidecen hemen yatman gerek sabah zannettim bende öğlene çok var canım çıkma bak klava:

ya benim huzeyfem nirde ya dünür nere kayboldun öslettin kendini ya
geldim canım geldim ahada yetişdim
neyse kıslar benim çıkmama lazım malum yarın doktora gitcem allah izin verirse tabi
kız niye gidiyon doktora bebek içinmi
:1ninca: BENDE TAM ZAMANINDA HASTA OLDUM YAWW :umursamaz:
YİNEDE SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN

bende okurum canım eşimede söylerim oda okur al bizdende 2 tane
allah şifasını versin inşallah

yok canım şimdilik tirdoit belasına baktırcaz daha daoğum doktoruna gitmiyoruz iyice öğrencez durumları ondan sonra gitcez dogum doktoruna

bir ayşe üç huzeyfe okuycak 2 tane dyd okuyacak altı oldu dört tane kaldı hadin

huzeyfe sende biliyodun dimi kıs bırak tv izlemeyi iki tanede sen al oku canım klava:

tamam canım ahada 2 tane aldım okucam burdan kalkabilirsem
yani kalknca okurum sabaha kadar yolu var nasıl olsa
ya adama çok üzüldüm kutusundan 500bin çıktı keşke teklifi almasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…