Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

sen halledersin valla kaydirigubbakcemile3 beni zaten heryerde salaklar bulur adim adittigim yerde kesin olay ocikar nedendir bilmem:çok üzgünüm:

kiskanclik iste...güzelsin ve catliyorlar patliyorlar...:) ezik kisiler iste napcan...güzel olmak basa bela...zemuszemus
ben görmüs olsaydim demek ömür boyu ban yerdim...

aynen canım ne demiş ;
bana sorunlarla degil cozumlerle gel ...

bunuda kiim demiş nie demiş hiç bi fikrim yok olesine solemek geldi içimden ne alakasa

:roflol: :roflol: :roflol:

tumena nın resimleri arasında kayboldum bulun beni akannehir
tumena hepsi senin mi onların :1shok: anam maşallahhh kıs nerde büyüttün onları
kralichem çaqla duymasın valla sona diyeceğini biliyon sen :roflol:
sezosum takma sen her halinle çok güzelsin bayılıyorum tarzına :1hug: ama ogün kralicheyede söledim ogün ki tartışmayı bittikten sonra okudum ama resimlerinin içinde en beğenmediğim resminin altında yapılmış tartışam ama mavi elbiseli olan vardı ya ona bittim çok yakışmış sana opuyorumnanaktan diğerleride öyle çok şıksın tarzın var benim gibi ne bulursa üstüne geçirenlerden değilsin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kiskanclik iste...güzelsin ve catliyorlar patliyorlar...:) ezik kisiler iste napcan...güzel olmak basa bela...zemuszemus
ben görmüs olsaydim demek ömür boyu ban yerdim...

iyiki görmemissin ozamankaydirigubbakcemile3 amannn ne halleri varsa görsünlerrrlaelaelaelaelae

aynen canım ne demiş ;
bana sorunlarla degil cozumlerle gel ...

bunuda kiim demiş nie demiş hiç bi fikrim yok olesine solemek geldi içimden ne alakasa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 karlicem bayiliyorum sana

kıızçeler bende yatıyom artık yarın uyuklucam yoksa bi de sahura kalkcam dahaa uyyy hadin öpüldünüz torlu toplu

tesekkür ederim karamelim keske bende üstüme buldugumu giyebilsem cok isterdim ama ozamanda papagan gibi olurumkaydirigubbakcemile3 kapali olmak dert valla, hersey uyumlu olmadigi zaman kötü duruyoyerimseniben onun icin ugrasiyorum ben ama millete begendiremiyoruz kendimizi:1no2:

öpimde ayıl gel şole ıslak ıslak böggggggg tiskinme bea şifa niyetine ala ala Şeniz

yok yok hayatta tiksinmem istedigin kadar öpüp minciklayabilirsin:roflol: nasil olsa seviyorsun minciklamasini hehehehehe

kıızçeler bende yatıyom artık yarın uyuklucam yoksa bi de sahura kalkcam dahaa uyyy hadin öpüldünüz torlu toplu

dmm cnm ii geceler optuk bisde seni de biz tek dudakla seni opces sen bu kadar torlu toplu kişiyi bir dudakla opebilcene eminmiisn :roflol:

aman boşver canım 10 kişiden biri beğenmiyorsa emin ol o sadece beğenmemekle kalmıyordur tabiri caizse çatlıyordur :dilcikar:
ebrucum iyi uykular yat canım işin varmış orucunuda alah kabul etsin canım cümlemizinkini kabul etsin inş :1hug:

masummasalcım geçmiş olsun iyi uykular allah rahatlık versin :1hug:

sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

valla birden büyüdüler napim...:kedi:

napıyosunuz bakimkaydirigubbakcemile
geyik bölümüne taşınmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…