Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

evet canım ben birazdan cıkıcam yarında sabah ugrarırım ögleden sonra misafir var aksam yine buradayım arkadaslarım size emanet topikim yarın tamam tatlımopuyorumnanaktan

heheh bende sabahtan hastanedeyim istedigi testlerimi veriyim ıyyyk yine iğne varr anneeeee diyince efendim desin die annemide götürüyorum....:roflol::roflol:

oyy ben üşüdüm yaa havalar soğumaya başladı hasta olmasam bari ii hissetmiom biraz kendimi:bbo:

öle olsun zaten bizi bizden baska kim anlıyor şimdi bişi sorcam hani olurya tutturursak göbegi kiraya verirsek adını sölemedim kızmayın beni kaydirigubbakcemile böyle atcakmısınız topicten????:sinifsinif::gitme:

aaaaa seni atarmıyım gülooom ben heçç sende gelir biizz motive edersiniz ismi lazım degil yasak Şeniz

aferin calışkan öğrencim benim akıllısın masallllllaaaaaaaaaaaaahŞeniz

ürtmenim kim calıskanım tabiii nirde kırmızı kurdelem?alkisalkisalkis

oyy ben üşüdüm yaa havalar soğumaya başladı hasta olmasam bari ii hissetmiom biraz kendimi:bbo:

amman hasta olmayın tam yerlesme zamanı gribin bak koca kıs cekersiniz....
allah korusun amanın allah korusun...:nazar:

aaaaa seni atarmıyım gülooom ben heçç sende gelir biizz motive edersiniz ismi lazım degil yasak Şeniz

tamamdır topic sahibini ayarttım :roflol::roflol:

ya ulen böyle sansın valla herkes tutturur su topicte benden yine su çıkarr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance:

canım buralarda soğuk yav valla stres atcak bişi arıyordum buldum valla çok iyi oldu sabahtan beri dövüşecek birisine bakıordum bu arada aranızda en küçüğü benim galibasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

o sesi çıkmayan tıs tısların ben varyaaaakaydirigubbakcemile

konusun uleeen

(ben bu ara haneleri çok izledim de bu "uleeeen" oradan kaldı herhalde:jeyyar:

o sesi çıkmayan tıs tısların ben varyaaaakaydirigubbakcemile

konusun uleeen

(ben bu ara haneleri çok izledim de bu "uleeeen" oradan kaldı herhalde:jeyyar:

naniknanik naniknanik naniknanik :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

canım buralarda soğuk yav valla stres atcak bişi arıyordum buldum valla çok iyi oldu sabahtan beri dövüşecek birisine bakıordum bu arada aranızda en küçüğü benim galibasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nedenkilim kaclısın sen?yaaaa banane ben buranın veletiyim işteeeee:umursamaz::umursamaz:

slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsunnn

huzeyfe şiiiiiiiiiiiiii alooooooooooo huhuuuuuuuu kıs görmüyonmu benııı ses versene sana bişey soracağım canım :eek:klava:

yakalarıııııııııım kaydirigubbakcemilesonra daaŞenizŞeniz

topiğimizin pis sapığı seni laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaenaniknanik naniknanik cokacimcoook cokacimcoook

Her ay adet olacakmıyım diye gözetmek,ders gibi ilşkiye girmek, ayaklarını havaya dikmek,sürekli olumsuzluk,Ve her girdiğin ortamda tanıdığın ,tanımadığın herkese aynı şeyleri bin kez anlatmak ve çok güçlü görünmek....bebek beklemenin sıkıntılarından sadece bir kaçı...
kasvacım hatırladınmı beni sohbet odasında tanışmışdık
huzeyfe sende h.g. kızlar ya teker tekermi gelionuz yeni gelen arkadaşlar sizde h.g.a.s. a.s. a.s
hoşbulduk canım saol
huzeyfe canım nere kayboldun kesin oya işliyosun yada anladın sen onu demiyeyim kıs az otur yerinde bi dakka duramıyosun naniknanik naniknanik naniknanik
500bin yarışmasını izliyodum ya bu kadarda olmaz ama 6 tane 500 bini 2 tane mavisi vardı
seçti seçti sona 1 kırmızı 1 mavi kaldı mejbur teklifi kabul etti adam ihtiyacı vardı
canım çalışmalara tam gaz devam hayırlısı bakalım ne olur

naber ayşecik nasılsın bakalım diğer tıpiğede gel canım orayıda bırakmayın kimle dertleşicez :gitme:

benmi 1986 lıyım cnamı benim velet ne demekiCADIARZUCADIARZU

heheh ben 88 liyimmmm velet (fırlama çocuk demek)

yasasın hala en çüçük beniiiimmmmzemuszemuszemuszemus

ayşe canım velet demek evin cücüğü demek topiğimizin cücüğünü arıyoruzzzz sositososito sositososito

X