E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
sen halledersin valla kaydirigubbakcemile3 beni zaten heryerde salaklar bulur adim adittigim yerde kesin olay ocikar nedendir bilmem:çok üzgünüm:
aynen valla kralicem kızı gördüler kapalı ama fıstık gibi hem modern hem sık hem güzel, kendileri öle diil ya kıskancından demedikleri kalmamıs kıza, millet acınca oluo da kız kapanınca mı olmuo yane cık cık cık
kızlar size iyi geceler iyi sohbetler,ben çıkıom, az kurdeşen döktümde,yanıyo yüzüm gözüm mafoldumben
kızlar size iyi geceler iyi sohbetler,ben çıkıom, az kurdeşen döktümde,yanıyo yüzüm gözüm mafoldumben
kiskanclik iste...güzelsin ve catliyorlar patliyorlar...:) ezik kisiler iste napcan...güzel olmak basa bela...zemuszemus
ben görmüs olsaydim demek ömür boyu ban yerdim...
aynen canım ne demiş ;
bana sorunlarla degil cozumlerle gel ...
bunuda kiim demiş nie demiş hiç bi fikrim yok olesine solemek geldi içimden ne alakasa
:roflol: :roflol: :roflol:
akannehir
kralichem çaqla duymasın valla sona diyeceğini biliyon sen :roflol:
tumena nın resimleri arasında kayboldum bulun beni akannehir
tumena hepsi senin mi onların :1shok: anam maşallahhh kıs nerde büyüttün onları
sezosum takma sen her halinle çok güzelsin bayılıyorum tarzına :1hug: ama ogün kralicheyede söledim ogün ki tartışmayı bittikten sonra okudum ama resimlerinin içinde en beğenmediğim resminin altında yapılmış tartışamama mavi elbiseli olan vardı ya ona bittim çok yakışmış sana opuyorumnanaktan diğerleride öyle çok şıksın tarzın var benim gibi ne bulursa üstüne geçirenlerden değilsin kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 karlicem bayiliyorum sana
kıızçeler bende yatıyom artık yarın uyuklucam yoksabi de sahura kalkcam dahaa uyyy hadin öpüldünüz torlu toplu
öpimde ayıl gel şole ıslak ıslak böggggggg tiskinme bea şifa niyetine ala ala Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
kıızçeler bende yatıyom artık yarın uyuklucam yoksabi de sahura kalkcam dahaa uyyy hadin öpüldünüz torlu toplu
yok yok hayatta tiksinmem istedigin kadar öpüp minciklayabilirsin:roflol: nasil olsa seviyorsun minciklamasini hehehehehe
tesekkür ederim karamelim keske bende üstüme buldugumu giyebilsem cok isterdim ama ozamanda papagan gibi olurumkaydirigubbakcemile3 kapali olmak dert valla, hersey uyumlu olmadigi zaman kötü duruyoyerimseniben onun icin ugrasiyorum ben ama millete begendiremiyoruz kendimizi:1no2:
bu karamel alıştırdı beni bole edepsis mıncırmaya :roflol: :roflol:
aman boşver canım 10 kişiden biri beğenmiyorsa emin ol o sadece beğenmemekle kalmıyordur tabiri caizse çatlıyordur :dilcikar:
ebrucum iyi uykular yat canım işin varmış orucunuda alah kabul etsin canım cümlemizinkini kabul etsin inş :1hug:
masummasalcım geçmiş olsun iyi uykular allah rahatlık versin :1hug:
tumena nın resimleri arasında kayboldum bulun beni akannehir
tumena hepsi senin mi onların :1shok: anam maşallahhh kıs nerde büyüttün onları
sezosum takma sen her halinle çok güzelsin bayılıyorum tarzına :1hug: ama ogün kralicheyede söledim ogün ki tartışmayı bittikten sonra okudum ama resimlerinin içinde en beğenmediğim resminin altında yapılmış tartışamama mavi elbiseli olan vardı ya ona bittim çok yakışmış sana opuyorumnanaktan diğerleride öyle çok şıksın tarzın var benim gibi ne bulursa üstüne geçirenlerden değilsin kaydirigubbakcemile3