Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

:kedi: ay utandim... al kiz bitanesini sana verim...:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saka saka memislerin senin olsun genede cok tesekkür ederim hehhehhhee ben memnunum memislerimdem kücük olsun varsin :kedi:

ay bu baslıgı nereye tasıdılar ya yarın bulamam ben bunu hee, keske bizim normal topikler altında kalsaydı

ay bu baslıgı nereye tasıdılar ya yarın bulamam ben bunu hee, keske bizim normal topikler altında kalsaydı

bulursun tatlım kendi profiline girdiginde istatistik varya orda onu tıkla yazdıgın msjlar ve konular secenekleri cıkar msjlara bak orda yazdıklarından birine tıkla buraya doncen işde oldu bitti opuyorumnanaktan

benm de pek memişim yoktur ama ben mutluyum kücük olmalarından ilerde sarkma derdi olmaz

başlık amacından çıktı karamelin memişleri oldu kaydirigubbakcemile3
canım benimde küçük evet emzirmeden dolayı sarkma olmadı ama bir yumuşama söz konusu bende eskisini istiyom öle ağzıma girecek kadar değil kafamçokkarıştı ama güven kaybı söz konusu bende aslında kendimi değiştirmek bununla alakalı sanırım ama şuanda düşünme aşamasındayım 1 yıldır araştırmalarım devam ediyo bu iş burun ameliyatına pek benzemiyor vücuda girecek yabancı madde söz konusu ama bir daha bebek düşünmediğim için emzirme yada emzirememe şıkkını atlıyorum ama sorun olmuyormuş bakalım kısmet yaptırırsam zaten haberiniz olur kaydirigubbakcemile3

bulursun tatlım kendi profiline girdiginde istatistik varya orda onu tıkla yazdıgın msjlar ve konular secenekleri cıkar msjlara bak orda yazdıklarından birine tıkla buraya doncen işde oldu bitti opuyorumnanaktan

valla helal...ben daha bir kac ay öncesine kadar avatar resimi koyamiodum...

oo niye kralicem, algilamakta sorun yasiyorum jeton köselidekaydirigubbakcemile3

guzelliğin konusunda cicişim katılıyorum hatunlara diyorum ve parmamı basıyorum altına imza niyetine hane

:roflol: :roflol: :roflol:

ay bide gecen o senin resim tartışmasında beni banlamazlarmı zor actırdım akannehir

:roflol: :roflol: :roflol:

kralicham iyi fikir sagol valla aklıma gelmemisti

karamelim icinde kalacagına yaptır gitsin ama resimlerini gördüm valla hic oranı buranı yaptırıp da kendine güven getirmene gerek duyacak durumun yok yeterince iyisin bomba gibi massallah

ay evet ya gerizekalılar salak sacma yorum yapmıslar resimlerin altına gıcık oldum ama yetisememisim tartısmaya yetissem ben de banlancaktım demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…