Bu da kafaya bebek iini cok takyorsun szne sinir olanlarn mekan buyrun kzlar

gize beni görmedi küsceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Allah ne zaman ol derse o zaman olacak...sonuç budur

katılıom valla bencede ben ona bıraktım dualarımı eksik etmiom ama :Saruboceq:alkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

şimdi agzını öpiyim dicem adım topicv cadısından sapıga çıkıcak ben yanagını öpiyim:1hug::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
takıl valla oh negüzel hayat valla keyfine bakıcan artık kankikaydirigubbakcemile3

bende düzeldim eskisi gibi değilim.takmıyorum artık fazla hele bide troid tedavisi için bebek tedavisi ertelenince kendimiz için yaşıyoruz.yok yumurtlama günü,yok şu gün ilişki olsun,her gün olsa ilişki belki yakalarız sonra aman ayaklarını havaya dik hemen kalkma ooo ister istemez panik oluyor insan.takmamak ne güzel bişeymiş..
canım evet ya bide insan kasılıyki sorma eşim bile kendimi sınıfta kalmış cocuklar gibi hissediyom diyo

anacım ona baktı zatilim ohhoooooo kackere baktı 15-18 arasıydı hep ii dedi...

ay çömez oldum sankilim:kedi:

allah allah niye cagırdıkine acaba bende merak ettim:uhm::uhm:

ana bizim kısların hepsi burdaymıs huzeyfe ayse divintiy ne geziyonuz bende topik nıye boş diyorum benıde çağırmıyosunuz buraya :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

gize beni görmedi küsceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

görmemmi kızzz h.g. dedimde sen beni görmedin heralt kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
naber tatlım

canım keske takmıyorum bebek meselesini dediğimiz zaman sadece kelimelerde kalmasa sahsen ben takmadan yapamıyorum özellikle adet dönemime yakın zamanlarda çok isterdim takmamayı insan kafasından nasıl atarkı :sinifsinif: :sinifsinif:

ayyy kuzum seni bi ben anlarım aylarca 11 gün 13 gün geecikmeli adet olup test yolunda adet olup ceken bilir aaah uleeeeeeeeeeennnnn ama artık napıyoruz osmaniyeme takılıyoruz takmıyoruz olacak elbet canım benim öyle olmasa dünyada nufus patlaması olan ülkelerden olurmuyduk???bak çin e masallah bak biz genc nufus tavan ürüyoruz anacım zamanı var okadder....:teselli:vereliniortak

canım keske takmıyorum bebek meselesini dediğimiz zaman sadece kelimelerde kalmasa sahsen ben takmadan yapamıyorum özellikle adet dönemime yakın zamanlarda çok isterdim takmamayı insan kafasından nasıl atarkı :sinifsinif: :sinifsinif:

burda unutacaz işte konusmayacagız yasklıyorum bugünden itibaren :eek:lmaz:

Her ay adet olacakmıyım diye gözetmek,ders gibi ilşkiye girmek, ayaklarını havaya dikmek,sürekli olumsuzluk,Ve her girdiğin ortamda tanıdığın ,tanımadığın herkese aynı şeyleri bin kez anlatmak ve çok güçlü görünmek....bebek beklemenin sıkıntılarından sadece bir kaçı...

ana bizim kısların hepsi burdaymıs huzeyfe ayse divintiy ne geziyonuz bende topik nıye boş diyorum benıde çağırmıyosunuz buraya :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

kısss valla bende yeni gördüm sana deemedimmi nere gidersen bana haber vir die kız getirin benim oklavamı yakaladım sizi:eek:klava::eek:klava:

hoş geldin kız gel anam gel sende hadi kızlar yeni toppik şerefine takılın bakıyım halayaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyy kuzum seni bi ben anlarım aylarca 11 gün 13 gün geecikmeli adet olup test yolunda adet olup ceken bilir aaah uleeeeeeeeeeennnnn ama artık napıyoruz osmaniyeme takılıyoruz takmıyoruz olacak elbet canım benim öyle olmasa dünyada nufus patlaması olan ülkelerden olurmuyduk???bak çin e masallah bak biz genc nufus tavan ürüyoruz anacım zamanı var okadder....:teselli:vereliniortak

canım benım ya benim halimide anlayan varmıs az sabırlı olsak gelecekte meleklerimiz o sabır bende yok ama 4 yıldır sabrediyorum o ayrı mesele kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

evet kızlar geçmişi okudum geldim osmaniyecim topikin hayırlı olsun canım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız ben sana mesaj attım yaaaaaa
:1hug:

takılın bacım takılın zamanı gelince haykıracagız delikafadulden

görmemmi kızzz h.g. dedimde sen beni görmedin heralt kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
naber tatlım

:roflol::roflol::roflol::roflol:

gülme kıss öperim seniddeeeee....

allah allah niye cagırdıkine acaba bende merak ettim:uhm::uhm:

işte bende bi anlasam ben sunu düşündüm şimdi bende bi sorun yok kocişte saglam çıktı catlatma iğnesini denicek sanırım aneeeeey benim iğne fobim var ben çok tırsıyoruuuummmmmmmmmakannehirakannehir

kıslar eleynaya haber verelim buraya gelsin kızar şimdi bize o

sende h.g. xaysex

hoş geldin kız gel anam gel sende hadi kızlar yeni toppik şerefine takılın bakıyım halayaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benım ya benim halimide anlayan varmıs az sabırlı olsak gelecekte meleklerimiz o sabır bende yok ama 4 yıldır sabrediyorum o ayrı mesele kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

canım bende 3 defa ölümden döndüm 8 ayda eskiler bilir ben ki canımla bogustum yılmadım olacak emin ol...

hos gelddddiiiiiiiiiiiinnnn bende kayrama msj yollıyım....

takılın bacım takılın zamanı gelince haykıracagız delikafadulden[/QUOTE]

takıldık hopppaaaa haydeee yandan yandan:teytey::teytey:

Her ay adet olacakmıyım diye gözetmek,ders gibi ilşkiye girmek, ayaklarını havaya dikmek,sürekli olumsuzluk,Ve her girdiğin ortamda tanıdığın ,tanımadığın herkese aynı şeyleri bin kez anlatmak ve çok güçlü görünmek....bebek beklemenin sıkıntılarından sadece bir kaçı...
ahhh aahhhhh yarama bastın canım

kısss valla bende yeni gördüm sana deemedimmi nere gidersen bana haber vir die kız getirin benim oklavamı yakaladım sizi:eek:klava::eek:klava:
hosgeldin canım

canım hosgeldin saolasın artık burda stres atacaz mercanda dert paylasacazŞenizŞeniz

kıslar eleynaya haber verelim buraya gelsin kızar şimdi bize o
tamam ver canım duyanlar duymayanlar söylesinkaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
X