ELTİMİN HALASI AMELİYAT OLACAK
BEYNİNDE PORTAKAL BÜYÜKLÜĞÜNDE UR VARMIŞ
BANA 10 TANE YASİN OKURMUSUN DEDİ ELTİM BENDE OKURUM DEDİM
SPORUMU YAPTIKTAN SONRA BANYO YAPIP ABDEST ALIP OKUYCAKTIM AMA BANYOYA Bİ GİRDİM LEKE GELMİŞ GALİBA ADET OLDUM
YARIN ÖĞLE EZANINA KADAR OKUNMASI LAZIM BAĞA YARDIM EDİN NOLURR mafoldumben
iyiyim canım hemşom sen nasılsın
gönüllülerin biri benim hayırdır canım
buyur canım bak ben olabilirim ne gibi ama ben varım sonuna deksırnaşık şey
SPORUMU YAPTIKTAN SONRA BANYO YAPIP ABDEST ALIP OKUYCAKTIM AMA BANYOYA Bİ GİRDİM LEKE GELMİŞ GALİBA ADET OLDUM
YASİN BİLİYOSAN 1 TANE OKURMUSUN :Saruboceq:
canım biliyorum bi tane değil beş tane yine okurdum ama ben hastayım suan yoksa inan okurdum hemen :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
topiğin cüvcüvü oldun bak ablanım he şaplaklama hakkına sahibim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
:dance: :dance: saol hemşerim allah ne muradın varsa versin inşallah Şenizne demek hemşom bende okurum ezbere zaten
canım allah izin veririse okurum ama okuyammassamda yazarım kızlara sen olmassan herhalde okurum
ahh canım ben yeni öğreniyorum kuran okumayı bilsem okurdum ama henüz beceremiyoruuummm kiiii....
senağlama
az dur bakalım sen nereye çıkıyon bekle tek ayak üstünde ceza var sana çıkma bakklava: klava: klava:
kıslar ozaman bilenler ikişer tane okusa daha iyi olur divintiy için
:dance: :dance: saol hemşerim allah ne muradın varsa versin inşallah Şeniz
tamam canım okursanda okuyamazsanda biliyimki 10 a tamamlayım Şeniz
canım ne cezası ne yaptımki ben sana beni vurdunnn amansız canın çıksın insafsız eni vurdun zamansız ne olur kız cmrm yatım yarın öğlen sonu gidecekmişiz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geldim canım geldim ahada yetişdimya benim huzeyfem nirde ya dünür nere kayboldun öslettin kendini ya
kız niye gidiyon doktora bebek içinmineyse kıslar benim çıkmama lazım malum yarın doktora gitcem allah izin verirse tabi
:1ninca: BENDE TAM ZAMANINDA HASTA OLDUM YAWW :umursamaz:
YİNEDE SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
huzeyfe sende biliyodun dimi kıs bırak tv izlemeyi iki tanede sen al oku canımklava: